#2057432013-07-01 20:35:57 Válasz a #205740. hsz-ra
Köszi a választ, épp ettől tartottam mert mi a beach-nél leszünk a Sarti B. apartmanban és nem igazán díjaznám ha zörögnek a gépek! ott a parton az apartmannak volt kint bár része napágyakkal gondolom az ugyan úgy van. Az útnál pont arra gondoltam, hogy amerre a GPS-visz arra megyünk.
#2057752013-07-02 11:01:17 Válasz a #205750. hsz-ra
Köszi, ott majd minden kiderül mert én azt sem szeretném ha 100-m környékén munkálatok folynak. Többiekkel együtt én is nyaralni megyek és nem építkezést felfordulást akarok látni. Ezeket befejezhették volna a szezonra! lehet, hogy a baj velem van de én ezeket nem díjazom !
Nekünk is tudnál segíteni?? Minket is érdekelne szállás Sartin, mert csak 1 hétre van lefoglalva apartman, a második hét még lóg a levegőben. Mi hárman megyünk aug. 24-től keresünk még szállást 7 éjszakára. Köszi!!!!!!
Szeretném kérdezni van-e újonnan hazaérkezett útitárs Sártiból?
Milyen árak vannak, milyen az idő?
Beszámolókat kérek szépen, pénteken megyünk
Kirándulások milyenek?
#2058242013-07-03 09:53:54 Válasz a #205750. hsz-ra
Egyet kell értenem azokkal akiket zavar ez az építkezés és pont beleesik a nyaralási szezonba. Megcsinálhatták volna egész tavasszal volt rá idő. Még azzal sem takarózhatnak hogy a téli idő, hiszen náluk akár építkezni is lehet olyan enyhe a tél. Lásd az olimpiára is éppen hogy csak elkészültek. Sajnos a déli népek mentalitása ilyen és a görögök ezek közzül is a leglustább nép be kell vallani. Korfui nyaralás óta elkönyveltem ezt, mert ott az apartman környékét se rakták rendbe és a gyönyörű apartman ahol laktunk körös-körül gaztengerbe volt. Arra lusták hogy lefűnyírózzanak vagy embert vegyenek fel aki helyettük ezt elvégzi.
#2058312013-07-03 11:00:40 Válasz a #205824. hsz-ra
Én most beszéltem a Dias irodával mert az ő apartmanjukba leszünk, és nem tudnak semmiféle építkezésről ott az apartman környékén ! valahol a másik oldal vagy akárhol ott van valami de az sem zavaró ! mert akkor már az utasok szóvá tették volna ! mondták, pedig már a múlthéten is telefonáltam azt mondták utána kérdeznek de ez nem sikerült szerintem. De megnyugtattam , hogy ha én azt tapasztalom biztos megyek hozzájuk !
Tudom, hogy ez ellen nem lehet tenni de az utazási irodának ezt jeleznie kellene mert akkor nem oda foglalok , ha engem ez zavar !
Kb egy hete jöttünk meg, de máris visszamennék!
De ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül
Írtam pár sort valahol a 900. oldalon.
Kirándulásról csak a Kalózhajósról tudok nyilatkozni, ez nagyon tetszett.(28 euró). Délelőtt 11-től kb. 17:30-ig tartott, sok megállóval,búvárkodási lehetőséggel.
Szív-öböl, narancspart is volt benne, valamint kaptunk kaját is, szuvlaki+tzatziki+kenyér. Inni korlátlanul lehetett, üdítőt és bort, valamint egy frappé is benne volt az árban.
Gyros árak pl.: legolcsóbb 1,70E, a Fő téren, máshol 2,30-2,50.
Muszaka 6-7 Euró
Jó utat!
birsalma írta:
Kedves Fórumtársak!
Szeretném kérdezni van-e újonnan hazaérkezett útitárs Sártiból?
Milyen árak vannak, milyen az idő?
Beszámolókat kérek szépen, pénteken megyünk
Kirándulások milyenek?
#2058972013-07-03 22:22:44 Válasz a #205824. hsz-ra
Szia!
Abban igazad van, hogy egész télen lett volna idejük megcsinálni, de a tél enyheségével itt Sartin vitatkoznék. Volt itt olyan hideg, hogy az otthonról vásárolt vastag téli kabátomban kockára fagytam. Athén és a szigetek más téma.
Sziasztok, friss éttermi árakat és bolti árakat meg tudtok velünk osztani. Hol, mit érdemes venni, enni, inni? Napágyak és napernyőket hol érdemes bérelni, valamint melyek azok a dolgok amelyeket itthonról jobb ha viszünk, ha befér a kocsiba?Szerbiában és Macedóniában melyek azok a kutak, ahol elfogadnak bankkártyát és nem akarnak lehúzni, valamint viszonylag normálisabb a mosdó, mert 3 éves gyerekekkel megyünk is ez is szempont.
#2059072013-07-04 06:34:08 Válasz a #205904. hsz-ra
Szia Smilike!
Az utazásról inkább Az Autóval Görögországba" és az az utazás gyerekkel topicban érdemes olvasgatni.
Dióhéjban: Szerbiában én az OMV kutakon szoktam megállni (normál, tiszta WC, játszótér, működő kártyaolvasó, de a nagyobb hálózatok kútjai is jók sokak szerint. Macedóniában leginkább a MAC-GR határ előtt 15 km-re levő RT Petrol kutat tudom javasolni. A legtöbb kúton guggolós WC van.
Én a gyerekek miatt (is) az esti indulás és dél körüli érkezés híve vagyok. Így a magyar határon, Aleksinac közelében (OMV) és Macedóni végén (RT Petrol) szoktunk megállni. Így mindenestül 3 - 4 - 5 - 3 órás szakaszokra van bontva az út, amiből a két hosszút nagyobbrészt átalussza a csemete.
Köszönöm, várok mások véleményét és tapasztalatát is, ez Nekem nagy segítség. Mi is így tervezzük csak délutáni indulással, hogy reggelre, mikor ébred a gyerek, már ott is legyünk a kertek alatt ) Ne a végén unja meg a banánt )