Míg el nem felejtem!
Nekem semmi bajom nem volt a víztõl. Este tele engedtem egy üveget, némi hazai citromlé kíséretében, be a fagyasztóba. Reggel azzal mentünk a strandra, meg sok-sok gyümölcs. Egyedül a hugom nem itta meg a csapvizet, de Õ babát várt és félt mindentõl.
Volt olyan, hogy csak úgy rácuppantam a vízcsapra.
Úgy rémlik, mintha mondták volna, hogy iható a víz.
Az biztos, hogy ha nem fogyasztható, akkor szólnak.
Ha csak úgy rácuppantál a csapra, akkor semmi gáz nem lehet a vízzel.
Akkor valószínûleg én sem fogom forralgatni, amúgy sem vagyunk érzékenyek egy kis bacira.
Most már visszaszámolok. Elmegyek ebédelni, azzal is telik az idõ, aztán repülök haza nem sokára.
Még jövök vissza.
Andra, ha esetleg már nem tudnék írni, most megragadom az alkalmat, hogy nagyon-nagyon jó utat és jó nyaralást kívánjak!!!
Nagyon szépen köszönöm kristin!
Épp írni is akartam, ugyanis elengedtek hamarabb, úgyhogy most mindenkitõl elköszönök!
Köszönöm szépen a jó kívánságokat, a sok segítséget, a tanácsokat, mindnek sok hasznát vettem.
Majd fotózok sokat és hozom a képeket.
Csutek, kitartás, nem sokára te is mehetsz nyaralni.
MÉg egyszer mindenkinek köszönök mindent!
Végre eljött az idõm!!!
Puszi mindenkinek, ha hazajöttem jelentkezek!
Sziasztok!
Andra még nics itthon. Ha jól sejtem éppen a buszon ül. Holnap ér haza. Ha csak a munkahelyén tud velünk csacsogni, akkor legkorábban csütörtökön hallat magáról. Persze ha nincs hétfõig szabin.
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, aranyosak vagytok.
Ma érkeztünk haza a reggeli órákban, hulla fáradt vagyok. Majd írok beszámolót is, csináltam kismillió fotót, majd hozok mindent, de egyelõre mosok, pakolok és pótolom az alvást, mert a két hét alatt nem aludtam jóformán semmit, olyan zaj volt.
De ezt leszámítva jól éreztük magunkat és rossz volt haza jönni.
Majd megpróbálom a gyerkõcöt elkergetni valamikor a géptõl és hozom a beszámolómat és a képeket is, de egyelõre ez most lehetetlennek tûnik, mert már elvonási tünetei voltak és most kirobbantani sem lehet a gép mellõl.
Az idõ végig nagyon meleg volt, Thassosba beleszerettem, de majd bõvebben a beszámolómban.
Most megyek ALUDNI!!!!
Még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok rám és jelentkezem hamarosan. Majd hétfõn megyek dolgozni, de akkor biztosan nem fogok tudni jelentkezni, mert 3 heti munka vár rám .
Mindenkinek sok puszi és megpróbálok még a héten jelentkezni.
Sziasztok!
Örülök, hogy végre hallok rólatok. Majd itthon kialszod magad.
Írjál minél elõbb, mert én jövõ héten pénteken indulok és szeretnék sokat megtudni a nyaralásotokról. Mindenképpen benézek Vrasnára amikor Tassosra megyünk kirándulni, úgyhogy nem ártana némi friss infó.