#1523692010-09-23 08:53:54 Válasz a #152365. hsz-ra
Kitty!
Off: ne irigykedj, este 6-ig gályázom mindennap.
On: még sosem utaztam éjjel, és remélem, hogy nem ott derül ki, hogy mivel egy nappal előbb érkezünk, egy nappal korábban is kell hazajönnünk. Ha igaz a szombat délutáni visszaút ideje, még délelőtt lesz idő egy búcsú fürdésre.
Van egy nagyon jó oldal, már volt róla szó egy másik topikban, érdemes nézegetni, minden nap más akciós utakat hirdet, belföldit, külföldit egyaránt. Nemrég volt Ciprus, Aya Napa, repülő+transzfer+félpanziós szállás 100.000 Ft/fő. Hátha lesz még idén: www.csakegyutazas.hu
#1524522010-09-25 11:54:54 Válasz a #152426. hsz-ra
Mindenkinek, aki most megy, jó utat és jó nyaralást!!! De ez utóbbi Cipruson csak jó lehet
És no para: mi november elején voltunk, lehetett napozni, fürödni! Csak az volt a sajnos, hogy korán ment le a Nap, és napnyugta után elég hűvös volt, kellett a pulcsi.
Ma jöttünk haza. Nagyon jó volt minden. Az időjárás nappal 33 fok, éjjel 28 fok ( kellett a klíma), a tenger 28 fok, lassan mélyülő, finom homokos.
Az árak szerintem sem voltak veszélyesek. Valóban hiányzik a görög feeling.
Én még biztos visszamegyek.
Eléggé szörnyű volt reggel leszállni a repülőről és hazajönni a nyárból a majdnem télbe.
Igen Kitty, erősen gondolkodtam azon, hogy direkt lekésem a gépet hazafelé.
Tombolt a nyár, éjjel nyitott terasz ajtónál aludtunk (a tenger mormolása mellett), a víz kristálytiszta és meleg, és sorolhatnám még. Iszonyúan irigylem őket, gyakorlatilag 2 hónap a tél - akkor is max 10 fokra hűl le - de közben is sokat süt a nap. Régen pihentem ekkorát, pedig 3 kiránduláson is voltunk.