Szerintem online itthonról egyszerűbb, mert akkor a reptérre tudjátok kérni, és már onnan tudjátok használni, és hazafele meg csak simán otthagyjátok a parkolóba és repülhettek is haza gondtalanul...
Paleokastritsán helyben is van autókölcsönző? Vagy nézzek utána a gugliba, igaz?
Oké, csak gondoltam, így egyszerűbb és hátha tudtok ajánlani megbízhatót Még nem tudom, hogy helyben foglalnánk vagy online, egyelőre információt gyűjtök, hogy jövünk jobban!
Köszi,
Rita
Mondjuk a 2 gyerek ülésmagasítót irreálisan drágán adnák, ennyi pénzből kijön a wizzairnél egy plusz bőrönd, amibe az ülésmagasítókon kívül még mást is pakolhatnék
Vagy visszük magunkkal a repülőre is és ott is ülésmagasítón ülnek majd a gyerekek
Írtam a Firstcorfu-nak, először válaszolt a férfi angolul,később írt a felesége is magyarul. És megoldható így a kölcsönzés, kihozzák a repülőtérre a kocsit ilyen későn is Köszi az infókat
Van Korfun olyan kölcsönző, aki kiviszi a reptérre az autót, hazamenetelnél csak ott kell hagynod a parkolóban a kulcsot valahova eldugva, vagy simán az autóban hagyva... Keresem hogy melyik az ha meg van belinkelem... Ráadásul magyarul is rendelheted az autót, mert a tulaj csaja magyar...
akkor vmit nem jól csinálsz. beírtam az autberlesonline-ra is, arguscarhire-re is, gyönyörűen adja az ajánlatokat. (a jelzett oldal viszont nem ajánlott, sztem azt kerüld)
azonban, ezen brókeroldalak helyett görögországban inkább keress helyi, kis cégeket, gugli segít a megtalálásukban (na és kepkypa is ). egészen biztos, h lesz autó, hiszen ott ez az időpont még csak nem is számít későnek.
Rollo! Több autókölcsönzős oldalt próbáltam, de volt, amelyik kiírta, hogy a megadott óra nyitvatartási időn túli, illetve a rentalcars.com, ami több autókölcsönzős ajánlatát futtatja, azt írja, hogy nem talált autót. De akkor próbálkozom.