Én is azt látom, hogy sokan nem is hallottak erről a lövöldözésről. Azért engem egy kicsit idegesít és nem tudom mitévő legyek. Tényleg bármikor bármi megtörténhet. Kiszámoltuk, hogy Bulgária felé csak 75 km-rel hosszabb, ami aztán tényleg nem sok. Még felhívom utazás előtt egy héttel az Apollonosokat, mit mondanak ők erről. Aki addig megy, írhatna, hogy milyen volt az út!
#2288992015-05-14 19:36:16 Válasz a #228331. hozzászólásra
Két éve voltunk a Stamatis-ban és idén is oda megyünk. Nagyon meg voltunk elégedve, kisgyerekkel a legideálisabb, hiszen van udvara, ami sok apartmannál nincsen. Az udvarban árnyékban hosszú asztal, sütögetőhely. Gyalog mentünk a strandra, pár perc, jó sekély a víz. Szobák tiszták és igényesek, nagy terasszal. A háziak kedvesek.
Remélem, hogy hazaértek:) Azért bízom benne, hogy nem vészes a helyzet. Mindenesetre kíváncsian várom a beszámolót az útról. Meg persze a tengerről, az időről
Minden nap megnézem Sarti aktuális időjárását és vízhőmérsékletét. Ma rájöttem, hogy nem frissítik minden nap, mert reggel 7-kor azt írja, hogy ma kilenckor 22 fokos a tenger:) Így remélem, hogy már emelkedett. Jó lenne, ha három hét múlva melegebb lenne. Bár gyerekek is azt mondták, hogy ha hideg akkor is jó csak már ott legyünk. Mondjuk volt, hogy egy Balatoni nyaralás alatt ennyire sem volt meleg a víz Kíváncsi vagyok mit írnak majd akik most vannak kint! Úgy látom borongós ott is.
Szia Jázmin! Az Anna apartman közel mindenhez levö egyszerűen berendezett apartman.Légkondi helyileg fizetendő. Egy és két légterű szobák vannak.Konyha felszerelés ahány ágy annyi tányér,evőeszköz,pohár,pár edény a főzéshez.Ha kérdésed van írjál,sokszor voltam Sartin képben vagyok.