Valcsi! Nem tudom láttad-e a "Görög nyaralás olasz módra" címû filmet? Az Ioson játszódik, és tényleg az derül ki belõle, hogy rengeteg a bulizós fiatal, de azért szerintem nemcsak errõl szól az a sziget.
A filmen is látszódik, hogy mennyire szép hely, és van látnivaló is.
Ha valahol rábukkansz véletlenül, nézd meg! Egyszer megéri!
Üdv nektek!! Idén megyünk elsõ alkalommal Görögországba és szeretnék tanácsot kérni a tapasztalatokkal rendelkezõktõl!! Pefkohori az úticél és szeretnénk a két hét alatt néhány településre ellátogatni(pl.Thesszaloniki)
Nem saját autóval szeretnénk menni, hanem helyi közlekedési lehetõséggel, busz vagy vonat esetleg hajó. Nem találtam semmi erre vonatkozó leírást ezért kérem a segítségeteket!
Várom válaszotokat!
Üdv.
Hát mi jópár éve nyaraltunk ezen a helyen, igaz saját autóval mentünk. Nos a buszt nem tudom, de vonat és hajó nem megvalósítható. Ha van jogsitok akkor az autóbérlésre szavaznék a helyetekben.
Köszi a választ, de mi saját autóval megyünk és szeretnénk elkerülni a parkolási, közlekedési és egyébb problémákat ezért szoktunk helyi közlekedéssel várost látogatni! Tehát autóbérlés kilõve... Majd a helyszínen kiderül , hogy a helyiek mivel közlekednek...
Köszi mégegyszer a választ!
Üdv
Ne kételkedj robihal,mert jó volt a választásotok.
Azt is vedd figyelembe,hogy nem vagyunk egyformák.Izlések és frászok különböznek.
Két hétig voltunk tavaly Ag.Sostisban ill.Zantén,de nincs miért panaszkodnunk,annak ellenére,hogy Kefalónia nekünk a valamikori Korfu után lett a number one.
Maximalista ne légy soha és tökéletesség mint olyan nem létezik!
Attól függ, hogy mit szeretnél. Nem mondom, hogy nem szép Zante! A többi görög szigethez hasonlítva ahol eddíg jártam, engem ez fogott meg a legkevésbé, de ez nem jelenti azt, hogy Neked nem fog tetszeni. Mint írtam gyönyörû természeti adottságokkal rendelkezik (Kék-barlangok, Xígia, Navaggio-öböl, Keri, Porto Vromi, stb.), csak a hangulata nem olyan, mint pl. Kosnak.
Nem láttam sajnos a filmet, de amennyiben adják valahol, majd megnézem. Köszi az infót! Szerintem is szép sziget Ios és majd megpróbálok olyan szállást keresni, amelyik nem a bulizóktól hangos. Régebben a Travelon láttam egy filmet a szigetrõl és így a látottak alapján szimpatikusnak tûnt, mert olyan igazi görögös.
Nem tudjátok, hogy az utasbiztosítás hogyan mûködik? Egészen egyszerû betegséggel is elmehetek a görög honban dokihoz, megmutatom neki a papírt és majd itthon rendezik neki a számlát (csak a gyógyszertárban kell természetesen fizetni)? Vagy a dokinak is kell és majd itthon kapom vissza a pénzt?
Nem tudjátok, hogy az utasbiztosítás hogyan mûködik? Egészen egyszerû betegséggel is elmehetek a görög honban dokihoz, megmutatom neki a papírt és majd itthon rendezik neki a számlát (csak a gyógyszertárban kell természetesen fizetni)? Vagy a dokinak is kell és majd itthon kapom vissza a pénzt?
Egyszeru betegseggel is lehet menni, pl. nap allergia, megfazas, fejfajas, labtoras, es barmi egyeb. Az akkudt problemak kezeleset viszont nem fedezi, pl. daganatos beteg sugarkezelese, stb. A koltseg terites attol fugg, hogy milyen biztositast kotottel. Altalaban a Magyarorszagon kothetokkel semmit nem kell fizetni Gorogorszagban, sem orvosit, sem gyogyszert. Ha mesz kotni, kerdezd meg az irodaban, na meg ugye el kell olvasni az apro betus reszeket
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy megválaszoljátok, hogy milyen árakkal találkozhatok majd Kefalónián? Ugyanis oda mennénk augban egy hétre és hát pár ellentmondásos dologra bukkantam (iszonyú drágától a balatoni árak szintjéig).
coli
sziasztok!
sajnos nem találtam, vagy rossz helyen kerestem információt az idei medúzajelenlétrõl. aki már hazajött, mik a tapasztalatok, vannak medúzák Paralia környékén? köszi