Olcsóbb az autó, mint Görögországban.
Mi egy hétre béreltünk és 130 euro-t fizettünk, full cascoval egy középkategóriás autóért.
Volt már 15 euroért is naponta.
Egyébként a németek nagyon szeretik Törökországot, rengetegen voltak és így a törökök is nagyon tudnak németül.
Legutóbb ferrari szerkesztette (2008-08-02 19:31:01), összesen 1 alkalommal
Én is szerettem volna ide elmenni, de nem tudtam a fiúkat rábeszélni, egyrészt a nagy meleg miatt, másrészt annyira jó programok voltak a szállodában, hogy alig lehetett õket kimozdítani.
Igen, szerdán indulunk. Tudom, hogy nem Görögország, de bízom benne, hogy nagyon jól fogjuk azért érezni magunkat. Majd jövõre ismét Hellasz lesz az uticél. Sajnos két utazásra nem futja egy évben, így idén kimarad.
Kedves Valcsi!
Nagyon jó utat és feledhetetlen nyaralást kívánunk. Legalább Te felderíted, hogy van e élet Görögországon túl?
Nagyon vigyázz magadra!
Üdv: Josza, Cilla
Szia Valcsi!
Érezzétek nagy jól magatokat, tessék mindent nagyon jól megnézni, és hozni az információkat. Csak neked súgom meg, hogy jövöre mi is ide készülünk, tehát nagyon várom az információkat. Mi minden második évben megyünk Görögországba, a többi a más országok számára van fenntartva.
Mégegyszer nagyon jó pihenést, és sok-sok élményt.
Judithka
Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat. Igyekszem majd írni egy élménybeszámolót, hogy megkönnyítsem (vagy megnehezítsem?) a helyzeteteket a jövõ évi nyaralás célpontjának kiválasztásában. Természetesen próbálok majd sokat fotózni és a képeket is megosztani Veletek! Nem ígérem azonnal a nyaralás után, mert rengeteg dolgom lesz a melóhelyen és a lakásfelújításommal is, de azért igyekezni fogok!
Kedves Kyra és Judithka, amennyiben nem tudok már jelentkezni az indulásig, Nektek is nagyon jó utat, szép idõt és élményekben gazdag nagyon kellemes nyaralást kívánok!
Kedves Josza és Cilla, majd jövõre lehet, hogy sokat kérdezõsködöm, mert elképzelhetõ, hogy Santoríni lesz a cél egy másik szigettel kombinálva. Majd az anyagi helyzetem eldönti, hogy futja-e rá!
Andikám, a Ti utazásotokig még biztos jelentkezem, majd küldök sms-t is Neked Törökországból, hogy mennyire tetszik!