Peloponnészosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 113 114 115   >
Üzenet
  Szirom | #150803 Üzenet | 2010-08-31 13:42:29 | Válasz a #150773. hsz-ra
Kourotasra emlékeztem, mert nézegettem én is. Pirgosz fölött van. Ha Pyrgi az Pirgoszt jelenti, akkor én merem ajánlani Pirgosz alatt olyan 25 km-rel Kakovatost, ott is ezt a helyet:

http://www.aroundgreece.com/green-villa/index.html

Mi 5 éjszakát töltöttünk ott el, az elsőt egy stúdióban, amiben volt egy dupla ágy és egy szimpla, az akkor 40 euró volt, aztán átköltöztünk egy kétszobás nagyobba, amiért 50 eurót kértek. Mindez július elején valamikor. A szállás a maga nemében tökéletes, tiszta, felszerelt, kedvesek a tulajok, van tv, légkondi, wifi, elektromos kapunyitó, fedett kocsibeálló, amit akarsz.
  Dzsudika | #150817 Üzenet | 2010-08-31 16:03:07 | Válasz a #150798. hsz-ra Előzmény #150798
Az első sok az Pyrgos környéke. Elég későn fogunk odaérni, legalább címeket vinnék. icon_smile.gif
Gytheio és környéke már egyszerűbb lesz, ha reggel elindulunk, kényelmes motorozással is ott vagyunk délután.
  Dzsudika | #150818 Üzenet | 2010-08-31 16:06:34 | Válasz a #150803. hsz-ra Előzmény #150803
Ezt a Green Villa-t már én is néztem, el is tettem. Csak hát az ára... De egy címnek ez is tökéletes, köszönöm. icon_smile.gif Nekünk bőven elég egy studió, ketten vagyunk. Az fontos, hogy valami kis konyhája legyen, még az is előfordulhat, hogy a férjem nekiáll főzni icon_smile.gif
  Szirom | #150822 Üzenet | 2010-08-31 16:47:58 | Válasz a #150818. hsz-ra Előzmény #150818
Júliusi árat írtam, simán el tudom képzelni, hogy szeptemberben lemennek 40 alá. Írj nekik egy mélt, a tulajok lánya jól beszél angolul és nagyon korrekt, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül válaszol.
A kisebb apartmanról szerintem nem csináltam képet, de mindjárt megnézem a honlapot. A 7-es kép szerintem a kis stúdió, a 9-est is megnéztük, az nagyobb, de mégis egy légtérben, egy olyan hallszerűben van egy 3. ágy, a zöld falú apartman pedig a nagy, a 2 szobás. Nagyon kellemes a kicsi is különben. Mindegyikhez klassz kis terasz is van.

Azért ajánlgatom ennyire, mert bár rengetegszer voltunk Görögországban, az idén is vagy hat helyen laktunk, de ennyire korrekt, kellemes összhatású helyen még nem jártunk. A beszámolómban írok róluk bővebben.
  Dzsudika | #150901 Üzenet | 2010-09-01 09:33:07 | Válasz a #150822. hsz-ra Előzmény #150822
Köszönöm az ötletet. 1-kor szállunk ki a kompból Igoumenitsában, és az onnan még vagy 500 km. icon_smile.gif
  Vojandi | #150938 Üzenet | 2010-09-01 14:33:12 |
Szirom, tévedsz ebben, azt hiszem. Mi hosszú éveken át kizárólag csk szeptemberben mentünk nyaralni Görögországba és az árak jóval a júniusi felett voltak, de az auguszti alatt. Szóval szeptember nem annyira olcsó hónap.

Szia Dzsudika!
Arkouda=Arkoudi? Mi ott voltunk, de nem tetszett.
Az idén júniusban jártuk be az egész Peloponnészoszt és 30 Euróárt ritkán volt szállásunk, inkább a 40-45 Euro volt tipikus. Szerintem ez alatt szeptemberben sehol sem találtok.
Én is ragaszkodtam a címekhez, mert nem volt kedvem ott x helyre bekopogni és nemet mondani (ez nekem mindig olyan kellemetlen), hanem olyan szállásra akartam menni, amiről már előre tudtam, hogy megfelel és így az időmet sem rabolja a keresgélés és nem is kellemetlen otthagyni valakit, mert odáig el sem jutottunk a legtöbb esetben.
Én a netről gyűjtöttem ki rengeteg szállást, de azok között is nagyon kevés volt, ami 30 Euros lett volna.
Szerintem, ha már ennyire szűk az időtök, akkor valóban jobb lesz helyben bekopogtatni és kérdezősködni.
  Szirom | #150949 Üzenet | 2010-09-01 15:56:27 | Válasz a #150938. hsz-ra Előzmény #150938
Lehet, hogy igazad van Andi. Nem vitatkozom, mert neked van tapasztalatod ebben. Én úgy emlékszem, hogy nagyon sok apartmannál megegyezett a júniusi ár a szeptemberivel. Aztán vagy július 1-jén, vagy 15-én ugrik egy nagyot, és van ahol, még augusztusban is egyet.

Egy e-mailt megér szerintem. És végülis a 40 euró nem rossz azért.
  Dzsudika | #150955 Üzenet | 2010-09-01 16:38:39 |
vojandi írta:
Szirom, tévedsz ebben, azt hiszem. Mi hosszú éveken át kizárólag csk szeptemberben mentünk nyaralni Görögországba és az árak jóval a júniusi felett voltak, de az auguszti alatt. Szóval szeptember nem annyira olcsó hónap.

Szia Dzsudika!
Arkouda=Arkoudi? Mi ott voltunk, de nem tetszett.
Az idén júniusban jártuk be az egész Peloponnészoszt és 30 Euróárt ritkán volt szállásunk, inkább a 40-45 Euro volt tipikus. Szerintem ez alatt szeptemberben sehol sem találtok.
Én is ragaszkodtam a címekhez, mert nem volt kedvem ott x helyre bekopogni és nemet mondani (ez nekem mindig olyan kellemetlen), hanem olyan szállásra akartam menni, amiről már előre tudtam, hogy megfelel és így az időmet sem rabolja a keresgélés és nem is kellemetlen otthagyni valakit, mert odáig el sem jutottunk a legtöbb esetben.
Én a netről gyűjtöttem ki rengeteg szállást, de azok között is nagyon kevés volt, ami 30 Euros lett volna.
Szerintem, ha már ennyire szűk az időtök, akkor valóban jobb lesz helyben bekopogtatni és kérdezősködni.

Évek óta járunk mi is, szeptember-októberben, nyáron, főszezonban még sose voltunk. Szoktunk találni stúdiót 30-35-ért. A 40 is meég belefér, meg fogom kérdezni.
A településnevekkel az a gond, hogy írják át görögről magyarra. Bevallom, nem néztem meg a térképet tüzetesen, tudok görögül, írok és olvasok is. A férjem válogatott. icon_smile.gif De Arkouda néven találtam szálláslehetőségeket. Így, hogy tudok valamennyit görögül, kicsit könnyebb dolgom van, amint kinyitom a számat, kenyérre lehet kenni őket. icon_smile.gif
  Dzsudika | #150956 Üzenet | 2010-09-01 16:39:18 | Válasz a #150938. hsz-ra Előzmény #150938
Milyen oldalakon keresgéltél?
  H.apci | #150960 Üzenet | 2010-09-01 17:07:47 |
Dzsudika!

Nézd ezt meg: Zacharo Beach, Olympion Village Studios

Most féláron (30 €) foglalható a Booking.com-nál dombornyomott kártyával, vagy ha nem tudod, akkor címnek is jó lehet.
  Vojandi | #150974 Üzenet | 2010-09-01 18:58:49 |
Szia Szirom!
Én sem akarok vitatkozni, isten ments! icon_wink.gif
Lehet, hogy a tapasztalatom nem is illik ide, ebbe a helyben keresős "modellbe", mert mi szeptemberben minden évben irodával voltunk és hát augusztus volt a legdrágább, utána szeptember első két hete még ugyanolyan drága és csak az utolsó két hét ment már a júniusi irányba, de azt nemérte el. A helyben keresősről nem tudom.

Szia Dzsudika!
Már el akartam neked küldeni a listámat, amibe az idén kigyűjtöttem egy csomó szállást a mi nyaralásunk előtt, de nincs itt megjelenítve a mail címed. Ha írsz nekem mailt, küldök pár word dokut neked. Abból válogathatsz.

ps. Ja, minden németül van leírva benne, de gondolom ez nem baj, mert látod a leírásomban, hogy melyik link, meg az ára és ha rámész az oldalra, akkor tudod nézni angolul is.
  Szirom | #150978 Üzenet | 2010-09-01 19:28:15 | Válasz a #150974. hsz-ra Előzmény #150974
Akkor nem vitatkozunk, Andi icon_lol.gif Úgyse nagyon szeretek icon_lol.gif

Egyébként amit találtam a linkjeim között, az pont az én állításomnak mond ellent, ez tényleg szept. 15-ig tartja a magas árat, de végülis ez se olyan magas. Mi voltunk ezen a helyen, de tele volt.

Dzsudika! Ez az, amit Andinak mondok. Kívülről szép volt, a kert nagyon gondozott, a pasas németül beszél. Ha megcélozzátok, akkor megpróbálom elmondani, merre van. Mi elég sokat autókáztunk, mire odajutottunk (nem ezt kerestük, hanem egy másikat, de a férjem szerint az minősíthetetlen állapotban volt, szétdobálva az ágymatracok, olyan takarításféle lehetett épp, két ukrán csaj kávézott ott, és az uramat a kertben megkergette valami liba, amiről én a kapun kívülről azt hittem, hogy porcelán kert dísz, de nem az volt icon_lol.gif):

http://in-hellas.org/reiseziel.php?ziel=VillaArgus&oid=47&zid=239&gid=11

És még kettő zacharóit tettem el, de ide nem tudok árakat. Az egyiknél a csoportos árat említik, abból azért lehet következtetni, hogy talán nincsenek elszállva annyira:

http://www.evelynshouse.gr/index.html
http://www.bananaplace.com/index.html
  Dzsudika | #151027 Üzenet | 2010-09-02 10:15:09 |
Köszönöm szépen, megnézem mindet, és jól elviszem magammal icon_smile.gif
  Lujza | #151220 Üzenet | 2010-09-05 20:37:00 |
Sziasztok!

Megjöttünk.
Köszönettel tartozom Nektek és az oldalnak is, hogy felfedezhettem Elafonisost és Voidokiliat is!

Tényleg csodálatos volt!

Verka!
Tényleg nem volt szállás Gialovaban az Erodiosban, így hotelban laktunk, de cseppet sem bánom.

Megnéztük a Polylimnio vízesést is, ami be sem volt tervezve......

Új életet kezdek, és a múlt emlékei helyett a jelennel fogok foglalkozni ezután! icon_lol.gif
  Lujza | #151222 Üzenet | 2010-09-05 20:39:44 |
Elafonisos
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 93 94 95 ... 113 114 115   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu