#1236842010-01-17 23:24:11 Válasz a #123540. hsz-ra
Köszi babar, rögvest meg is nézem az oldalad. Az utazási kedvemmel nincs baj, csak több vasat tartok a tűzben. Ismerem a kockázatát, de idén bepróbálkozunk egy Last Minute-tel, aztán meglátjuk, érdemes volt-e, vagy 2 szék közt a pad alá
#1236852010-01-17 23:31:04 Válasz a #123679. hsz-ra
Minike!
Szívesen segítenék,de magánszervezésű utazásokhoz nincs információm.Nehéz dió ez Kefán,persze biztosan nem lehetetlen,csak én vagyok ebben tehetetlen.Láttam Firkával felvetted a kapcsolatot,gondoltam akkor megoldjátok,ezért én leálltam.Én továbbra is valami szervezett utaztatónál próbálkoznék.
Nekem is a szállással van gondom. Nem nagyon találtam olcsót. Pedig megnéztem azokat is, amit írtatok...Meg három ágyast nehéz találni, mert a legtöbb helyen két ágyasra vannak specializálódva. Ja, és persze, ha lehetne, 10 éjre foglalnánk. Szóval tudtok valamit? összefoglalva 10 éj, 3 fő, olcsó apartman Kefán Most jól feladtam a leckét...
Ja, és még egy kérdés Lefkada kontra Kefalóni? Érvek, ellenérvek? Nagyon köszi
Itt csak avval tudok érvelni,hogy mind a kettőt látni kell! Vagy jót, vagy semmit,hasonlítgatni egymáshoz badarság.Én mind a kettőn voltam,de semmi értelme taglalni.Ha módod van rá, tedd is meg,ez az én véleményem.Csalódni egyikben sem fogsz!
#1237092010-01-18 13:29:01 Válasz a #123700. hsz-ra
vaesz!
Kefán még nem voltam, csak készülünk oda - egyelőre csupán a sziget nagysága miatt hezitálunk (nem lévén jogsim, az asszony meg már nem vezet), de az biztos, hogy érvek-ellenérvek nem játszanak. Lefkadát merem ajánlani bátran, kihagyhatatlan, de hát Kefalloniával mások szerint ugyanez a helyzet. Választani nem érdemes a 2 közül, legfeljebb időben Idén ide, jövőre oda - esetleg 1 hét itt, 1 meg ott! De akkor jövőre ugyanez, mert 1 hét bármelyikre nagyon kevés.
#1237162010-01-18 14:08:36 Válasz a #123689. hsz-ra
Nézd csak, egy holland görögimádó oldala, ez a Kefallonia-rész szállásajánlatokkal (van még vagy 20 szigetről hasonló a főoldalról indulva). A Google szépen lefordítja neked hollandról.
De ha rám hallgatsz, nem foglaltok semmit. Mindig, mindenhol van szabad szoba, apartman, és a helyszínen mininum 10 eurót/nap lehet alkudni , de inkább többet. Hosszú időre kivéve még valamennyit szintén le lehet faragni. Meg látod is, mit veszel ki. Nekünk 20 percnél több egyszer se kellett a szállás megtalálásához, pedig két kisgyerekkel voltunk (a Peloponnészoszon).
[quote="szirom"
De ha rám hallgatsz, nem foglaltok semmit. Mindig, mindenhol van szabad szoba, apartman, és a helyszínen mininum 10 eurót/nap lehet alkudni , de inkább többet. Hosszú időre kivéve még valamennyit szintén le lehet faragni. Meg látod is, mit veszel ki. Nekünk 20 percnél több egyszer se kellett a szállás megtalálásához, pedig két kisgyerekkel voltunk (a Peloponnészoszon).[/quote]
Vaesz!- még ez a legelfogathatóbb tipp amit Szirom ír az előfoglalás helyett.Való igaz,hogy helyben olcsóbban jutsz szobához és meg van az alku lehetősége is. Ez mindig így volt és még kóborolni sem igen kell.
Tesóm nagyon parázik, kezdő utazók lévén még szeretné, ha minden előre le lenne rendezve. Úgyhogy szerintem ez idén még nem játszik. Nem az a típus, aki így elindul a "vakvilágba". Bocs tesó, de te is tudod, hogy így van! Szóval ezért szeretnénk mindenképp valamit foglalni.
Annak könnyű, aki autóval megy, az tud válogatni a szállások között.
De én, aki repülővel mennék, nem mehetek oda egy taxishoz, hogy vigyen a legolcsóbb szállásra.
Ez így para, de ha Atosz szavaival élnék: remajzolok!
Szívesen mennék utazási irodával, de 2 hét nagy drága, még first minute áron is!
Kérlek, segítsétek olcsó szállást találni! Mert megőrülök, ha idén nyáron nem láthatom Kefalóniát!!
Ez így para, de ha Atosz szavaival élnék: remajzolok! /REMAJOZOK.../Atosz
Szívesen mennék utazási irodával, de 2 hét nagy drága, még first minute áron is!Kérlek, segítsetek olcsó szállást találni! Mert megőrülök, ha idén nyáron nem láthatom Kefalóniát!!
Keserves dolog,de ez olyan mintha közértbe akarnál vásárolni,de nincs egy buznyákod sem... Gyűjtögetni kell mint sokat tettük azelőtt és a következő év már tied.Ehhez kell a türelem.Vagy lényegesen olcsóbb görög helyet kell választani.Hidd el ebben nem vagy egyedül.Van egy kis humoros idézet Hofitól,de ne vedd magadra: "addig nyújtózkodj amíg..... ki nem nyúlsz..." Hát sajna ez van,mindenhez kell a zsozsó!
Már egy ideje gyűjtögetek és még fogok is. De minden áron, Gábor Áron, Tamási Áron azért nem diszkont áron viszont igen
Próbáltam egy kicsit humoros lenni.