Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1501
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23106 Üzenet linkje2007-03-19 00:33:46 

Kedves Anikó!

Most néztem meg a Skiathoszi video-felvételedet. Oda-meg vissza vagyok. El sem merem képzelni, h.milyen jó lehetett élõben, ha felvételrõl is ilyen jó volt. Ráadásul a zenei aláfestés is príma!

# 1502
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23113 Üzenet linkje2007-03-19 09:05:12 

Sziasztok!

Mivel új vagyok itt, tudna vki segíteni, hogy lehet megnézni Anikó videófelvételét? Vagy csak az tudja, akinek átküldi?

Köszi a segítséget...

# 1503
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23115 Üzenet linkje2007-03-19 09:12:08 

Aladina írta:
Sziasztok!

Mivel új vagyok itt, tudna vki segíteni, hogy lehet megnézni Anikó videófelvételét? Vagy csak az tudja, akinek átküldi?

Köszi a segítséget...

Bejelentkezel a Hellasz.hu nyitóoldalán, aztán belépsz a Fotóalbum fõoldalra, azután klikk a Videoalbum feliratra, a Videolabumban klikk a kívánt videóra...

Egyébként ez a kérdés ide való: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=274
vagy inkább ide: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=49

# 1504
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23151 Üzenet linkje2007-03-19 16:20:01 

Köszi Estella! Tényleg nagyon isteni volt az a kirándulás. Egy percig sem bántam meg, hogy befizettük. Sokan panaszkodtak, hogy hosszú az út a kikötõig, meg vissza, de szerintem a hajóút kárpótol érte, mert egy percig sem lehetett unatkozni.
Skiathos pedig gyönyörûszép! Egy hetet nem biztos, hogy ott töltenék, de fiatalabbaknak biztos szuper lenne, mert nyüzsgõ, bulizós helynek tûnik.
És nagyon-nagyon görögös! icon_biggrin.gif

# 1505
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23171 Üzenet linkje2007-03-19 19:54:59 

Sziasztok!

Mi 2005 augusztusában voltunk Parálián, a Khozani apartmanba , se klima , se tévékacsoló nemv olt, kaja az önellátás, amúgy rendben volt az apartman tizsta volt és kaptunk egy jó nagy teraszt is mellé...
Ami a partot illeti nekem nagy csalódás volt tele nyûzsgõ emberekkel fõleg magyarokkal , és koszos part + hináros víz...nem tetszett icon_sad.gif
Mi is voltunk Olympus-on jó kis kirándulás volt ajánlom mindenkinek.
Az éttermek , gyros stb minden rendben volt az árak se voltak vészesek...a boltok 90%-ban magyarul szóltak az eladók mint kiderült pár helyen õk is magyarok csak nyáron itt melóznak...az esti élet nagyon szorakoztató tud lenni ha vki szereti a nyüzsit meg a discot...de kiscsaládosoknak nem ajánlanám.

Ha van vkinek kérdése szivesen válaszolok!

# 1506
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23176 Üzenet linkje2007-03-19 20:46:19 

Szia Myra!

Mi július 2-án indulunk és a kyriakiban leszünk elszállásolva! Nézz utána! És ha jó az idõpont és a szállás is akkor esetleg találkozhatunk is! Mi 2-en megyünk a párommal és úgy gondoltuk hogy útközben majd szerzünk magunk mellé még új ismerõsöket!

üdv: Ági

# 1507
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23177 Üzenet linkje2007-03-19 21:07:28 

Kedves Diszi! és a Többiek! icon_smile.gif

Gondolom a Grand Tourssal utaztok,ha a kyriakiban szálltók meg,nem rossz apartman!
Egyébként abban Tinának igaza van,hogy Paralia családosoknak nem jó,viszont nagy baráti társasággal csak oda menjetek!!!!!icon_smile.gif

# 1508
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23188 Üzenet linkje2007-03-20 05:47:40 

Szia, a part akkor sem volt túl tiszta, mikor mi voltunk (2004-ben, azt hiszem), de ha kicsit sétál az ember a város egyik vagy másik vége felé, lehet találni tiszta és csendesebb helyeket. Paralián az elõzõ barátommal voltam.
Sartin Anyuval, június elején, akkor a víz még hidegebb volt, s hiába volt elõszezon, ott sem volt sokkal tisztább a víz. Bár Sarti is tetszett nekem. De ez már a másik topicba tartozik icon_biggrin.gif

# 1509
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23189 Üzenet linkje2007-03-20 05:55:46 

Szia Diszi! Megnéztem a Kyriakit, tényleg jónak tûnik az is. Az idõpont sem rossz, vagy akkor vagy 1 héttel késõbb megyünk. Eldöntöm szerintem 1 héten belül hogy mikor s hova, s ha befizettem az utazási irodába, megírom icon_smile.gif
Bár én Görögbe Anyuval megyek idén, nem a jelenlegi Kedvesemmel, ezért gondoltam inkább a Menta 2-re, mert az nem teljesen a központban van. De természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne találkozhatnánk icon_smile.gif
Meteorákat tervezem s Skiathos-t is, Ti valamilyen programot beiktattok? És busszal Katerinit, magán-szervezéssel.
Athént nem, az messze van, az Olimposzon már voltam. Görög est nem ér annyit, elég ha az ember a fõutcán sétál esténként, nem igaz? icon_smile.gif

# 1510
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23239 Üzenet linkje2007-03-20 17:36:27 

Én megmondom õszintén amikor Paráliára mentünk nem olvastam utána , de ha lett volna ilyen topic mint ez is akkor tuti nem mentem volna oda...ha jobban utána néztek van ugyanennyi pénzért sokal szebb hely is Görögországba!

Nekem még nincs gyerekem és a párommal voltunk ott 2005-ben 22 éves voltam....mégse jött be az a nagy nyüzsi...icon_sad.gif

Keveset fürödtem eléggé kiakasztott a koszos víz -part stb.....
Abba a nagy melegbe kedvünk nem ovlt arrébb menni egy jobb part érdekében.

Amúgy egyénileg bementünk Katerinibe helyi busszal 2 euro /fõ a buszjegy ..szép kis város a közlekedés borzalmas mint általában viszont vannak jó üzletek ahol Ouqlet áron lehet vásárolni márkás cuccokat .
Amit érdemes megnézni ott a "szerelmesek parkja" nevû részt elég szép látvány !
Vmikor csinálok egy albumot és megnézhetitek a képeket róla icon_smile.gif

# 1511
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23242 Üzenet linkje2007-03-20 18:48:34 

Egy anyukával is lehet bulizni, nemde? icon_cool.gif
Mi is szeretnénk kirándulni! A meteorákat azt biztosan beiktatjuk, de jó lenne Athén is, de az még nem biztos! A környékbeli városokat azt egyénileg tervezzük bebarangolni, pl: Katerini és Thesszaloniki! Várom válaszod!

# 1512
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23255 Üzenet linkje2007-03-20 20:59:52 

Szia Ági! Voltam ma bent az utazási irodánál, érdeklõdni, bár még nem foglaltam le. Nagy valószínûséggel mi is július 02-án indulunk icon_biggrin.gif Nem 100%, egyelõre 90%.
Az apartman alapból marad a Menta2, ha esetleg nem lesz hely, akkor esélyes a Tiétek is, ez az iroda is szervez a Tiétekbe.
Amúgy én is Ágnes vagyok, de neten Myra-t használom.
Már elõre várom Paraliát... De gondolom ezzel mindenki így van.

Én már voltam Kateriniben (heyli busz) és Thesszalonikiben is (szervezett fakultatív út), mind a kettõ tetszett! Skiathos hajóutat fogjuk még beiktatni, ha a hajó zárt, mert fóbiám van a madaraktól, s ahogyan hallom, egy ilyen hajóutat végigkísérnek a sirályok...mert az emberek etetik õket. Meteora tuti.
Ezek szerint nagy valószínûséggel találkozunk majd.

Szia Tina, nem mindenki egyforma, Paralia tényleg zajos, inkább szórakozóhely, mint pihenõhely. De lehet csendesebb részeket is találni. Nekem csak szép emlékeim vannak. Félpanzióval voltunk a Hotel Plazaban, ott sem volt semmi gond.
Látom, Katerini Nálatok is be volt iktatva icon_biggrin.gif

# 1513
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23273 Üzenet linkje2007-03-21 08:05:55 

Sziasztok!

Szerintetek tengeri sün, vagy egyéb állatka elõfordul Paralia-n??? icon_surprised.gif
Nagyon várjuk mi is a szeptembert, de Tina kicsit lelombozott.... akkor miért kapja majdnem minden évben a Legtisztább tengerpart minõsítést, ha ilyen hinaras, meg koszos a víz???

# 1514
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23274 Üzenet linkje2007-03-21 08:26:04 

Szia Aladina!
Ne légy lelombozódva. Mindenki megtalálja magának a legszebb élményeket, bárhol is legyen. Mi 2006-ban voltunk Parálián, egy kis vihar után valóban a part tele volt mindenféle növénnyel, de utána nekünk semmi problémánk nem volt a parttal és a vízzel sem. A vihar kisodort sok medúzát, de ez is inkább élmény volt, mert ilyen közelrõl még nem láttunk ilyent. Nem csíptek meg bennünnket. A Dias Zeusnál az Orea Eleni nagyon jó árban volt félpanzióval. Családi tulajdonban levõ szálloda, nagyon kedvesek és figyelmesek voltak hozzánk. Szenintem Parália legtöbbet fényképezett szállodája, nappal és este kivilágítva is gyönyörû. Visszamennék, ha nem úgy döntöttem volna, hogy minden évben máshová megyünk.Hidd el, sokunk kedvence Parália a nyüzsijével együtt. Babi

# 1515
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23276 Üzenet linkje2007-03-21 08:37:45 

Köszi Babi! ÉN is így gondolom, nehogy már a nászútat rontsa el egy-két hínár... icon_biggrin.gif Tuti, hogy feltaláljuk magunkat, és egy életre szóló élmény lesz Paralia!
ÜDv.: Aladina

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu