Debi, köszönöm szépen, hogy lefényképezted a menetrendet...ha megkérhetlek kicsur@freemail.hu-ra elküldenéd ezt a képet. (elõre is köszi)
Mindenkinek köszi, aki segített infókat szerezni Agios Georgios-ról- igaz, ez már régebbi téma, de most pár napig nem voltam gép közelében.
Szia Kvalcsi!
Szupi a képed Sidari szikláiról, fõleg a háttérben a dombon díszelgõ Sidari Village szállodával...egy hónap és indulok oda...
Igen azt én is látom, hogy nem feltétlenül a wizzair indul vagy érkezik késve, hanem a reggel óta induló járatok késései összeadódnak.
Szombaton este meg is nézem majd, mikor indul a mi járatunk, mire számítsunk.
De ha legalább 1h is késve indul ablak mellé ülni tök felesleges.
(bár nekem tökmindegy hol ülök, a páromat fogom az ablak mellé lerakni, oda szeretne én meg legalább azért mellé )
Teljesen mindegy. hogy idõben indul-e vagy sem mire odaértek addigra már sötét lesz úgy is. Kinn 1 órával több van. Mi is utaztunk már ezzel a járattal és sajna már sötét van, de jól lehet látni a megvilágított medencéket és az is nagyon szép. Annak is meg van a varázsa.
Nem, pénzt nem kaptunk. Úgy 3 óra elteltével megkezdõdött valamiféle mozgolódás és elkezdtek osztani kaja meg italbónt, amit a shopban le lehetett vásárolni. A kellemetlen az volt, hogy akkor még nem ilyen volt Ferihegy 1 tranzitja, hanem egy nagyon kicsi helyre volt összezsúfolva több gép utascsoportja. Ez volt az elsõ repcsiutunk. Azóta már repültem a Sky-al is és a Wizz-el is és pár perces késésen kívül nem volt semmi ilyesmi.
Egyébként csak az a ciki ha az embernek Korfura menet késik a gépe, egyszerûen mert ott akarsz már lenni, tök mindegy, hogy sötét van vagy világos
A visszafele késés egyáltalán nem zavart, hisz haza sem akartunk jönni Soha nem lesz szeptember
Ez így van. Amikor hazafelé jövünk már nem sietünk annyira. Az egyik utunk igen kalandosra sikeredett. Pár éve Korfun 3 órás késéssel indultunk mert az egyik géppõl idõ elõtt kifogyott az üzemanyag és azt sürgõsen le kellett hozni. De a kavarodás miatt feltorlódtak a leszállásra váró gépek. Senki nem háborgott a késés miatt. Békésen vártuk, hogy helyreálljon a rend.
Itthon, Ferihegyen meg nem tudtunk egy jódarabig leszállni. Biztos emlékeztek rá, hogy nagy botrány volt mert két gép túl közel került egymáshoz. Nos, az egyiken ott ültünk mi is.
Hát nagyon örültem neki amikor végre szilárd talajt éreztem a lábam alatt!
Nagyjából megnézegettem a képeidet... (majd hétvégén folytatom) nagyon jól választottunk, úgy látom. A beszámolód is nagyon tetszett, és már úgy izgulok, ha ma indulnánk is késõ lenne...
Köszi szépen a menetrendet, megérkezett.
Nikócának és a többi hamarosan indulónak pedig ugyanúgy küldjük a jó idõt, mint Debinek...hiszen nekik is odaért
Köszi a hozzászólásokat és jókívánságot a jó idõt tekintve... remélem minden rendben lesz. Valóban jobb lenne, ha hazafele késne a gép.... Én még sosem jártam Korfun, és ahogy a képeket nézegettem, biztosan nagyon szép lesz. Egyedül az idõjárás miatt aggódom, de akárhágyszor jártam Görögországban sosem volt egy rossz nap sem, miért lenne most az???
Detti, elég kellemetlen lehetett a késés, s megértelek, ha már mennél Korfura... de mire Te mész, nekem már csak emlékek maradnak....
Kyra, nektek ez az affér!!! Hát nem biztos, hogy ez után repcsire ülnék még
Nikóca,
mi háromszor utaztunk a Belláékkal Korfura, mindig tökéletesen meg voltunk velük elégedve. Tavaly augusztus végén nyaraltunk velük, és ha jól emlékszem, szeptemberben mentek tönkre. Nem tudom, a Szikra meddig fogja húzni, de ha sokáig, és rácáfolnak a feltételezésekre (és a múltjukra), akkor feltételezhetõ, hogy meg lesznek elégedve velük az utasok.
Persze az aggályos, hogy secperc alatt új céget lehet alapítani, de reméljük a legjobbakat...
Igazából a sok "halandzsa" után rátérnék a lényegre.
A Hawaiiban vagy a Blue Sky apartmanházban fogtok megszállni?