#1032272009-06-04 20:25:41 Válasz a #103212. hsz-ra
Ez velem is előfordúlt anno...
Bulgáriába mentünk Trabival, Smederevoig az autópályán, onnan a Duna mellett Negotinig és úgy Vidinbe. Ott is aludtunk és harmadnap Sozopol.
Tudom, hogy van gyorsabb útvonal (akkor is tudtam), de az al-Dunát látni kell és az egy nagyon szép, jól kiépített panoráma út, orrba-szájba meg kellett állni fényképezni
Ha tehetem most is letérek az autópálákról az indián ösvényre...
Aki pedig Bulgária felé megy annak nagyon tudom ajánlani Blagoevgrád után pont 10 km-el a MONCA Motelt. Személyenként 10 €, õrzött, zárt parkoló, isteni konyha. Telefonszámot, mail elérhetõséget sajnos nem tudok, viszont aki kiváncsi a Rillai kolostorra annak ideáis.
Különben magában Blagoevgrádban is több jó szálloda és még több jó étterem van!
https://www.visittobulgaria.com/visit/dir.asp?d=0-8-Blagoevgrad
Erősen gondolkozunk, hogy Bulgária felé vesszük az irányt,és megállunk valahol Blagovgrad magasságában. Tud valaki pontosat (elérhetőséget) a fenti motelhez? Vagy hasonló másik helyhez?
Esetleg olyan hely is érdekelne, ami görögországban van közel a határ után.
Köszi
Robi, de hol volt mindez? visszanéztem a tolós topikban is, hátha írtad korábban, de nem bukkantam rá. Szóval az érdekel, hogy hol álltatok meg aludni és mennyiért. Nagyon köszi!
Nem titok, a tulajdonos jelezte nekünk, hogy nagyon szépen, rendben hagytátok ott a szálláshelyet. Szóval megdicsért.
Szia Jox!
Köszi a dicsérő szavakat,de ez nálunk alap hogy rendben hagyunk ott mindent és le is szokta a nejem húzni még az ágyat is.Jó hogy nincs ott váltás ágynemű mert akkor fel is húzná a másikat .
Le a kalappal az apartman isteni volt és fogok írni oda is amit belinkeltél.Egyszer ide visszatérünk az tuti!
Robi, de hol volt mindez? visszanéztem a tolós topikban is, hátha írtad korábban, de nem bukkantam rá. Szóval az érdekel, hogy hol álltatok meg aludni és mennyiért. Nagyon köszi!
#1069322009-06-29 13:48:59 Válasz a #106931. hsz-ra
A Peloponnészoszra megyünk a jövő héten két kiskölökkel. Amolyan ott maradunk, ahol tetszik, továbbmegyünk, ha elég volt-stílusban. Viszünk sátrat is, kempingre is nyitottak vagyunk, de első este ágyban kéne aludni. Nézegettem Kakadu helyét Methoniban, meg sok helyen olvastam máshol is kempingek szállodáit, bungalóit, elég sok van Szaloniki alatt. A férjem azt mondja, ne foglaljuk előre tranzitot se, megállunk, ahol megtetszik, de én készülni szoktam, hogy legyenek ötleteim