Na jó! Elárulom.Akkor így már biztos értesz majd mindent Kedves Judith77!
Min.2 maximum 4 nappal az indulási időpont előtt választunk utat.1 estetben még olyan is volt, hogy szombaton délelőtt választottunk és fizettünk és gondolhatod ,hogy megilyedtünk amikor ránk csörögtek késő délután,hogy van egy jó meg egy rossz hírük.Mondom a rosszat mondják először.A rossz az volt .Gyorsan kellett csomagolni mert a szokásos hétfő dél helyett már vasárnap hajnalban van az indulás. A jó pedig,hogy egy éjszaka ajándék ugyan azon az áron. Gondolhatod milyen laza volt a dolog. 4 család utazott a buszon.A sofőr azt mondta üresen is ki ment volna.És mivel nem turnusváltáskor ment még aznap este kiértünk.Ugyhogy 2 éjszaka lett a plussz. A többiek kedden délelőtt érkeztek.
Szóval mindenki máskép szeret utazni. Mi tudjuk,hogy julius legeleje a jó nekünk.És azért nem vagyunk válogatósak.8x voltunk 1998 óta,és csak kétszer ugyanazon a helyen.Paralia,Asprovalta,Korfu,Sarti,Thassos és legdrágábban Tóló 2004-ben 28900-ért. Szokom mondani apartmant fizetünk kb. és ingyen utazunk. Így is lehet.Csak az a fránya Aeolus nem akarja Zantét adni olcsóbban még ha a következő hétre van még szadad szobája.
Érdemes megnézni a DiasZeus oldalát, 2008-as árak, és ha jan.31-ig befizeted még 10%-ot kapsz. Tegnap mintha ilyet olvastam volna az oldalukon a felugró ablakban
Értem én,de sajna nem igazán vagyok a magam ura....
munkahely legkevesebb 2 héttel előbb szólni a szabi
miatt 9 éves lányom elkérjük a suliból, férjem, apum
barátnőm munkahely...szóval nekünk ez a first
minute-s verzió maradt.
Kedves Judith77! Nálam van egy nagy előny, a magam ura vállalkozó vagyok.A nejemnek meg úgy van meghatározva,hogy mindig julius 1-25 közt mehet szabira. Így aztán a foci nyelvén LESIPUSKÁSAN sikerül utolsó pillanatos utakat megcsípni.Aztán van egy döntő tény is nem vagyunk válogatósak.Görögország mindenhol nagyon szép.8 alkalom után azért volna még célhely: PARGA a képeket nézve ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ-meseszép lehet.Most építik a nejemnek az új alagutas kiegyenesített utat.Nem bírja a szerpentínt a Pindus hegyeiben. KI TUDJA MIKORRA KÉSZÜL EL? Vagy egyáltalán építik-e.Vagy csak téves hír. "ÁGNI " Nem tudod véletlenül?
Nagyon jó ez a térkép Szerinted egy popsival le lehet menni Lefkadára????És hogy így épül a pálya Szalonikitől ez még hány óra kb??Tudom ezt nagyon nehéz megmondani de egy kb-t talán lehet....
Gugl bácsi szerint: http://maps.google.com/maps?f=.....=UTF8&z=15 És ezen a térképen még nincs is aktualizálva a görög autópályák készültségi foka Metsovo és Ioánnina között!
Végül is tehát le lehet menni, de a Grevena utáni szakaszra, ahol még csak hellyel-közzel készült el az autópálya már fáradtan érkezik az utazó és pont az a rész igényli a legnagyobb figyelmet, az a legfrárasztóbb.
Innentől pedig ki-ki dötse el!
Mi évek óta a TUI-val utazunk de idén mivel a Neckermann árai sokkal jobbak lehet, hogy tőlük mennénk. Érdekelne a véleményetek velük kapcsolatban! ( telepített idegenvezetők, fakultatív utazások,szállások)
Én már többször utaztam a Neckermannal, semmi gondunk nem volt velük.
A kint náluk kínált fakultatív progik drágábbak, mintha egyémilleg szerveznéd, de ez minden irodánál így van.
Mi évek óta a TUI-val utazunk de idén mivel a Neckermann árai sokkal jobbak lehet, hogy tőlük mennénk. Érdekelne a véleményetek velük kapcsolatban! ( telepített idegenvezetők, fakultatív utazások,szállások)
...nincs velük gond , DE [b]NE " kirándulj " velük !!!!![/b]
Nagyon durva áraik vannak !!! Helyi irodákkal akár 30-50%-al olcsóbban
kapod meg ua.-t az utat !!!
A Neckermann tényleg drága, habár most 16% kedvezményt adnak.
Igazából azért is tűnik magasnak az ár, mert minimum 3 csillagos hotelekről van szó, és én az olcsó apartmanokhoz vagyok szokva
Eddig én is úgy gondoltam, hogy talán azért drágább a Neckermann, mert a színvonal is magasabb... de sajnos nem minden esetben van így. Tavaly Koson, a Costa Angelaban volt a szállásunk és a 15%-os kedvezménnyel + az előfoglalással is jóval többet fizettünk, mint 2 éve az Apollonnál szintén Koson hasonló szállodáért.
Szivesen visszamennék máskor is a C. Angelába, de csak egyénileg.
Ezért a pénzért én többet vártam és az idegenvezető sem volt a helyzet magaslatán...
Én évek óta Németh travellel járok.Nekem eddig nem volt gondom,sőt ők hoztak haza egy Paraliai nyaralás után mert ami kivitt csődbe ment mire vége lett a nyaralásomnak.