2008.07.05-07.19-ig szállást keresünk 7 fõ részére Vrasnán, lehetõleg tengerparti apartmanban.
Nézd meg ezt: www.meandros-village.com. Tavaly a barátaink nyararaltak itt. Tudtak intézni tengerparti szállást, de valamivel többe került, mint a honlapon lévõ árak! Idén nyáron Evia után egy hetet mi is eltöltünk itt!
jenike
2006-ban nekünk is a Meandros Village-ben volt a szállásunk. Megerõsíthetem, hogy nagyon jó szállás, mi szerettünk ott lakni. És a strand sincs messze. Vrasna központja viszont már kicsit arrébb van (10 perc séta talán, de lehet, hogy nincs is annyi) de legalább nyugiba lehet éjjel pihenni!
Most nézem, hogy tengerpari apartman kellene. A Meandros Village nem közvetlen tengerparti, és az erkélyrõl sem látni a tengert. Kb. 150 m-re van a tengertõl.
A vrasnai link tényleg nagyon jó. Ez egy tengerparti apartman, és emlékeim szerint nagyon szép helyen van.
Érdeklõdni egy magyar hölgytõl lehet aki nagyon segítõkész, korrekt, az e-mail-ekre gyorsan válaszol és ami a legfontosabb nagyon jó áraik vannak.
Én is kacérkodtam a gondolattal, de addig-addig gondolkodtam amíg az a apartman amit kinéztünk már nem volt szabad. Így az idén hoppon maradtam.
Remélem, hogy nem haragszik meg érte, ha itt megadom a nevét és az e-mail címét
Kovács Krisztina
alexander-2002@freemail.hu
Azért mert nekem nem sikerült még másnak lehet jó.
Szia Kristin!
Mi most pont a Meandros Village apartmant nézzük. Örülök, hogy olvasok róla valami jót. A képek is elég meggyõzõek, de én már azon túl vagyok, hogy higgyek a képeknek. Arra emlékszel még, hogy melyik épületben voltatok? Nincs közel az utópálya a házakhoz?
A honlapon, ahol van egy rajz a házakról, és be vannak számozva, annak alapján mi az 5. házban voltunk, az emeleten, ez 2 személyes apartman. Szüleim pedig a 8-ban voltak, szintén emeleten, 3 személyesben. Nincs közel az autóút, abszolut csendes helyen van a szállás. Nekünk maximálisan jó volt! Tényleg csak annyi a hátránya, hogy a nyüzsgõ központig sétálni kell, mert eléggé a falu szélén van a ház.
Szia Kristin!
Az 5-ösben nem volt zavaró a grill - mármint a füstje - ? Utazási irodával voltatok vagy egyénileg? Úgy néz ki, hogy mi náluk közvetlenül foglalunk, és nem szeretném, ha a kis pénzünknek nyoma veszne a bankok között. Elég érdekes, hogy magyarországi bankba kell utalni a pénzt.
Szisztok tudna valaki segíteni nekünk szállás keresésben, Peloponnesosra mennénk augusztus végén kb. két hétre.Tavaly Toloban voltunk most még délebbre szeretnénk menni. Érdemes elõre a szállást lefolalni? Vagy csak repesszünk le és ott kutakodjunk? Adjatok légyszi tanácsot, tavaly az utazási irodával valahogy nem igazán voltunk megelégedve.
Hát én nem emlékszem, hogy grillezett-e a kertben valaki egyáltalán... de nem hinném, hogy zavaró lehet.
Mi utazási irodában fizettük be a szállást és egyénileg mentünk.
Köszi a választ. Mi pont fordítva járunk el, utazási irodával buszozunk (sajna autónk nincs) és egyénileg foglalunk. Hát akkor megpróbálunk bizalommal pozitívak lenni. Spanyolországi egyéni foglaláskor is maximálisan meg voltunk elégedve a szállásunkkal, jól tettük, hogy "kockáztattunk".