Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1396
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82153 Üzenet linkje2008-09-29 21:06:02 

vojandi!

Megnézem az albumot,és meg kell valljam nekem nagyon tetszik ez a sziget.Korábban említettem,hogy az utazási irodában lebeszélik az utast,hogy ide utazzon de én szívesen eltöltenék itt 2 hetet.A jövő évi nyaralásunk már eldöntve,de Kost nem húzom ki a listáról.Remélem valamikor a közeljövőben lesz lehetőségünk itt eltölteni a szabinkat.Nagyon tetszettek a csodás partok,mivel /vízimádók / vagyunk,ill.a város,a hatalmas pálmafák,műemlékek mind varázslatos.
Kíváncsian várom a beszámolód,mert hazaérkezve írtad hogy nem olyan volt mint gondoltad. Nem tudom te hogy vagy vele,de én igazán itthon dolgozom fel a nyaraláson látottakat,kell 1-2 hét és rájövök mennyire jó is volt,vágyom vissza még akkor is ha értek kellemetlenségek.

# 1397
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82155 Üzenet linkje2008-09-29 21:18:05 

Szia Nixi007, minél többet foglalkozok vele, annál jobban belátom, hogy jó nyaralás volt és nem volt semmivel sem semmi baj. Valószínűleg az előzetesen, hónapokon át a fejembe vett negatív beállítottságnak akartam megfelelni. Azt semmiképpen sem mondanám, hogy valakit lebeszélnék róla, hogy oda utazzon!!!
Én minden nap visszavágyakozom a csodálatos Magis Beachre, ahol meztelenkedhettünk, mert görög nyaralás viszonylatában is nehéz olyan strandot találni, ahol lehet pucérkodni, és az valami csodálatos érzés. (Eddig Naxos volt a legjobb hely, ahol km-en át lehetett meztelenül sétálni az aranysárga - és nem ilyen hamuszürke - dűnék előtt.) Párom már olyat is mondott, hogy visszamegyünk Kosra, kamariba, hogy minden nap ezen a strandon lehessünk. Mivel pillanatnyilag jövőre dodekaniszosz-szgk-i körutazást tervezünk, talán abba bele is férne 3-4 nap arrafelé. icon_smile.gif

Pár képet ide is beteszek, mert nem mindenki nézi végig a fotóalbumot.

# 1398
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82161 Üzenet linkje2008-09-29 21:41:05 

Legutóbb vojandi szerkesztette (2008-09-29 22:02:30), összesen 1 alkalommal
# 1399
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82168 Üzenet linkje2008-09-29 22:01:11 

Szia Valcsi!

Eltűntél a napokban. Remélem ennek nem az az oka, hogy a strand miatt vitáztam.

Most néztem vissza a 2005-ös képeidet.
Koson rengeteget godnoltam rád és nem emlékeztem, hol laktatok, de arra igen, hogy miket írtál róla és ez alapján az Apellis Beachre szavaztam. Most, hogy megnéztem a képeidet, sejtésem beiigazolódott. Így ehhez viszonyítva el tudom mondani, hol laktunk.
A beszámolód után viszont nem gondoltam volna, hogy innen begyalogoltok.
A ti szállásotok a főút kanyarja után volt pár száz méterrel, a miénk meg ettől még kb. 1200 méterrel még kijjebb, ennek a hosszú, szinte kihalt útnak a végén. A Google Earth-ön is megnéztem mindkettőnk szállását összehasonlítva. Tudom hülyén hagzik, de tök jó érzés, hogy majdnem egy helyen laktunk.

A beszámolódat is el fogom olvasni ismét, hogy be tudjak azonosítani éttermeket, egyebeket a ti nyaralásotokból. Így már jobban magam elé tudom majd képzelni.

De szerintem ott, a főút oldalán nagyon rossz volt a part. Ha beljebb gyalogoltatok, volt egy Mylos nevű public beach, egy szélmalom bárral, ott szép volt a part...

# 1400
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82174 Üzenet linkje2008-09-29 22:11:58  Válasz a #82168. hsz-ra Előzmény #82168

Szia Andika!
Nem voltam gépközelben néhány napig, így nem is tudtalak üdvözölni.
Isten hozott.
Most mindent végigolvasok, aztán majd sokat kérdezek.
kiss.gif Josza

# 1401
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82175 Üzenet linkje2008-09-29 22:14:05 

Valcsi, közben már olvasom a beszámolód. A Faros tavernát nem tudom hova képzelni, mert kb. 50 m-re tőletek kifelé semmi sem volt, befelé, a katonai tanya, az út kanyarában. Talán a kanyar után volt?

Mike-nál mi is ettünk egyszer, minket megvendégelt a végén Ouzóval.

Sajnos az általad említett és általunk a főúton sejtett halas tavernát sem találtuk meg icon_sad.gif

# 1402
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82178 Üzenet linkje2008-09-29 22:19:52 

Szia Kedves Josza2!
Köszönöm kedves szavaid, beszámoló holnap lesz. Kos, Nissiros fel van már töltve (képek), Kalymnos még nincs, de holnap igyekszem azzal is.

# 1403
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82195 Üzenet linkje2008-09-30 08:13:03  Válasz a #82178. hsz-ra Előzmény #82178

Szia Andi!
Megnéztem a képeidet, nagyon tetszenek. Ma reggel egy szuszra elolvastam a beszámolódat, nagyon tetszett ez is.
Whitefrost

# 1404
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82199 Üzenet linkje2008-09-30 11:15:25 

Köszi Whitefrost.
# 1405
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82205 Üzenet linkje2008-09-30 11:48:12 

Szia Andi!

Tetszett a beszámolód.
Az Oázis Tavernát mi sem találtuk meg, lehet más lett a neve?

# 1406
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82212 Üzenet linkje2008-09-30 12:23:58  Válasz a #82205. hsz-ra Előzmény #82205

Én úgy tudom, az Oázis taverna már nem működik.
# 1407
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82214 Üzenet linkje2008-09-30 12:35:25 

Volt egy taverna, ami a leírás alapján (ha jól emlékszem, kerek szükökút volt a közepén) megfelelt volna az Oazisnak, de valami Granadena cagy hasonló volt a neve...

Köszi ferrari.

# 1408
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82221 Üzenet linkje2008-09-30 13:21:44  Válasz a #82214. hsz-ra Előzmény #82214

Kedves Vojandi!

Elolvastam a beszámolódat. Másfajta képet kaptam Kosról, mint eddig. Nagyon átélhetően írsz, így mintha magam is ott jártam volna. Szeretnék ellátogatni majd Kosra, ám most már csak a környező szigetekkel egybekötve tudom elképzelni. Írásod hatására döntöttem így :D . Köszönöm, hogy olvashattam.

Üdv,
Mamin

# 1409
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82223 Üzenet linkje2008-09-30 13:51:10 

Szia Mamim!

Akkor ezek szerint pozitívan hatott rád a beszámolóm? icon_smile.gif

Fura, hogy az ember napokon át írja, átéli mégegyszer az egészet, azután pár ember szól rá valamit és ennyi volt, lassan feledésbe vész.

# 1410
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82224 Üzenet linkje2008-09-30 14:07:05  Válasz a #82223. hsz-ra Előzmény #82223

Szia Vojandi, igen. Pozitívan, elgondolkodtatóan, kicsit kizökkentően. Magyarul jót utaztam, s ennek nagyon örülök! Másrészt elgondolkodtatott is, hogy mennyi mindentől függ, ki hogyan él át/meg valamit, a pillanatokat, egy utazást. Akiktől eddig olvastam Kosról, "mást üzentek", vagy talán én voltam más lelkiállapotban, amikor olvastam. Ahogyan Te írtál, az én olvasatomban egyértelmű volt, mintha távcsővel néztem volna a helyszíneket. Azt gondolom, nem megy veszendőbe a papírra vetett gondolat szinte sosem. Ha csak magunk számára marad lenyomata akkor sem. De többnyire, (s főleg egy ilyen "témafüggő" oldalon), továbbgondolkodtatja az olvasókat, emlékeket idéz, vagy éppen tervezgetést, s majd később a helyszínen járva visszaemlékezéseket "eredményez". Legalábbis az olyan átélhető olvasmányok, mint a Tied, biztosan.
Bocs, ha netán érthetetlen vagyok, nagyon sietek most.

Szia
Mamin

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu