Bundás, még mindig várunk tõled egy kis beszámolót. Ha nem vagy nagy író, akkor kérd meg esetleg a feleséged. De ha nem akartok írni, legalább képeket tehetnél fel.
Nagyon kíváncsiak lennénk a Te beszámolódra is, mert akkor még többet megtudnánk a szigetrõl. Végy példát Valcsiról!
És lehetne több részletben is, vagy csak a Neked fontos dolgokat kiemelve, meg bárhogy, ahogy meg tudod oldani! Mert az nem ér ám, hogy "annyira jó volt Neked ott" és nem mesélsz róla!
És így hogy tudjam, hogy jövõre ezt a szigetet válasszam vagy esetleg valamelyik másikat!
Úgyhogy elõre is köszi, hogy szakítasz majd ránk idõt!!
Na jól van. de már elég rég volt...
A nyaralásom jól kezdõdött, 6 órát álltunk a magyar-szerb határon. Az út elég hosszú (úgyhogy nem ajánlom autóval), a szerbek nagyjából normálisak. Viszon éjjel 2-kor a macedón gyerekek kéregettek, de végülis ott nem láttam sok mindent éjszaka. Na jolvan elég a kocsikázásból, a szigetrõl kell beszélnem!
A szigetre a komp 45 perc alatt odaért. Elvileg Tsilibe lett volna a szállásunk majd késõbb kiderült, hogy Kipseliben van a szállás. Viszont a szállás nagyon szép volt (www.arkadiahotel.com) A tengerpart a szállástól kb. 100 méterre volt (légvonalban), viszont az erkélyrõl a tengert lehetett látni. A közelben kavicsos tengerpart volt viszont 10 percre a szállástól már homokos is volt. A szigetet végig jártuk amennyire lehetett 2 hét alatt. Például Keri nagyon tetszett. (az utazgatásokat nem nagyon tudom leirni, mert nagyon sok helyen voltunk. De kérdezhettek nyugodtan.) Még valami, hogy a teknõsök szigetén NEM lehet teknõst látni. Az emberek kedvesek. Az utak elég kanyargósak és szûkek ezért nem nagyon lehet száguldozni. (viszont a görögök tudnak)
Ennyi röviden, mondtam hogy nem vagyok író.
Köszi Bundás!
És nagyon várjuk a képeket is...
Ha lehet, a szállásról is tegyél fel saját képet, mert már én is néztem ezt a helyet és érdekelne, hogy milyen "élõben"!