Itt meg nem kell futeni , bar a bordiszmuves haverom mar felvette a pulcsijat es ugy ucsorog az arnyekban a kisfelesegevel-perszehogy nem gorog es perszwhogy terhes --- itt most ilyen jarvany van ---
van szel rendesen .
Yiannis kozos baratunk - valoban furapofa - tagadhatatlanul kretai. !!!
nala az avrio = min. jovo het TALAN !
Krétán vannak ingyenes parkolóhelyek, vagy mindenhol fizetõs?
Rozinante!
Haniában ingyen parkoltunk, de alig találtunk helyet, több kört kellett futni, mire nagy nehezen lett hely és jóval arrébb, mint ahol szerettünk volna.
Iraklionban csak fizetõset találtunk a kikötõ körül és ott is nagy nehezen. Nagy adag szerencse is kell hozzá. Ezek a nagyvárosok elég zsúfoltak, sok az autó, kevés a parkoló és természetesen minden túrista a nevezetességek körül akar leparkolni, a lehetõ legközelebb azokhoz. Hát ez nem mindig sima ügy, néha csak távolabb tudsz megállni. De nem gond a séta, addig is tudsz nézelõdni, mert mindig van mit .
Antero!
Hogy érzed magad?
Mivel múlatod az idõdet?
Milyen a víz? Vannak nagy hullámok? Nagyon fúj a szél? 60-70 km-es legalább?
Milyen a kaja?
Voltál valamerre vagy csak pihi?
Antero!
Hogy érzed magad?
Mivel múlatod az idõdet?
Milyen a kaja?
Rozinante !
Itt minden rendben , csak ugy-"kretaiasan"- mulatom az idot , tengerpart , pihengetes , szieszta , eszegetes-iszogatas : es ami a legfontosabb : kerulom a turistakat !!!! ( nehez -mindenutt jelen vannak --- lengel,cseh stb. )
" Kirandulni " voltam ( mult evben is jartam mar ezen a programmon )
" Unknown Crete " - most csak a fotozas kedveert mentem .
no meg megneztem Mohos-t , ami Kreta energetikai kozpontja-mivel ezoteriaval foglalkozom-.... nem ereztem kulonosebben erosebb energiakat , mint barhol mashol a szigten - vagy csak ku....va meleg volt ... 2 het alatt ez volt a legmelegebb nap...
Tegnap beutott a " hideg " , ketsegtelenul szelesre fordult az ido , a tenger szine is valtozott - gyonyoru mely kek...
Antero!
Hogy érzed magad?
Mivel múlatod az idõdet?
Milyen a kaja?
Rozinante !
Itt minden rendben , csak ugy-"kretaiasan"- mulatom az idot , tengerpart , pihengetes , szieszta , eszegetes-iszogatas : es ami a legfontosabb : kerulom a turistakat !!!! ( nehez -mindenutt jelen vannak --- lengel,cseh stb. )
" Kirandulni " voltam ( mult evben is jartam mar ezen a programmon )
" Unknown Crete " - most csak a fotozas kedveert mentem .
no meg megneztem Mohos-t , ami Kreta energetikai kozpontja-mivel ezoteriaval foglalkozom-.... nem ereztem kulonosebben erosebb energiakat , mint barhol mashol a szigten - vagy csak ku....va meleg volt ... 2 het alatt ez volt a legmelegebb nap...
Tegnap beutott a " hideg " , ketsegtelenul szelesre fordult az ido , a tenger szine is valtozott - gyonyoru mely kek...
Szia!
Engem is érdekel az ezoterika, nem is hallottam, hogy Mohos energetikai központ.
Megnézem
Remélem keddtõl visszatér a "nyár"