Vége a nyárnak, lassan mindenki hazatér Görögországból. A mostani kissé hûvös idõ viszont nagyon megfelel a belföldi kirándulásokra, túrázásokra.
Mi már elindultunk. Nem sûrûn járunk vissza ugyanazokra a helyekre, hisz rengeteg a kirándulási lehetõség kis hazánkban is, de Zemplénbe vissza kellett mennünk. Sikerült újra felmászni a Füzéri várhoz. Tavalyelõtt a nyári kánikulában jártunk ott, nagyon nehéz volt a tûzõ napon az utolsó pár méter megtétele. Most kellemes sétának tûnt.
Pálháza és a környékén lévõ kis falvak szépen rendezettek, bármerre nézel, rengeteg virágot és ápolt füvet látsz!
Aki teheti, látogasson el erre a gyönyörû vidékre!
Nagyon szép környék Zalalövő és környéke.
Aki szereti a nyugalmat, a szuper jó kajákat és a barátságos vendéglátást annak ajánlom szállásként a Vizimalom Panziót.
Sziasztok. Nagyon szep kornyek a Dunakanyarban Csobanka, maszhato hegyekkel es kenyelmesen jarhato erdei utakkal. Majd keresek egy par kepet is, hogy megmutassam...
Április 20-án (5 nap) ismét Egerbe megyünk, már alig várom.
Júnis végén Hajdúszoboszló (1 hét) - fontos a nyakam miatt minden évben egy kis masszír, pakolás,és ilyenkor lógok felakasztva... (fél évig nem szédülök)
Augusztus 8-tól Balatonlelle (1 hét) idén ez pótolja Görögországot- sajnos...
Mi április 30-tól Mátraszentimrén leszünk 4 napig. Állítólag nagyon kellemes hely, majd jól bebarangoljuk az egész környéket.
Nyáron pedig Balaton és környéke.
Ericiékhez hasonlóan úgy alakult, hogy most ez lesz a nyaralás. Sajnálom, hogy idén nem fogom látni a tengert, de a kikapcsolódás, pihenés azért meglesz. Jövőre talán eljutunk ismét a tengerpartra, de az nem biztos, hogy Görögországba.
Ha valaki tudja én tudom,hogy Egertől és környékétől nem lehet besokalni.Ha azt írom,hogy 36 éve oda járok,mert oda nősűltem és a kezdet kezdetén még "gőzössel robogtam" F.Abonyból Egerbe és sokatok talán még nem is élt akkor,vagy még totyogott.Ha még ehhez még hozzáadok 4 év házasság előtti leutazgatást hát az mán 40 év.Szóval tudom,hogy hol van az egri vár... A környéket meg akkor ismertem meg amikor már telett egy Skodára.De ami a lényeg nem tudok beleunni sem a városba, sem a Bükk-hegységbe. Megint bekiránduljuk Bükkszentkereszt,Sebesvíz,Ómassa,Lillafüred,Jávorkút,Répáshuta környékét.Egy részét kocsival,sok részét kocsit hátra hagyva,gyalog.Ja és a Bükk-fensíkon nyáron fenntartozkodó, 2-3 évesekből álló ménest nem szabad kihagyni.Az egy életre szóló élményt adhat,ha még megkéred a csikóst,hogy hajtsa meg őket egy kicsit,megteszi,az meg valami szenzációs.Fényképezőt meg csőre kell ilyenkor vágni...
Szóval ezer élmény lehetősége Eger és környéke,csak ajánlani tudom akik még nem,vagy csak egyszer jártak ott,esetleg akkor is csak a Szépasszonyok ölébe ill.völgyébe...
A kedvenc helyem: Szelidi-tó...talán mert ot nőttem fel nyaranta, vagy mert annyi ismerős és barát van ott, nem tudom...nekem a legszebb hely Magyarországon!
Szerintem Sárvár környéke is nagyon szép, mi májusban voltunk 4 napot.
Júliusban csapatépítő tréningünk lesz a Bakonyban amit nagyon várok.
Zirc és Pápa között lesz a szállás. Szeretem az erdőt és van egy barlang is, amit tuti megnézek.