Szia!
Szerintem nincs, és nem is nagyon látok rá esélyt,hogy valaha lesz.(értelmét sem látom) A két sziget elég messze van egymásól ahhoz, hogy elugorjatok fakultatívban fürdeni egyet a roncsnál
Kakadu!
Nem ellentmondani akartam, csak várom valaki ott nyaraló véleményét, aki esetleg nap mint nap a "strandjára" járt. Lehet, hogy más szempontok is léteznek, hiszen különbözõek vagyunk. Más ott sörözni, és megint más ott lenni 2 hetet. Hogy világos legyen, mire gondolok: mikor nekiindultunk Karya falunak Perigiali felé, nekem egyáltalán nem tûnt távolinak Nidri központjától a Sun Rise apartman, de ha ott laknék, autó, moci vagy bicaj híján biztos belezsibbadtam volna, ha nap mint nap be kellett volna gyalogolnom, és nem csak a távolság miatt, Te igazán ismerheted az "útviszonyokat" (járda nuku).
Hát igen! Jól hangzik a 150-200 m-re lévõ szállások a tengerparttól. Csak azt nem teszik hozzá,hogy légvonalban. Sõt, a fõuton nem egyszerû átjutni. Gyerekekkel kimondottan kellemetlen.
A Red Tower esetében, ha jól emlékszem 450m volt a tengertõl való távolság (nem saját info, vhol olvastam). Múlt évben én is nézegettem, sztem szép hely de az árak relatíve magasak voltak...
Mi a Sun Rise-ban tevékenykedünk majd,de bezsibbadni az tuti,hogy nem fogunk.Ha kocsim netán nem lenne, akkó még ott vannak a spéci turista bakancsaink.Mi tudunk gyalogolni is,bár az esetleges hõségben ez nem egy kéjtúra az valószinû,de nem lehetetlen.Napernyõvel... Meg járda egy
túristának.Minek?Ne flancoljunk mán...
Köszönöm az infókat.
Csak medencés szállást próbáltam keresni, így jött a Red Power. De mivel drága, így passzolom is, marad az amit ti ajánlottatok, eddig még az a kettõ a legjobb
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy Lefkadáról nem lehet menni Zakynthosra Akkor marad az eredeti terv, komppal Kefallonia, és onnan Zakynthos. Persze nem egy nap alatt Csak találnék egy normális oldalt, ahol komp menetrend van, meg ÁR is...
ezt az elõbb véletlenül találtam, talán tudod használni, a Szárazföld-Kefalonia-Lefkada-Ithaka közötti kompközlekedésrõl találsz infót, ha a "Car ferries to the Ionian Islands" bekezdés alatti helységnevek között keresgélsz...ITT
Üdv mindenkinek! Utóbbi 1-2 hétben csak csendben olvasgattam a fórumot, hogy okosodjak, Apollon-ra fizettünk be 25-étõl, vmi Szifilisz(edit: Filio) nevü apartmanba. Alkohol árak szempontjából mire lehet számítani?