#2469972018-03-09 18:36:11 Válasz a #246555. hozzászólásra
Szia!
A Kalimera pár lépésre van a parttól. Mi nem ott voltunk anno de többször elsétáltunk előtte és most a mellette lévő Possirama bay-be fogunk menni júniusba. Mi mikor voltunk szintén júniusban, nagyon kellemes csalódás volt mind az időjárás mind a víz hőmérséklet. A legelviselhetőbb hőmérsékletet eddig júniusban tapasztaltuk pedig eddig mindig csúcsszezonba utaztunk külföldre. Nem volt 40 fok csak 32 és a vízhőmérséklet is nagyon kellemes volt egyáltalán nem volt hideg. Szóval mi idén is ezért döntöttünk a június mellett.
Nagyon jó hely, tiszta és rendezett. Szinte minden új és nem volt semmiben hiányunk. A pótágyat nem tudom milyen, de a tulajdonosok ott élnek és bármiben tudnak segíteni. Közel a pest és pár étterem. Innen 15 perc kb.Pigadia, mert ez egy előváros féle hely, ahol apartmanok, éttermek pár üzlet van. A főváros messzebb van, de a séta nagyon kellemes vacsora után.
Sziasztok.
Aki a Sealand apartmanban volt tudna-e egy-két infót adni a szállásról? Milyen a szállás, jó választás volt-e, a pótágy mennyire kényelmes (3 felnőtt menne, egy pótágyon), mekkorák a szobák. Köszönöm.
Mi nem ott laktunk,de többször elsétáltunk előtte.Nagyon jó helyen van,közel a part,és a város is,de mégis a csendesebb rész.A belsőről nem tudok semmit...
Sziasztok!Juniusi indulassal aki volt,irna par szot az idojarasrol?Mi a tapasztalat az elo/korai szezonnal? Esetleg erdekelne a velemenyetek a Kalimera apartmanrol.Nagyon koszi!
Látom,beindult a nyári keresgélés-infovadászat...beteszem a tavalyi utunk leírását.Biztosan lesz,akinek segít...http://miskolciutasbarangolasai.blogspot.hu/
Olvasgatom az irásaítokat és úgy gondolom, hogy jó döntés volt idénre egy Karpathos-i nyaralás. Mint irjátok szükséges valamilyen járgány. Kérdésem, hogy motort lehet-e bérelni?
Rendes nagy motorra gondoltam.
aki idén volt a szigeten meg tudná nekem írni, hogy melyik nap melyik program indult magyar nyelven? Van amire szeretnénk jelentkezni és az autóbérlést hozzá igazítanám.