Igen, Melus, én is így emlékszem, hogy két társaság volt és felváltva jártak, és szerintem majdnem tuti, hogy ez most is így lehet, de csak ezeket találtam a neten, úgyhogy ez biztos (Elafonissoson is pont így működik, két cég kompjai váltják egymást) Amúgy megkerestem a régi képeket, mert emlékszem egy menetrend-fotóra, de az is pont ez a cég
#2477412018-05-28 12:07:11 Válasz a #247734. hozzászólásra
Érdekes ez a kompjárat, mert van egy másik hajó, vagy társaság is. Illetve volt 2 éve, amikor mi voltunk. Akkor sem és most sem találok róla semmilyen érdemi infót a neten. Annyiban számít ez, hogy minden második órában jár. Pont ellentétesen a fentebbi társasággal. Ha most is így van, akkor szezonban minimum minden egész órakor indul hajó a szigetre. Erre a hajóra másik bódéban kell jegyet váltani, de úgyis oda irányítanak, amelyik hajó indul. Netes képeken látszik, ez egy kis többszögletű házikó, nem a hagyományos konténer-bódé. Némi különbség árban is van. de nem érdemes számolgatni vele.
UI. Tavaly szeptemberi képen látom a fülkét, így akkor biztosan járt a hajó. Szerintem idén is fog.
Sziasztok, mi jún. 11-18.-ig megyünk Eviára, pontosabban Ilia, Edipsosra a férjemmel és 6 éves ikreinkkel. Mint sok nyaralni készülőt engem is izgat, hogy milyen lesz az időjárás. Valaki meg tudná írni a tapasztalatait, hogy jún. első 2 hetében milyen idő szokott ott lenni?A gyerekek miatt sokat strandolnánk. Illetve,hogy ki hogyan szokott oda jutni. Úgy értem, hogy megálltok éjszakára valahol? Vagy váltott vezetésben mentek?
#2469452018-03-04 12:28:52 Válasz a #246935. hozzászólásra
Nagyon szívesen. Ha szeretnétek átmenni sikerülni is fog. Nekünk kimaradt, mert így is volt elég tervünk Évián. És benne van a pakliban egy valamikori nyaralás Skopeloson.
Amit én javaslok, hogy Lichadonissiát ne hagyjátok ki!
Nagyon köszönöm a választ Melus. Akkor majd szétnézünk Edipsosban. Jó lenne Skopelosra átmenni, ha sikerül, ott még nem jártunk. Majd megírom, hogy sikerült-e?
#2469152018-03-01 12:37:14 Válasz a #246906. hozzászólásra
Szia Anikó! Csak kiránduló hajók indulnak Pefkiből, amik hoznak-visznek. Lehet jegyet venni rá, de ha autó nélkül lesztek érdemesebb Edipsousban befizetni egy kirándulást, így a transzfer is megoldódik. Lépten-nyomon hirdetésbe fogtok botlani, be tudtok fizetni a nektek megfelelő napra. Úgy rémlik többféle ajánlatot is láttam, de talán ez a legnagyobb iroda.
Trogadas Travel
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy ha Edipsosból átbuszozunk Pefkibe, onnan gyakran mennek hajók Skopelosra, Skiathosra? Van esetleg valahol menetrend? Tud valaki valami infót? Köszönöm szépen.
Szia Fancsika! Ha minden sikerül, akkor együtt nyaralunk majd. Mi is Roliékkal tervezzük az Eviai utat aug. 10-től. Remélem semmi nem jön közbe, mert már nagyon rég vágyom Eviára. Mi is a fakultatív programokat tervezzük, mindenhová szeretnénk elmenni.
Tavaly Zakynthoson voltunk Roliékkal nagyon meg voltunk velük elégedve! Jó tervezgetést nektek!
Szia!
Igen, olcsóbbak, de szerintem Evia alapvetően autós sziget. Mi Edipsonál nem nagyon fürödtünk, de van pl. nagyon sekély, nagyon tiszta homokos strand Gregolimano mellett. Többször voltunk Evian, ismerjük az egész északi részt. A legszebb falu egyértelműen Limni a parton. Nagy előny még, hogy közel van Athén, oda busz is megy, de azért időben hosszú az út. Mi autóval voltunk mindig a szigeten.