#1537272010-11-19 14:22:41 Válasz a #153700. hsz-ra
Szia Virágtündér!
Én tavaly dec. 20-án voltam a bécsi ádventi vásáron, talán a nagy hideg miatt, de nem voltak nagyon sokan. Másrészt jó szélesek a házikók közötti utak, bőven elfér sok ember is. A vásár a városháza előtt volt, a városháza épületében kézműves foglalkozások voltak gyerekeknek - talán ez a számotokra is érdekes.
Ja, és persze a fentiek a NAGY vásárra vonatkoznak, a városközpontban több kisebb vásárt is találtunk.
Voltatok már Kittseeben a csokigyárban? Szereténk a 11 éves kislányomnak december elejére szülinapi meglepetésként egy buszos útra befizetni. Van aki azt mondja hogy szombaton nincsen gyárlátogatás csak hétköznap.
A másik kérdésem az lenne hogy az ingyenes csokikóstolás az a gyárban van vagy a mintaboltban?
Délután meg megnéznén a bécsi adventi vásárt, de arról is azt hallottam hogy rengetegen szoktak lenni, mozdulni sem lehet.
Ha valakinek van megbizható infója róla, köszönettel venném.
#1536402010-11-16 12:45:50 Válasz a #96399. hsz-ra
Szia Andi!
No, alaposan megkésve, de most tévedtem ebbe a topikba: NAGYON TETSZETT A BESZÁMOLÓD!
Lehet, hogy egy velencei repjegy lesz az ajándék Karácsonyra?
#1251782010-02-03 09:48:15 Válasz a #125174. hsz-ra
Szia Csz75!
Köszönöm a válaszod! Én is gondoltam, hogy ez szálláshely függő, de gondoltam, hogy hátha valaki már próbálta így. Ti mikor mentek márciusban és mennyi időre? Én is márciust néztem, márc. 16-20-ig. Ebben az időpontban a wizzair repjegye 3-3ezer Ft oda-vissza + poggyászdíj, így nagyon minimális összegből meg lehetne úszni az utazást. Bár nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, mert a férjem nem szívesen cserélné fel a kéthetes rodoszi nyaralást pár nap Velencéért és a szabadságunk meg - mint általában mindenkinek - sajnos véges.
Látom közben, hogy néhány nap és irány Barcelona! Húú de klassz!
Ha már nem tudsz addig írni, nagyon jó utat kívánok!
#1251742010-02-03 08:35:07 Válasz a #125102. hsz-ra
Szia Relax,
Szerintem, ha írsz a kiválasztott szállodának, biztosan ad információt erről. Valószínű szállásonként változó lehet. Általában segítőkészen válaszolnak.
Mi ezt a szállást választottuk márciusra: http://www.hungarian.hostelwor.....enice/3068 Ez a hotel saját e-mail címe: info@bbthe4seasons.net, direktben náluk foglaltunk, így márciusra 60 Eur/szoba (franciaágyas) reggelivel árat ajánlottak. Ők nagyon segítőkészek, ha tetszik, bátran írj nekik direktben.
#1251022010-02-02 00:10:28 Válasz a #96399. hsz-ra
Sziasztok, szia Andi!
Mostanában nagyon foglalkoztat Velence, annyira vágyom oda, teljesen "besózódtam". Ráadásul elolvastam a képes élménybeszámolód, még inkább kedvet kaptam hozzá (látod, majd' egy éve írtad, de még mindig van akinek új )
Szállással kapcsolatban mi a véleményetek, szerintetek lehetséges, hogy egy kétágyas szobát foglaljunk 3-an (a gyerek a harmadik)? Egy franciaágyon bőven elférnénk hárman addig a néhány napig. Biztos kellene felárat fizetni, de talán olcsóbb lenne, mint egy háromágyas szoba, nem?
Köszönöm. Már ez is egy hete volt, és most jó darabig nem megyek sehová sem. De tervezünk hasonló kiruccanást Firenzébe illetve Pisába is (ott egy vagy két ottalvással).
Szia Andi! Köszönöm az érdekes beszámolót.Remélem már kigyógyultál az influenzából.Én is jártam Velencében,nagyobb szerencsével,mert sütött a nap.A képeid az időjárás ellenére is nagyon jók,napsütésben más hangulatot árasztanának.