Sokan áradoztak már a Paradise Beachrõl és tényleg nagyon szép!!!! Ez messze van Limenastól? Hogy lehet oda eljutni?
A másik ismeretlen strand is klassz, fõleg, mert nincs tömeg.
Szerintem a szállásotok is klassz.
Milyen élet van Limenasban? Sokan vannak? Milyenek az árak?
Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre.
A Paradise Beach nem Limenasban van, hanem dél felé Limenastól, talán 30-40 km-re, kb. félúton Limenária felé, kicsivel Alyki elõtt. Ott tulajdonképpen nincsen település, csak csodás partszakaszok.
Mia, jól értelmeztem, hogy ezen a szálláson csak egy kiadó szoba van? Mert akkor nyárra biztosan jó elõre kell foglalni...
Sziasztok!
Andi! Nem egy szoba van. Két egymáshoz épített épület, A miénkben két apartman alul és felette is ua. A másik épületben (az azfaltos útra néz) nemtom pontosan, de szerintem ott még több is van az épület mérete alapján.
Andra! A paradise még szerintem közelebb is van Limenas-hoz, mint ahogy Andi leírta. Alyki elõtt baloldalt (tenger felöl) figyelni kell egy kisebb festett táblát Paradise Beach felirattal, egy kis keskeny hosszú tisztás van az út mellett ott. Ha valaki nem sportkocsival megy simán le lehet menni, ott is van jó nagy terület parkolni. A strandot az útrol nem is nagyon lehet látni.
Hazafelé beugrottunk Stavrosba nosztalgiázni és egy ucso girost enni (idén) és ott 1.5 a giros pitában és a frappe is. Viszont thassoson 1.8€. Limenasban elég jó hosszu bazársoros sétáló utca van ami esténként megtelik turistákkal és helyiekkel. Sok szimpi taverna is van, mi kettõt próbáltunk ki. elfogadható áron lehet jókat enni. Egy 2 fõs vacsi 15-18 € volt. Sok super market is van ahol egész nap kapható friss pékárú is. egyszóval közepesen nyüzsis hely ,de nem kimondottan turistás(mint Stavros, Sarti, Katerini stb.)
Szia Andra!
El lehet jutni busszal is, úgy emlékszem van ott egy megálló. Ebbe csak az a rossz, mikor a nap végén fel kell gyalogolni! Én nem vagyok jó kondiban és elég nehezen bírtam. Szidtam is a férjemet, mert azért állt meg fent az autóval, mert féltette. De legközelebb már lementünk!
el lehet jutni robogóval is. kolléganõmék Limenariaban szálltak meg, és egy napra béreltek robogót, körberobogták a szigetet és a P.B-n megálltak strandolni. láttunk kitáblázva olyat, hogy vizitaxi, ami 3 euroért visz el makryammoshoz, illetve ha jól emlékszem van járat a P.B-re is, bár ezt nem tudom biztosra. 3 euro/fõ, megvan a reggeli indulási idõpont, és a délutáni hazaérkezési is. szerintem megéri - annak mindenképp, aki nem autóval érkezik a szigetre.
ez egy picike part, ahol rajtunk kívül 2 pár volt még aznap, amikor ott strandoltunk. gyönyörû tiszta víz, és nagyon meghitt, csendes rész volt. rengeteg sok szép kincset találtunk: tengeri sünök, rákok vázait, rákollókat, szebbnél szebb csigákat, kagylókat.
Ez a vizitaxis dolog nagyon tetszik és nem is olyan drága. Sokkal szívesebben mennék ezzel, mint busszal.
És ez a vizitaxi milyen jármû? Láttatok olyat?
Nagyon szép a kép, amit betettél, gyönyörû ez a part rész is.
Bár én nem tudom, hol van a buszmegálló, de szerinten Csu nem azt értette rajta, hoyg messze, hanem, hogy a strand lent van a meredek, magaspart alatt és caplatni kell felfelé az úthoz, ha busszal mész.
A vizitaxi az kis motorcsónak. Én még nem próbáltam ki, pedig már annyiszor akartuk máshol, csak aztán mindig attól féltem, hogy nem jönnek vissza értünk, aztán nézhetünk.
Szerintem, ha valaki igazán szép helyeket akar látni, érdemes bérelni inkább egy robogót, rengeteg szép helyen lehet megállni a kilátás miatt. Mi autóval voltunk, olyan helyet kerestünk, ahol nem lóg a szánkba a mellettünk napozó lába. Próbálok beilleszteni 1-2 képet, Aliki és Kiniri között milyen kevésbé látogatott, de annál szebb fürdõzésre, búvárkodásra alkalmas helyek vannak. vagy ez [/url]