Igazán kár,hogy nem éreztétek jól magatokat.A kellemetlen szomszédokból nekünk is jutott,ennek ellenére szívesen megyek vissza jövõre.Én nem találtam szemetesnek a beachet és az sem zavart,hogy aránylag messze van a központ.Ott semmi szín alatt nem laktam volna.Ahol ti is és mi is laktunk a beach széle,ami még érintettlen.Pár év múlva zsúfolt beépített lesz és elveszíti azt a nyugodt természetes hangulatát.Azért remélem jó emlékek is maradnak a nyaralásotokból.
Tud valaki Chalkidikin olyan partrészt ahol érdemes búvárkodni mert látni is lehet valami szépet,esetleg sok kagylót lehet találni?
Én Porto Coufu-nál találtam csikóhalat, találtunk hatalmas sonkakagylókat, és az öböl kijáratánál rengeteg féle hallal találkoztunk!
Toroninál gyönyörü vörös tengeri csillagokra leltünk!
Természetesen az élõlényeket visszaengedtük a tengerbe néhány fénykép után!
Egyébként kagylókat bárhol találhatsz, ha nem vagy tipikus
nyaraló és van erõd párszáz méterrel odább sétálni a lusta tömegtõl!
S, ha mégtöbb az reõd rengeteg elhagyatott partra lelhetsz egy kis elszánt séta után! Robogóval még nagyobb esélyed lehet kietlen tömegektõl mentes strandok fellelésére!
szia!
Köszi.Idén 5.-ször megyünk 2hétre Sartira, és mondhatni nem vagyunk azok a punnyadós tipusok,motor bérlés náluk alap 12-13 napra. Találtunk természetesen mi is már sok sok kagylót,bejártunk rengeteg magányos partot, de gondoltam, hátha van alakinek tuti bevált helye amit mi még nem fedeztünk fel
Teljesen egyetértek kerkyra véleményével, minden úgy igaz ahogy írta.
Nyugodt pihenés, alvás, nincs.
A német fiatalok uralják a Sarti Beach Ap. terepét.
A belsõ medencéhez csak akkor lehet hozzá férni amikor Õk alszanak. Kb. reggel 8-9 körül.
Azután megindul a csõdület. Sajnos. Legközelebb én sem ezt választom.
Kerkyra! Te nem a 7-es stúdióban voltál?
Szia!
A Sarti Beach elején van, egy út választja el a tengertõl. Tiszta, egyszerû berendezésú apartman.A tengerpart homokos, lassan mélyülõ. Az apartmanház mellett van egy élelmiszerbolt. Az infókat én is úgy kaptam, mert ide megyünk mi is szeptemberben. A szobáról, és az épületrõl van képem, ha az e-mail címed megadod szívesen elküldöm.