De jó, Rekuc, hogy ezt írod. Igen van egy Katerinis utca, de az lentebb van mint a centrum.
Na a lényeg a lényeg: a Nikis utcából megy tovább a Katerini út. Az utca végén van egy rendõrlámpa, ez az egy lámpa van csak Parálián, és utána egyenesen megy az út a discók felé.
A Cocus discó pedig az Európa hotel írányában ha a fõutcáról indultok neki. Az a tengerpart közelében van. Tavaly csináltam is képet a discókról, mad elõkeresem már.
erici,
bár én nem voltam a Casaban, csak kivülrõl láttam, de amit hallottam róla az alapján semmiképp nem ajánlanám a sportcipõt, inkább öltözz fel egy kicsit elegánsabban.
Sportcipõben nyugodtan mehetsz a cocusba v a többi discoba, de a Casaba és a De Luxeba inkább ne!
Sajnálom h nyáron nem sikerült buliznunk a Casaban, ennek legfõbb oka az volt, h az csak pénteken és szombaton jó.
Pénteken szakadt az esõ, meleg sem volt, és nem volt kedvünk Paralia egyik végébõl a másikba sétálni, szombaton meg egy kirándulás után fáradtan szintén nem volt hangulatunk bulizni.
Paralian tényleg nem szabad kihagyni a szórakozóhelyeket (nézzetek be a buli Paralian topicba, egy csomo discos tapasztalat...)
micsoda élet zajlik itten
aki még soha nem járt erre alap a Cocus. utána néze meg a többit
rekuc föleg annyira nyomja a témát h sajog a szivem
bár mi nem valószinû hogy megyünk ide vissza vagy pár évig
de családosan talán még összejön
Nekünk sem vszínû, h idén összejön Paralia, de az elkövetkezõ évek vmelyikén vissza akarok menni mképp!
És ha legközelebb mennék biztos ez lenne a menetrend: szerda: Cocus csütörötök: Habana péntek: Casa Szombat: De Luxe Vasárnap: Hoola Hoop(nem tudom pontosan hogy írják ), Hétfõ: Cocus
az Omilost biztos kihagynám, mi voltunk ott azt hiszem egy csütörtöki napon, és szörnyû volt..
Tele 16éves részeg csajokkal. no comment...
100 szónak is 1 a vége: Szerintem Paralian mindenki megtalálja a neki tetszõ PARTY PLACE-t. Sokak a Casa-ra esküsznek, bevallom töredelmesen nekünk megfelelt a Cocus is. Ahogy a görögök is mondják a Casa és a De Lux, olyan Mr. és Mrs-es hely..
De ettõl függetlenül, annyi jót hallottam róluk, hogy következõleg biztos felkeressük az összes általunk eddig nem látott dizsit
Igen Kriszta, úgy legyen ahogy mondod, csak még semmi sem biztos Remélem összejön, mert annyira nem szeretnék 1 évig görög levegõ nélkül maradni
Nekem már lassan az is mindegy, hogy hova csak GO!!!
Attól félünk ugyanis Kriszta hogyha nem megyünk idén akkor nem tudunk mirõl regélni meg röhögni egy évig
mert ha már egy év kimarad nem lesz biztos a következõ sem
muszáj fontos kell menni
megteszünk érte mindent
fogalmunk sincs még, hogy hova megyünk, ha megtudom, hogy nem vettek fel egyetemre, akkor biztos elmegyünk valahova Görögországon belül, de ha felvesznek, akkor anyagi okok miatt marad a jövõ nyár...
Lányok pedig annyira megérdemelnétek a kemény tanulás után a lazítást, Parálián vagy bárhol máshol Görögországba. De érthetõ, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is.
De olyan jó lenne, monduk úgy szeptembertõl beszélni, na mi történt kint veletek/velünk...
Az biztos,én legelõször érettségi utáni nyáron voltam Paralián,és pont hazafelé úton húzták a ponthatáokat,és a buszon Bulgáriában éjjel tudtam meg,hogy felvettek!!! nagy élmény volt!!!!IMÁDOM PARALIÁT!!!!!
én mikor elõször voltam Parálián 2004-ben elõtte már sajnos tudtam hogy nem vettek fel, a többieket igen
de volt gáz és kemény csaj vagyok, volt ott kellõ hangulat
majd következõ évben felvettek
tavaly betegesen mentek ki Korfura
idén megint felvételizek, de mivel még nem tudjuk mikor és hova megyünk igy egyenlõre ez még lutri
de szormorúan soha nem indultam még útnak