#2478552018-06-06 10:31:38 Válasz a #247836. hozzászólásra
Szia!
A reptér környékén biztosan van. Mondjuk, ők: Link
Elvisznek a reptérre és vissza "free", onnan pedig már könnyedén el tudtok jutni Pireuszba.
A kikötőnél is van egy mélygarázs. Egy e-mailt, vagy telefont megér, hogy őrzött, vagy sem. A pireuszi kikötő weboldalán elvileg kell, hogy legyen valamilyen elérhetőség, ahol lehet érdeklődni.
Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg tudtok-e őrzött parkolót, parkolóházat Athénban vagy Piraeus-ban, a kikötő környékén? Autóval szeretnénk menni Athénig, onnan pedig tovább komppal a kükládok valamelyik szigetére. (pontosabban több szigetre)
A hajó állomáson, bent vannak parkolóhelyek, de ott gondolom nem őrzik az autókat, és 2 hétre ott hagyni kicsit necces lenne...vagy biztonságos lehet az a rész is?
Sziasztok!
Kompunk Pireusba 23:55-kor érkezik. Miután lebeszéltem a szállással,hogy tudnak minket fogadni éjfél után is, kb két hétre rá lemondták a foglalásunkat. Booking-os foglalás volt, így most a bizodalmam nekem is megingott az oldalba... Éjszakára akkor is szeretnénk szállást,mert a repülőnk csak 11:45-kor indul haza. Tudtok ajánlani szállást, aki fogad minket éjfél után?
Sziasztok. Október 24-26-ig keresünk szállást 3felnőtt+1gyermek részére Athénban. Bookingból elég volt köszönjük....csak saját tapasztalatból érdekelne ajánlás.
Helló Debi81
Szeretném megkérdezni mi történt, hogy eleged lett a Bookingból?
Sziasztok. Október 24-26-ig keresünk szállást 3felnőtt+1gyermek részére Athénban. Bookingból elég volt köszönjük....csak saját tapasztalatból érdekelne ajánlás.
Sziasztok!
A kompunk hazafelé Rafinaba érkezik, innen szeretnék eljutni Athén központjába. Csak olyat találok,hogy Rafinából a repülőtérre. Lehetséges az,hogy először busszal el kell mennem a repülőtérre, és onnan tudok csak bemenni a városközpontba? Belinkelem nektek, amit találtam,hátha valakinek hasznos lesz.
https://www.welcomepickups.com.....gKbo_D_BwE
Sziasztok! Lefoglaltuk a repjegyet nyárra Athénig, onnan mennénk Tolóba. Autót szeretnénk bérelni, mert így gyorsabb, és kényelmesebb, valamint az unokával egyszerűbb is. Tudtok ajánlani kölcsönzőt? Esetleg olyat, ahol nem zárolják a kártyán a pénzt?
Sziasztok! Hazaérkeztünk tele élménnyel A buszról annyit hogy Athénból Napfiloba vettünk egy retúr jegyet ( így olcsóbb),minden további nélkül volt helyünk a kb fél órával később induló buszra. Helyjegy van ezért mivel a visszafelé utat nem határoztuk meg a vásárláskor csak amikor már utaztunk volna akkor derült ki hogy nincs hely csak 2 órával később. Ezután kemény 5 óra cidrizés következett hogy nem érjük el a repülőnket. De nagyon ügyesek voltunk,visszafelé nem mentünk be a végállomásra hanem minden busz megáll egy Eleonas nevű metró állomásnál,és onnan irány a reptér. Épp elértük volna,ha nem késik a gépindulás úgy kb 2,5 órát Ez a hazafelé tartó stressz mondjuk nem kellett volna de még így is összességében nagyon jó kis nyaralást zártunk.Az Athéni városi közlekedés egyébként szuper.
Eljött a várva-várt nap! Induláááás Köszönöm a sok hasznos segítséget! Aki esetleg még idén nem utazott annak kitartást, aki igen annak kellemes visszaemlékezést!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Dortim, ez a buszos oldal nagyon jó, sokat segít, hogy az Athén - Korinthosz - Mükéné - Nafplio kirándulást megszervezzük magunknak. Nektek is jó utat!
Közben csak sikerült rátalálnom a helyi "VOLÁN" oldalára is: http://www.ktelattikis.gr Biztos meg volt már korábban is osztva ez az infó, csak én nem bukkantam rá. Igaz, hogy csak görög nyelvű, de google weblap fordítóval egész jól lehet boldogulni vele. Az Athén-Sounio menetrendet mindenesetre megtaláltam.
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy vajon érdemes-e előre jegyet váltani a távolsági buszra ha Athénból Nafplioba megyünk,vagy mindenképpen lesz helyünk,ha jól láttam a busz kb. óránként indul. Tud ebben valaki segíteni?