Igen, mi is repülõvel megyünk a Ferihegy 1-rõl a Dias-szal.
Pénteken 13.35-kor van a találkozó és 15.35-kor megy a repcsi, azt ugyan nem tudom melyik légitársasággal megyünk, de mire te mész már ezt is tudni fogjuk.
Hazafelé pedig 15.20-ra ér haza Budapestre 07. 01-én kedden.
szia
mi voltunk Messonghiban június elsõ hetében, de a Neckermannal. Kilb Tamás az idegenvezetõ. Alapvetõen elmond mindent amit tudni kell a szigetrõl, túrákat szervez, segítõkész. Teljesen normális, megértõ, bár probléma kezelésben korlátozott (angolul beszél), mondjuk nagy gondunk nem volt, csak egy utolsó ebédet kellett volna elintéznie, megígérte, hogy az elmaradt üdvözlõ vacsi helyett kapjuk, de nem sikerült.
a beszámolót holnap felteszem már végre a nyaralásunkról.
üdv
hegancsa
Az elõttem szólókhoz csatlakozva, én is szeretnék Neked és a családnak nagyon jó nyaralást, jó utat, és kellemes pihenést kívánni!A jó idõ már ott van, a pihenés már csak rajtatok múlik:)
sziasztok érdeklödnék töletek hogy sidariban a motor kölcsönzés hogy müködik milyen papirok kellenek mert régebben elég volt az útlevél is most is elég vagy kell jogsi is minden info érdekel söt ha valaki járt már idén kint azzal szivessen beszélgetnék elöre is köszi minden fórumozónak
Szia Papamaci!
Szívesen válaszolok, ha tudok.A beszámolóknál találsz leírást Sidariról, és a mi idei nyaralásunkról.A fotóalbumban pedig képekben is nézelõdhetsz./Korfu 2008.május -és Korfu 2008.május melléklet címmel/Ha ezen felül érdeklõdnél szívesen segítek.
Mi autót béreltünk, ami 20 euró volt/nap.És nem kellett hozzá semmi csak az útlevél(vagy a jogosítvány) száma.
A motor olyan 10-15 euró között lehetett kb.