#1151832009-08-23 21:43:58 Válasz a #115139. hsz-ra
Kedves Zsebkuty!
Köszi az elismerő szavakat! Csak azért nem jelentkeztem még, mert nincs teljesen kész a szöveges beszámoló, hiszen most több időre van szükségem, míg megírom a szöveget a közel 400 képemhez, még mindig van 5-6 nap, amiről egyelőre még csak a képek vannak fenn. Remélem, a héten már be tudom fejezni, bár nagyon jó érzés újra átélni az eseményeket, ezért is csinálom többek közt.
Naxos is legalább olyan jó választás, mint Santorini, csak ajánlani tudom, főleg, ha valaki a kifejezetten szép strandokat keresi. Bővebb információ a honlapomon.
Én is megnéztem az imént, bár olasni nincs most időm, de az sem fog elmardni.
Nagyon kíváncsi vagyok, mikert írsz. A képeket viszont végignéztem, nagyon szépek.
Remélem, ide is (azaz a Naxos topikba is) írsz pár érdekeset.
Üdv: Andi
#1151862009-08-23 22:18:03 Válasz a #115184. hsz-ra
Szia Andi!
Természetesen szívesen válaszolok a kérdésekre itt is, e-mailben is, s csak azért nem írtam ide rövid beszámolót, mert jobban szeretem részletesen leírni az élményeket képekkel illusztrálva, s az időt arra tartogattam elsősorban. Ha csak egész nap ezt csinálhatnám, már rég készen lenne, de sajnos van sok más dolgom is, így most lassabban haladok. A héten szerintem már elkészülök, de addig is igyekszem ide is bekukkantani és válaszolni a felmerülő kérdésekre. Kérdezzetek nyugodtan!
#1152902009-08-24 19:34:16 Válasz a #115255. hsz-ra
Szia Andi!
Én is valahogy így voltam, akkor akartam csak jelentkezni, ha kész a beszámoló, hiszen a majdnem 400 képhez fűződő mondandómban talán már ott lesz minden lényeges, utána már nem biztos, hogy annyi kérdés lesz. Ma újra haladtam egy napot majdnem jó negyven képpel, még két autóbérléses, egy teljesen strandolós nap van hátra, s utána már csak Oia képei maradnak, ahol biztosan gyorsabban haladok majd, hisz ott nem nagyon lesz mit írni a képekről, mert magukért beszélnek!
Azért nem lenne jó ide is feltenni a szöveges beszámolómat, mert én nagyban a képekre építek, azokhoz szabom a mondanivalóm, képek nélkül elég furcsa lenne. Egyszer feltettem valahová a mykonosit, de többen túl hosszúnak találták, pedig ott csak 82 képem volt, most meg 400... Úgy gondolom, ha már ennyit dolgozok vele, akit érdekel, meg tudja nézni a honlapomon, külön energiákat ebbe már nem szeretnék fektetni, hiszen az egészet át kellene szerkeszteni. Azért remélem, nem baj!
Szia Bea!
Most kezdem el olvasni a beszámolód. Nagyon szépen írsz és nagyon szemléltetően, magam előtt látom az egészet (amit persze a hozzá kiválogatott képek is megkönnyítenek), annyira, hogy kilelte az egész testemet a libabőr a szépségtől. Az idén már megerősödött bennem az érzés, hogy vissza akarok menni Santorinire. Ha ez valaha létrejön, sajnos nem lesz egy könnyű menet meggyőzni erről a páromat, aki nem akar egy helyre kétszer visszamenni (ezalól csak egy kivételes hely van a világon).
Nagyon nehéz abbahagyni az olvasást, de hát olyan hosszú, hogy egyben nem tudom elolvasni. Várom, hogy a naxosi részhez érjek.
és...khmm...irígylem, hogy tudsz honlapot készíteni...és a családi idilleteket is. Remek csaj vagy!!!!!
#1156082009-08-27 14:30:02 Válasz a #115597. hsz-ra
Köszi Andi!
Örülök, hogy viszonozhatom egy kicsit azt az élvezetet, amit a könyved nyújtott, amikor olvastam, én is alig bírtam kivárni, hogy a végére érjek, pedig élveztem minden pillanatát és közben azt akartam, hogy örökké tartson! Először at hittem, hogy hülyeség ilyen honlapot csinálni, hiszen rajtam kívül senki sem nézi majd, mások biztosan nem olyan "hülyék", mint én, biztosan tudnak racionálisan szemlélni egy görög utazást. Most már tudom, szerencsére még sok ilyen "őrült" van, s egy kicsit már az ő kedvükért is csinálom, hogy hátha sikerül egy kis örömet szereznem, amikor éppen vágyakoznak kedvenc országuk után. Így most igyekeztem rájuk is többet gondolni, ne csak a strandolásokról legyen olyan sok kép, de Santorinin például nem is ez a lényeg. Most, hogy már a vége felé járok, kezdem sajnálni, hogy ez az "utazás" is véget ér, s csak az vigasztal, hogy ezt a weboldalt bármikor megnézhetem, s akkor legalább gondolatban átélhetem az egészet megint, hogy kibírjam valahogy a következő nyárig... Túlzottan erős nálam ez a mánia, lassan már tényleg kórossá válik...
Akkor további jó olvasást és vágyakozást Santorini után, s remélem, Naxosra is visszavágysz majd!
Szerintem nagyon sokan nézegetik az oldaladat. Nagyon jó , én is irígyellek érte, hogy tudsz ilyet csinálni. Egyszer lehet én is rászánom magam ( persze kis segítséggel ).
Köszönet érte!
Csodálkozom Bea, hogy ahol csak kedve támadt a lányodnak palacsintázni (Santorinin és Naxoson is), rögtön volt is hoav menni. Én még nem láttam Görögországban palacsintást, igaz nem is kerestem soha, mert nem vagyok oda nagyon érte.
Most itt tartok:
(ha szabad bemásolnom a képet?)
Jó az emlékezés, szinte könnyeket csal a szemembe:
#1156572009-08-27 17:06:50 Válasz a #115635. hsz-ra
Köszi a képet, Andi! Nyugodtan belinkelheted bármelyik képemet!
Mi mindannyian odavagyunk a palacsintáért, és már messziről kiszagoljuk! Valóban nem mindenhol kapni, tavaly Krétán például egyszer sem láttunk, előtte Rodoszon szinte napi program volt, s ezt kellett most bepótolnunk, csakúgy, mint a sétát valami nyüzsgő üdülőhelyen, mert Dóri ezeket nagyon hiányolta tavaly s mindent megtett, hogy az idén nehogy kimaradjon, nálunk pedig sokszor a legkisebb az úr... Volt olyan, hogy meg kellett kérdeznünk, hol van a legközelebbi palacsintázó!
#1157302009-08-28 11:29:55 Válasz a #115590. hsz-ra
Szia Andi!
Sajnos még nem tudlak semmi közeli időponttal bíztatni... kevés időm van írni, a "minden-nap-írok-egy-kicsit" módszer közel sem olyan jó, mint amikor egyben van az embernek egy-két-három napja, hogy gyorsan leírjon mindent. De mindig arra gondolok "mentségképpen" , hogy még Joszáé sincs kész, pedig ők már milyen régen hazaértek ... hiába, jó munkához idő kell!