na de nem a webprogramozásukért szeretjük görögországot.
Ne ítélj, hogy ne ítéltethess!
Ha próbálkoztál volna a dátumok átállításával, akkor rájössz, hogy május végéig van még csak fönt a menetrend. Ezek után már csak egy e-mailt kell írni az adott társaságnak (vagy akár egy ügynökségnek, ahol több társaság ajánlatai is ott vannak, egy helyen), hogy megtudd, május közepére várható a nyári menetrend.
Ha a többiek által megadott oldalakat használod, minden infot meg fogsz találni! (Árat viszonyításképpen pedig már tudsz puskázni a mostani menetrendből is.)
#1828682012-04-24 13:39:34 Válasz a #182865. hsz-ra
Ja, hogy az a gond, hogy nem dob ki semmit?
Hát azért, mert sztem még nincs nyári menetrend. Bár, már nagyon közeleg az az időpont, amikor lennie kéne - szerintem legalábbis...
De júliusig szerencsére még van egy kis idő...
#1828652012-04-24 12:10:12 Válasz a #182857. hsz-ra
Köszi, de sajnos ezek sem működnek...
Július 23-án mennénk 1 kocsi 4 fő és nem dob ki semmit se, vagy egy olyat, hogy 1 komp van 23:30-kor... árat meg végkép nem.
Mondjuk az utolsó linken vannak értelmes dolgok, de egy timetabe-nek örültem volna... na de nem a webprogramozásukért szeretjük görögországot.
Olyan kérdésem lenne, hogy kell-e valami speciálisat tudni a kompozásról. Görögben rengetegszer voltam kocsival, motorral, de eddig nem kompoztunk még.
Tud valaki működő weboldalt Corfu és a szárazföld között?
Már a hajamat tépem, hogy amiket találok, azok mint szemmel láthatólag rossz, vagy rosszul működő oldalak.
Sziasztok!
Junius 04.én autóval utazunk Kefalóniára és a kompjáratokat vadászom.
A menetrendekről érdeklődnék.
A WEST FERRY...Vasiliki-Fiskardo járat, honlapjukon áprilisi van fenn. az egy járat szombaton 09..óra s az érdekelne, hogy ez változik-e vajon?
Ez lehetséges, hogy juniusban is csak egy járat van naponta?
A Killini menetrendet nem találom.
Skala a célpont.
Köszi, ha valaki segítene.