#2207942014-07-16 14:31:29 Válasz a #220609. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly szintén itt voltunk. Nekem tetszett maga az apartman, de a környéken nem sok minden van. 2db bolt és pár étterem. Autó vagy robogó nélkül meg lesztek lőve. Javaslom, hogy próbáljatok meg valakikkel közösen kocsit bérelni és úgy felfedezni a szigetet.
Mi is a 18-i héten utazunk, repülő, apartman. Fiatal, 30-as pár vagyunk.
bejjuss írta:
Sziasztok!
Mi aug. 18. -ai héten utazunk. Már nagyon várjuk, hogy hívjanak:)
Valaki utazott már gyerekkel, mert mi egy 20 hónapos fiúcskával megyünk. Lehet kérni, hogy babaágyat készítsenek be?
Mi aug. 18. -ai héten utazunk. Már nagyon várjuk, hogy hívjanak:)
Valaki utazott már gyerekkel, mert mi egy 20 hónapos fiúcskával megyünk. Lehet kérni, hogy babaágyat készítsenek be?
Köszi szépen a válaszokat!! Én is így tudtam, de akor a páromat rendesen félretájékoztatták a helyi irodában.
Mivel igen jó idő vár ránk Korfun, minimalizálom a ruhatárat...
#2207432014-07-16 08:27:11 Válasz a #220739. hsz-ra
Még egy fontos infot hozzátennék
Ha egy bőröndbe pakoltok semmiképp nem lehet 32 kg nál több a csomag súlya, mert nem fogják felvenni!!!! Plusz díj ellenében sem!!!
1-2 kg túlsúly általában nem szokott gond lenni, de a 32 kg felett valami szabályozás miatt problémás( nem emelnek többet a dolgozók vagy valami hasonló)
Mi megpróbálunk egy hatalmas 'hajóbőröndbe' bepakolni
A poggyász súlykorlátja 15 kg a turistaosztályon (Y, M). A súlyhatár a Travel Plus osztályon (T) 25
kg. Nincs korlátozás a feladott poggyász darabszámát illetően, az utas több poggyászt adhat fel, a
súlykorlát a mérvadó. Amennyiben kettő (2) vagy több utas együtt utazik, bizonyítottan egy
csoportként (család, partnerek) ugyanazon a járaton vagy járatokon és együtt jelentkeznek
utasfelvételre, engedélyezett a poggyászok összevonása, azaz jogosultak arra, hogy a megengedett
csomagok súlyát együttesen számolják és együttesen feladhatják a poggyászt egy utas nevében
Ha ketten megyünk egy bőrönddel, akkor azt lehet úgy venni a súlyhatárnál hogy 2*15kg, vagy egy csomag szigorúan csak 15kg lehet??
Az Ibusz melyik charterrel utaztat?? Travel Service??
Sziasztok. Örülök a fórumnak, igy meg tudjuk osztani tapasztalatainkat. Mi már 3x tombolázunk, 2012-ben Zakintoszon (Christina apartmanház-repülős), tavaly Kefalónián (Tzivras apartmanház - repülős), idén augusztus 4.-ei hét szintén a megszokott apartman repülős útra megyünk. Ma megkaptuk a helyet: Karpathos - Three Stars apartmanház. Nekünk idáig még mindig minden rendben volt az IBUSZ ezen ajánlatával, minden megfelelt a katalógusban leirtaknak. A maradék 60 %-ot a telefon hivás után (amikor megtudod a pontos helyet) kellett befizetni, legalábbis azon a héten minél hamarabb. Ha kérdésetek van az emlitett helyekkel kapcsolatosan, próbálunk segiteni, és szivesen fogadunk bármilyen segitséget - tapasztalatot Karpathosszal kapcsolatosan is. Mi általában elég sok fakultativ programot ki szoktunk próbálni, autót nem szoktunk kölcsönözni, mi azért szeretjük a közös programokat mert kettecskén vagyunk férjemmel, és szeretjük a társaságot, és ott van lehetőség ismerkedni - és általában az idegen vezetők is tök jó fejek, sok érdekes vicces történetet tudnak mesélni az adott helyekkel kapcsolatosan. Szép estét nektek.
Szóval pontosabban holnap után indulunk 17.én ami úgye 14.ei hét...
27.-én Pénteken szóltak hogy hova megyünk.. 3.án Csütörtökön bementünk kifizetni a hátralékot és megint be kellet menni 9.én Kedden mikor átadták a végleges dolgokat Voucher stb.