#1173882009-09-15 11:04:38 Válasz a #117373. hsz-ra
Hát igen, ez ismerős. Athénban mi is voltunk idén, de fakultatív és csak rohanás volt az egész. Persze így is nagyon élveztük, mert szeretek idegenvezetőt hallgatni, úgy hogy közben nézelődhetek, de az időhiány nagyon rossz volt.
De így van ok újra visszamenni, nem igaz?
#1181082009-09-25 13:55:09 Válasz a #117400. hsz-ra
Anikó!
Lehet, hogy nem is kell olyan sokáig várnom a következő útra!
...és ha így lesz, akkor képek is készülnek még...sok sok kép!!!!
Ha nem, akkor várok a következő évig türelemmel...
Szerdán jöttünk haza Makrygialosról. Köszönet a sok infóért amit itt olvastam
Szervezett buszos úttal mentünk és a Diasban laktunk.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, az idő elég szeszélyes, a víz hűvös volt ( az előttünk lévő turnusnak még rosszabb ideje volt mint nekünk). Az Olymposon is végig zuhogott amíg ott voltunk, kicsit túlélőtúrára sikeredett a kis hegyi séta. A Skiathosi hajókirándulás is zuhogó esőben szürke tengeren és hatalmas hullámok közepette indult.
Iszappal is bekentük magunkat a sólepárlónál tetőtől-talpig, na az jó buli volt!! Aeginio-ban is voltunk (ez egy kis falu észak felé) a 10 napos fesztiválon. Sokat olvastam, hogy milyen csendes ez a falu és nem ajánlják fiataloknak- nos mi 4-en voltunk huszonéves csajok és majd minden nap buliztunk Makrygialoson. Persze tömeg az egyszer sem volt....
A tenger tiszta volt, tele volt tengeri fűvel, de arra nem mondanám hogy koszos. Az emberek kedvesek. mint mindenhol Göröghonban. Jól éreztük magunkat és mennénk is most vissza azonnal, de erre még várni kell 9-10 hónapot
#1181492009-09-25 21:07:54 Válasz a #118120. hsz-ra
Szia Dia, nagyon örülök, hogy a rossz idő ellenére jól érezted magad. Szerintem, aki magával viszi a jó hangulatot, és nem mindenben a rosszat keresi, az mindenhol jól érzi magát! Legalábbis mi így tapasztaltuk.
Makrygialos tényleg nagyon csendes kis falucska volt, de idén mi amíg ott voltunk rengeteg fiatalt láttunk, magyarokat, görögöket, mindenféle nemzetet vegyesen. Még sosem voltak ennyien!
Egyébként is idén sokkal több görög turistát láttunk bármerre is jártunk!
Eiginoban tavaly mi is jártunk, mikor ez a búcsú volt, sajnálom, hogy idén kimaradt, később volt! Tavaly mi is nagyon élveztük.
Örülök, hogy jól érezted magad tényleg, és remélem mutatsz majd fotókat is!?
#1220722009-12-10 21:30:41 Válasz a #122071. hsz-ra
Skiccpausz!
Csak akkor válaszd, ha egy nyugodt, csendes kis halászfaluban szeretnéd tölteni az idődet, kedves, barátságos helyiekkel, klassz kis tavernákkal. Valakinek ez bejön, vkinek nem. Amúgy azért mert olyan igazi "görögös" hely!
#1220742009-12-10 22:26:56 Válasz a #122071. hsz-ra
Skiccpausz, csatlakozom aszterimuhoz. Makrygialos elég csendes, nyugodt kis falu, egyesek szerint túl csendes. MI épp ezért szeretjük. Viszont ha autóval mész akkor nincs túl messze a nyüzsgőbb helyekhez. Ideális hely kirándulások kiindulópontjához és a környék is nagyon szép szerintem.
De nem akarlak rábeszélni, ezt neked eldöntened.
A beszámolóimban elég sokat olvashatsz a faluról is, és a környékről is! Ha lesz időd nézd át őket!!!