Sziasztok!
Itt új vagyok. Az eddigieket olvasva Parga jó választásnak tûnik.
Kicsit félünk, hogy a Sakis mindentõl messze van. Most fizettük be az utat, már csak itt és a Zachariasban volt hely. Egyikrõl sem tudunk sokat. Tudtok segíteni?
Javaslom olvasd el Andra beszámolóját!Sok mindent megtudhatsz belõle
Kösz a képeket, nagyon jók lettek, a szívem még jobban fáj Pargáért!
Voltunk már sok szép helyen, sokszor mondtuk, hogy ide még visszajövünk de annyi szép hely van amit nem láttunk.
De Pargára egészen biztos még visszatérünk! Soha nem értettem meg azokat akik mindig ugyan oda mennek nyaralni, de most úgy érzem, hogy Pargát nem tudnám megunni. Lehet hogy egyeseknek ömlengésnek tûnik amit itt folyik, de ha elmegy Pargára biztos õ is el lesz varázsolva.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Sokadszor megyünk Görögországba. Szeretünk elõre tájékozódni arról a helyrõl, ahová megyünk. Nagyon sok helyen jártunk már a szigeteken és a szárazföldön is. Ha bárkinek tudunk információval segíteni észak-kelet Görögország, ezen belül Tessaloniki, Stavros, Asprovalta, Sarti, Kavala, Vrasna, Chalkidiki félsziget, Katerini, Platamonas, Nei Pori, és vidéke, a Peloponesos félsziget, Thassos, Mikonos, Tinos, Delos, Monnemvassia, Hydra, Spetzes, Skiatos stb információval szívesen segítünk.
Ez az utazás az utolsó pillanatban dõlt el, miután sajnos férjem öt súlyos gerincsérvvel kórházban volt tegnapig és nem tudtunk kellõképpen felkészülni. Ezért nem mindegy, hogy milyen gyalog megteendõ távolságok vannak. Miután itt még nem voltunk nagy segítség minden információ.
Nagyon köszönjük!
Hétfõn megpóbáljuk áttetetni magunkat. Mi egyébként eléggé nyüzsgõsek vagyunk, nem az a tengerparton hasalós fajta, szeretjük bejárni a környéket és minden látnivalót begyüjtünk. Persze a tengert is imádjuk. Férjem betegsége miatt kaptunk ilyen késõn a fejünkhöz. Úgy volt, hogy nem is tudunk már az idén menni.
Csak ezért érdekõdünk ilyen intenzíven a távolságok iránt.
Szerinted esetleg,ha motorral, vagy bringával közlekednénk, melyik közelíthetõ meg jobban?
Köszi Vio! Még van rengeteg, ez csak az elsõ pár nap termése, folyamatosan próbálom felrakni a többit is, tudom jobb lett volna egyszerre megnézni, de az sok idõ, mert sajnos keveset tudok most itt ülni.
De igyekszem,mert tudom mennyire vártam én is a ti fotóitokat.
H.apci! Semmi gond, nyugodtan rakj be még ide fotókat, ha találsz arra érdemeset, nekem úgysem sikerül soha, ezért nem is próbálkozom már vele! Elvileg tudom hogyan kell, mégsem sikerül. Úgyhogy külön köszönöm neked, mert amíg Jox utazgat, úgysem tudok ide küldeni belõlük.
Örülök, ha tetszenek!!
Somijudit! Köszi neked is a dícséretet, örülök, ha tetszenek. Kimondottan szívfájdítónak szántam õket!!! ) (Csak vicceltem.)
Mi is béreltünk robogót, a Zacharias udvarában lehet parkolni.Anno lemértem a távolságokat gyalog:
Városi strand:15perc, Valtos:30perc(kis lépcsõzés) Lichnos beach:50perc pihenés nélkül, meredek kaptatókon, ám gyönyörû olivaerdõn keresztül.
A Zacharias apartmanról a fotoalbumomban láthatsz képeket:
http://parga.vio.fotoalbum.hu/