sziasztok!
vízisport lehetõségekrõl szeretnék infót, van vagy nincs? esetleg más helyeken? motorcsónakos ejtõernyõzést szeretném kipróbálni "megint"
elõre is kösz.
Sziasztok! Sajnos én is még csak készülök Stavrosba, még mindig van 48 napom. Nem nagyon tudok mit írni, kérdezni már mindent megkérdeztem, ami érdekelhet. Viszont én is várnám a visszatérõk leírását, fotóit, beszámolóit, de nem igazán találok semmit.
Senki nem ért még haza Stavrosból?
Szia!
Én sajna holnap lesz egy hónapja, hogy megjöttem Stavrosból! Régen volt, tán igaz se volt!
Már a jövõ évi nyaraláshoz vágom a centit! Nagyon messze van még.
Ha van valami kérdésed szívesen válaszolok, ha tudok!
Ági
Mi is szemezünk Stavrossal szept elején,mivel a munkaidõm kötetlen, ha találok jó utat,megyünk mi is,és még Neos Marmarost figyelem,nagyon szeretjük görögországot szept-be.
Sziasztok!
Én is régen voltam erre felé de most már túl vagyunk a költözködésen és a rámoláson. Én is várnám a beszámolókat de valahogy csendes minden.
Sokan vannak akik az utazás elõtt kérdezgetnek aztán elfelejtenek vissza jönni. Minden infó jól jön , fõleg annak aki még ezután utazik.
Köszi mindenkinek a felajánlott segítséget. Egyenlõre semmi nem jut eszembe, amit akartam már megtudtam, még a tervezgetés elején.
htrose! Viszont egy beszámolót tõled, esetleg fotókat szivesen látnék. Van fenn esetleg valahol? Most már jobban csak a fotókat keresgélem, mert tavaly Pargán is annyira jó volt a már fotón látott helyeket a valóságban is felfedezni.
Timba! Akkor lehet,hogy szeptember 2-tõl Ti is ott lesztek? Ha így alakul, feltétlenül jelezd, mert talán tudnánk találkozni!? Mi is többször voltunk már szeptemberben, imádom a görög szeptembert!!!
Sziasztok!
Ha már így felélénkült a topic, akkor felenném ismét a kérdésem,hátha most kapok rá választ valakitõl: vízisport felõl érdeklõdnék, hogy van-e, vagy nincs, esetleg a környezõ helyeken, ugyanis a motórcsónakos vontatású ejtõernyõzést szeretném kipróbálni "megint". ja és ha árakat is írnátok azt megköszönném.