Hát nem vagy egyedül Diszi én is majd meg Örülök ugy várom csak én és a párom augusztusban megyün azért az még odébb van. De eljönn az is egyszer már én is mondent elterveztem, hogy mikor mit fogunk csinálni
Olyan kérdések merültek fel bennünk,pl....sorolom ha nem gond és válaszokat kérnék szépen...
1. Ha befizetünk egy skiathosi hajókirándulásra, ott kapunk e valamilyen ellátást?
2. Paralián valahol a kikötõben esetleg be lehet fizetni a skiathosi útra? mert valahol olvastam hogy igen és úgy olcsóbb!
Hú most nem jut több eszünkbe de majd még kérdezünk!!!
Útakat meg túráakt a helyi utazási irodákban kell befizetni Diszi !
Hát nagy ellátásra sehol sem kell számitani, csakazokon az utakon ami egész naposak
pl.: Athén, Meterorák, Olimposz, mert ott hazafelé beugroaták egy étterembe egy menüre
szerintem Skíathoson sem, bár ott nem voltam
Fakultatív kirándulásokkal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ott helyileg melyik irodát ajánljátok, azonos árakkal dolgoznak, vagy vannak árkülönbségek? Ha igen akkor melyikhez célszerû menni?
Elõre is köszike!
De erre a hajókirándulásra nem csak utazási irodában lehet befizetni hanem magán emberként is! Mert valahol olvastam hogy õk kimentek a kikötõbe és ott befizették a kasszánál! És ugyanúgy mintek mint a szervezettesek csak olcsóbban! Bár nemtom! És ez érdekelne hogy Paráliáról be lehet e fizetni!
Amúgy vannak kint telepített idegenvezetõk náluk kell majd jelentkezni mikor megérkeztek! És õk mindent elmondanak!
Egy 2 fõs paraliai nyaralásra önellátással elég az 560 Euró??????? úgy hogy megyünk kirándulni is legalább 4 helyre...
Mi tavaly 2 hétre vittünk 850 €-t. Kocsival voltunk, az útiköltség fele esett ránk. Sokat kirándultunk (persze nem szervezetten) és kb 200 €-t ékszerre költöttünk, ráadásul kicsit drágább volt a hely, mint Paralia. A lényeg, hogy kényelmesen éldegéltünk és mégis elég volt amit vittünk.
Mi már kifizettük az utat és a szállást is! Úgy vagyunk vele hogy inkább legyen nálunk, mint hogy azért rohangáljunk hogy elfogyott a pénzünk:) Az ékszer az jó ötlet...van valami jó hely Paralián ahol olcsó az ékszer? Mert mi is szeretnénk venni!
Mint már írtam nem Paralián voltam (ez az ez hely van, ahová nem vágyok). De mindenhol vannak ékszerüzletek. Amikor Vrasnán voltam, a helyi idegenvezetõ mutatta meg hol "szabad" vásárolni. De ez inkább arról szólt, hogy hol éri meg neki ha vásárolunk.
A skiathosi hajókiránduláson nincs ebéd az árban, csak mikor kiköttök a szigeten, ott a tavernákban a szabadidõ alatt van lehetõség étkezésre, vagy akár a hajó büféjében is lehet egyszerûbb ételeket kapni (szendvics, croissan, stb).
Az 280 E/fõ, szerintem Paraliára elég. Kaja, utazás, vásárolgatás... Tavaly kb én is ennyit vittem és elég volt. És imádok vásárolni, úgyhogy gondolhatod...
De az 560ból még lejön kb. 150-180 amit a kirándulásokra költünk! Akkor is elég? Mert nem nagyon tudunk többet vinni! Filléreskedni meg nem akarunk...de remélem ebbõl kijövünk.
Szerintem igen. 560-180=380, 190/fõ. Ha ez kajára, vásárlásra, bulira kell akkor is, bõven. De ha okosan csináljátok a fakultatívot akkor még jobban is kijöhettek. Van amit nem érdemes az irodán keresztül befizetni... Mit terveztek?