én is vidéki vagyok,és már 2 éve én mindig január elején foglalom le a nyaralásainkat (Apollon,Aeolus) e-mailban küldték el az apartman képeket,és az árakat.Amikor bementem a Car-Tour-ba lefoglalni az utat.A csaj csak lesett,honnan szedem az idei árakat
Kotyi!
Ehhez az április 15-i dologhoz ne nagyon ragaszkodj, az csupán egy elméleti határidõ. Ha 3 nap alatt betelnek az apartmanok, hol akarsz megszállni Hiába lenne a szándék, azért a lehetõségek nem korlátlanok.
Kriszti!
Sajna, az Apollonnál az e-mail-es történet nem jött be, még tavaly írtam nekik egy pár kérdést, azóta jön a válasz, így inkább a személyes megkeresést választom (persze vidékrõl ez elég babrás). De a neten azért január elsõ napjaiban már rajta vannak az ajánlatok, csak maga a nyomdai termék szokott több hetet is csúszni.
Nekem az Ariadnetravel válaszol még év eleje óta.
Persze nem feltétlenül az utazási irodát kell szidni, csak mint már említettem is, az ott dolgozók fele pancser
Most hívtam az Apollon travelt, tudtátok, hogy csak szállást náluk erre a szigetre nem lehet foglalni??
Érdekelne, hogy a Red Tower apartmanhotel-ben mennyibe kerül egy éjszaka, persze a honlapjukon nincs feltüntetve Valaki nem tud errõl infót?
Aki mostanság jött haza a szigetrõl, nem tudja, hogy van-e olyan fakultatív program, ami elvisz Zakynthosra, a hajóroncsos öbölbe?
Eredetileg mi is az Apollonnál akartunk szállást foglalni, de egyéni utazóknak nem lehet.
Így aztán nekiláttam az interneten kutakodni, és nem bántam meg. Ráadásul így klímás szobánk lett, mindenféle plusz díj nélkül.
(Tök szemétség, hogy 90%-ban az utazási irodáknál a szállások árában a klíma nincs benne. Vagy abszolut nincs klíma, vagy külön fizetni kell érte.)
Érdekelne, hogy a Red Tower apartmanhotel-ben mennyibe kerül egy éjszaka, persze a honlapjukon nincs feltüntetve Valaki nem tud errõl infót?
Aki mostanság jött haza a szigetrõl, nem tudja, hogy van-e olyan fakultatív program, ami elvisz Zakynthosra, a hajóroncsos öbölbe?
Hogy sikerült kitalálnod a Red Towert?
Egy sziklán a tenger felett kb. 200 m-el helyezkedik el és elég munkás dolog onnan leugrani egy sörre
Vissza pedig kifejezetten
Zakintosra pedig át tudsz menni hydroplannal - jó pénzért
Én egyszer azért meghallgatnám olyasvalaki véleményét is a Red Tower-rõl, aki járt is ott. Már csak a hitelesség kedvéért is. Ha mindenkit elriasztunk onnan, hogy tudjuk meg, hogy valójában milyen is a hely?
Ja, csak gyorsan ideírom, hogy nem a saját fotóm, de anno letöltöttem a gépemre, és nem tudom, hol az eredeti linkje. Így legalább nagyjából felmérhetõ, hogy hogy néz ki (a környezete is).
Sorry a képtulajdonostól
Bocs, de voltam ott, igaz csak egy sör erejéig.
Különben mindenki oda megy ahová akar, én csupán jószándékkal próbáltam figyelmeztetni, hogy talán nem szerencsés egy-két megcsinált fotó alapján dönteni.
De az általad belinkelt fotóról is látszik, hogy eléggé kiesik...