Szerencsére én eddig mindig megúsztam, de úgy tudom, hogy nem is mindegy, hogy milyen színû a medúza. Ha jól emlékszem a kék a legveszélytelenebb és a barna a legveszélyesebb.
Elsõsorban azoktól szeretném megkérdezni, akik jártak már Paralia-n, hogy tudnak-e ingyenes wlan-ról? (PDA-val szeretnénk netezni majd) Ahogy eddig olvastam, elég drága kinnt a net
én is fostam kicsit 2 éve a vizben h na most seggbe csip vmi
de megusztam eddig
Korfun is csak teknõc bácsival találkoztunk kinnt a nyilt vizen mikor hajóztunk
diszi 75 nap mulva már mész is ??? wow
Jaja!!! Már annyira várom! júni 29-én vége vizsgaidõszaknak és már júli 2-án indulunk!!!! WOW!!!! Az utolsó vizsgámat remegõ kézzel fogom megírni!!!!!!!!
juj de jó nekem is ez kéne
de nekem még semilyen vizsgaidöpontom és utazos indulásom sem biztos
a lényeg csak hogy menjek valamikor hamarosan
akkor diszi huzzál bele te is
nekem is lassan el kell kezdeni tanulni a záróvizsgáimra
Szia Kriszta!
A noveremek az INO( Family Hotel Ino)-ban lesznek megszallva. Esetleg tudod, hogy melyik szallas van ennek a kozeleben? Ti hol szalltatok meg? Ha nem foglalok elore szallast mennyi eselyem van talalni? Bar ha magam lennek tuti igy mennek, de kisbaboval mennenk, igy nem merem megkockaztatni, hogy a repulo, majd a autozas utan meg a baboval szallas utan jarkaljunk.
Valami otlet? Telszammal vagy weboldallal, ha lehetne.
Szia Kriszta!
A noveremek az INO( Family Hotel Ino)-ban lesznek megszallva. Esetleg tudod, hogy melyik szallas van ennek a kozeleben? Ti hol szalltatok meg? Ha nem foglalok elore szallast mennyi eselyem van talalni? Bar ha magam lennek tuti igy mennek, de kisbaboval mennenk, igy nem merem megkockaztatni, hogy a repulo, majd a autozas utan meg a baboval szallas utan jarkaljunk.
Valami otlet? Telszammal vagy weboldallal, ha lehetne.
Szia!
Sajnos ezt a szállást nem ismerem, de lehet Parália új negyedében van. Én voltam már a Kyriakiban a FEdrában, és most megyek az Atlantisba, ami szintén az új negyedben van. Ez a központól 800-1000 mre található.
Volt nekem egy link, az összes Parália szállással kapcsoaltban megkeresem, és felteszem majd újra, remélem megtalálom neked. Picivel én se mernék elindulni csak úgy, fõleg nem idén, mert nagyon lutri.
Azt hallottam barbától, hogy a kinti görög irodáknak se maradt szabad apartman amit lehetett a magyar irodák mind lefoglalták. Bár a környezõ kis településeken elképzelhetõ, hogy simán kapnátok helyet.
Szóbal mindjárt utána nézek, és ha meg van beteszem ide.