Végre valaki a Stavros fórumon Imádunk oda járni mert nagyon kedves emberek laknak ott,nagyon szép a tengerpartja,és a hegyek varázslatosak Nagyon jó helyen fekszik mert több látni való és program van a közelben,El lehet innen jutni Thessalonikibe,a Waterlandba,Kavalára,Thassosra,közel van Vrasna ami szintén egy kedves kis hely,Asprovalta ahol a tengerparti sétány fantasztiku!!!Stavrost egyszerüen imádni kell!Aki egyszer eljut oda az biztos vissza vágyik oda a hely szépsége miatt és a görög filling miatt!!!Andi
Valóban szép helyen van Sztavrosz, nekem is tetszik, de én többnyire csak átutazóban járok ara.
Bár, ha jól emléxem két éve Xanti és Kavala után megálltunk ott (vagy Aszprovaltán..?) gyümölcsöt venni.
Egyszer megéri ott eltölteni pár napot!!!Mi még csalodottan nem jöttünk onnan haza!Bár ez az utazási irodán is mulik hogy telik a nyaralásunk!De ez már más forumra való téma!Köszi,hogy váltottunk néhány mondatot Stavrosról jó volt ha csakgondolatban is ott lenni!Andi
Valoban igy van,de nem tudom,hogy miért.Pedig sok turista van egy egy szezonban,bár már egyre több a szerb és a szlovák most náluk népszerü ez e hely.Majd akkor teszünk ide fel egy képet+
Sziasztok!!!
Végre be tudtam jelentkezni.Segítséget szeretnék kérni.Ha valaki ismeri Stavrosban a Pantos apartmanházat küldjön már nekem némi infót róla.Az idén ismét Stavrosba megyünk nyaralni a Vivaldi travellal ,és most a Pantosban fogunk lakni,de nem sok az infóm az apartmanról.
Köszönöm a segítséget!!! Jó nyaralást mindenkinek.
Zsóki Egerbõl.
Bár én Vrasnára megyek az idén nyaralni, de mivel Stavros is a szomszédságában van, érdekel ez a hely is. Megnyugtató, hogy ilyen jó véleményeket írtok Stavrosról, ugyanis az indexen van egy fórum és ott egy frissen hazaérkezõ topicos nagyon lehordta a helyet és ettõl egy kicsit megijedtem.
De aztán többen is írták neki, hogy sokan évrõl-évre visszajárnak és ha ennyire rossz hely lenne, akkor biztosan nem tennék.
Úgyhogy ezek után nagy megkönnyebbülés azt olvasni, hogy mennyire jó kis hely.
A képeket is megnézegettem és én semmi szörnyût nem találtam benne, nekem így képek alapján is szimpatikus helynek tûnik.
Az lenne a kérdésem, hogy a Hélios honlapján nézegettem a fakultatív kirándulásokat és ott szerepel egy Dráma-Philippi fakultatív kirándulás is.
Tényleg létezik? Csak mert sehol máshol nem láttam ezt a kirándulást reklámozni.
Tényleg nincs oda fakultatív útja más irodának tudtommal, de Dráma és Philippi ott van Kavala felé, csak kicsit beljebb a tengertõl. Nemrég gondoltam is rá, hogy írok róluk egy pár mondatot, de sajnos nagyon kevés az idõm mostanság.
Szerintem benevezhetnek más irodák utasai is. Nem hiszem hogy teljesen tele lenne a busz a kirándulásra jelentkezõkkel, csak örülnének neki, hogy plusz helyeket eladtak.
Majd megpróbálok írni még mielõtt elmegyek szabira, de nem ígérhetem 100%-ra. Kedvem az van hozzá, csak nagyon rövid az idõ addíg.