Sziasztok! Évek óta az Apollónnal utazunk, nagyon korrekt, megbízható iroda! Az utazást nem árt időben lefoglalni, mert a szállásaik hamar elkelnek!!!! Ti hova utaztok velük?
Mi is mindig az Apollónnal utaztunk. Soha semmi problémánk nem volt velük. Csak dicsérni tudom. Jó szervezés, remek sofőrök. Most először megyünk a Grand Tours-szal. Remélem hasonló jó tapasztalatokkal térünk vissza.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Évek óta az a tendencia náluk (mármint Apollon), hogy mire elhagyjuk a szállást, már ott is van a busz, kipakolnak, mi, akik visszafelé megyünk bepakolunk. Aztán - attól függően, hogy hol nyaralt az ember - Sartiban, vagy Stavrosban vagy egyéb nagyobb nyaralóhelyen van egy pihenő, a sofőrök kicsit rendbe hozzák magukat, szusszannak egyet, aztán 2-3 óra múlva irány Magyarország. Tehát a csomagokkal náluk sincs gond, nem kell őrködni felettük. Remélem, hogy maradnak ilyen jól szervezettek, és működnek még pár évig. Annál is inkább, mert idén is náluk előlegeztük meg a nyaralásunkat.
Szia Ferrari! Jók a megérzéseid az utazással kapcsolatosan, mert a "csodát"(Santorinit) 1 hétre ismét látni kell!
Az idén egy kicsit bővül a program: + 1 hét Naxoson. Ha valaki volt már Naxoson szívesen várom a beszámolóját.(látnivalók, közlekedés, autóbérlés,árak,stb.).
Neked van már uticélod nyárra?
Az irodában személyesen vettem át, árak 1-2 hét. Addig telefonon lehet érdeklődni: 4622093, pl. akombinált utakról. Remélem segítettem és mihamarabb mindenkihez eljut, hiszen igazán remekMű. L
Sziasztok
A http://www.aeolus.sk/informacie/katalog.html oldalról letölthető a szlovák 2009.-es katalógus, árak még ott sincsenek, de nagyon gyönyörű, igényes lett.Érdemes átlapozni.