#1219702009-12-05 22:00:11 Válasz a #121927. hsz-ra
Szia Christine !
Ezt a lapot tudtam felkutatni, nem tudom az angollal hogy állsz?
www.ciaomilano.it ha itt rámész a transport feliratra felhozza a parking-ot is. Jó még a milano. lap. hu oldal és az ongo-n is vagy hasznos lehet a www.commune.milano.it oldal is!
Üdv Eduso
Jövő évi nyaralásom ismét Horvátországba tervezem az északi részre, s mivel közel van velence, át szeretnék menni (még soha nem voltam).
Ehhez kérném segítségetek. Autóval megyek. Hol tudok parkolni és mennyiért? Maradjak a szárazföldön vagy inkább a szigeten parkoljak? Olcsó szálás is érdekelne velence közelében vagy a garda tónál 1-2 napra.
#1220902009-12-11 14:25:27 Válasz a #122085. hsz-ra
Ha autóval tervezed Velencét is, akkor javaslom a szállást Punta Sabbinéban (út közben szétnézhetsz Triesztben is). Jesolótól kicsit délre van a félsziget csücskén, szemben Velencével és rendszeresen jár át hajó. Velencébe érkezni úgy az igazi, a tenger felől, hajóval. A hajó a Szt. Márk térnél köt ki, tehát azonnal a legszebb helyre érkezel, az autód meg marad a szárazföldön, nem kell vagyonokért parkolnod!
csz75 talált ott elfogadható árú szállást is, segítőkész magyarok adnak ki szobát, előre nem kérnek foglalót, a helyszínen kell fizetned.
Ha csz75 benéz, ő tud részleteket is, bár nem próbálta még ki a szállást, de levelezett a szállásadóval.
Az index fórumon meg ezt találtam:
"A szállásunk "Mestre alatt" Fusina kempingben volt, 13 euró/fő/éjszakáért béreltünk kabint, ami meglepetésünkre egész jó volt (2 ágy, polcok és szekrények, közös zuhanyzó). Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert "itthon nem ismert tisztaságú" és rendezett kemping. Olcsón be lehet menni Velencébe egy 1,1 euróba kerülő buszjeggyel (1 átszállás, de a jegy érvényesítéstől számítva 75 percig él, így nem kell minden buszra külön jegyet venni). Ráadásul jegyirodákban lehet venni 10-es gyűjtőjegyet 10 euróért."
Meg szeretném kérdezni, hogy valaki járt már a Grand Tours Sperlongai utazásán a hellaszról? Tavaly már nézegettük azt az utat, és gondolkodunk rajta, hogyha idén nem sikerülne Görögországba kijutnunk, -mert oda hosszabb időre szeretünk menni- akkor talán ide érdemes lenne!
A Grand Tours oldalán találtam hozzászólásokat, de érdekelne egy "pártatlan" oldalon lévők véleménye is!
Még egy kérdés: Bologna Forli reptérről mennyibe kerül a bejutás a városba?
Szióka!
www.atc.bo.it/english/index.asp hivatkozás alatt van airport shuttle ára, és interaktív Bologna térkép, szerintem hasznos lehet, már ami angolul van, de az árak érthetőek.