Nekem nem jött be a tekercses fagyijuk, pedig,ha valaki, akkor én oda vagyok a fagyiért. Minden mennyiségben meg bírom enni.
Még a csoki csak-csak elment, de az eper valami förtelem volt. Ízetlen és vizes volt nagyon.
Nekem sokkal jobban ízlett, ami a csomópontnál volt, ahol jégkását is lehetett venni.
A parfé fagyijuk valami fantasztikus volt!!! Tele volt pisztáciával és az tényleg tartalmas fagyi volt.
Ez nem az a Zorbas, amit beraktál. Nekem nem is rémlik, hogy láttam volna a sétányon ilyen éttermet.
Ha a térképet nézed a MI Zorbasunk a kikötõtõl jobbra van, a sarkon, a napernyõk elõtt.
A mi Zorbasunknak sajnos nincs honlapja, már kerestem.
Az én képemnek higgy, az az igazi Zorbas!!
És tényleg piszok jó étterem és nem is drága.
Viohoz hasonlóan én is Zorbas rajongó vagyok.
Akkor nem bánom, hogy nem jött össze náluk a kajálás. A Flisvos se volt valami nagy szám. A muszakájukat éppen meg lehetett enni, de a Zorbasost meg se közelítette, ráadásul fele akkora adagot adtak, mint a Zorbasban.
Én arról a templomról beszéltem, ami a taxiállomásnál van. De a fotóalbumomban van a templomról kép, úgy biztosan felismered.
A bejáratával szemben van az nagy bolt, amiben jóval olcsóbban lehetett kapni dolgokat, mint máshol.
Szerintem a Sakis jó választás és majd meglátjátok, hogy nem vészes a távolság, még ha most annak is tûnik.
Most téged fogunk csoportosan irigyelni, hogy nem sokára mentek Pargara...
Remélem nektek is ugyan úgy fog tetszeni, ahogy nekünk is.
Eddig én még senkitõl nem hallottam rosszat Pargaról.
Bármikor visszamennék, akár már is, de sajnos akárcsak Vio, én is szabihiánnyal küszködök.
Szia Andra!
Egyszer,majd én is mást fogok irigyelni sajna. Ha tehetném kiköltöznék Görögországba.
Köszi az infót. Már csak egyet kérdezek. Adnak e a Sakisban törülközõt? Nehogy egy törülözõnyivel lépjem túl a súly-limitet.
Szép napot!
Igen, adnak törölközõt. Szép fehéret. Mi nem is használtuk a miénket. Fejenként egy nagyot, meg egy kisebbet adnak. Minden nap takarítanak és hetente egyszer ágynemût cserélnek.
A kis takarító csajszi nagyon kis kedves volt.
A házinénél vehettek paradicsomot, paprikát. Isteni mindkettõ és jóval olcsóbb, mint a boltokban.
A pargai kiköltözés gondolatával már én is eljátszottam.
Azt hiszem, a Zorbas ügy megoldódott, amint írtam is; szerintem elköltözött a korábbi helyérõl. Azt nem hinném, hogy egymáshoz ilyen közel bármikor is kettõ azonos nevü lett volna...
Szerintem is az egy régebbi kép lehet, mert ahogy írtam is, még csak nem is rémlik ilyen hely.
És biztos, hogy nincs is másik Zorbas, csak az az egy.
Jó is lenne most oda beülni egy muszakára vagy egy stifadora.