Dian! Örülök, hogy alakul a szilveszteretek, remélem már nekünk sem változik, és akkor nemsokára be is fizetjük az utat!
Én azért hétfőn fel akarom hívni az irodát, hogy maradtak-e az árak, vagy esetleg változnak a mostani helyzet miatt. Remélem marad így, ahogy van!?
Lassan alakul a helyzet, vannak még bökkenők. ha felhívod az irodát, akkor légyszi írd már meg, hogy maradtak-e az árak, illetve ha rákérdeznél arra, hogy mennyi hely van még azt megköszönném.
Sziasztok! Bent nem voltam irodában, de telefonon beszéltem velük. Azt mondták, hogy az árak nem változtak, és aki a teljes összeget befizeti foglaláskor, annak már utána semmiképp nem is változik az ár. De nem is terveznek ilyesmit.
Hely az van még bőven, de folyamatosan foglalják azért őket, úgyhogy minél előbb döntsünk. Ennyit mondott a hölgy, úgyhogy mi lassan, vagy ezen a héten, vagy jövő héten valószínű, hogy befizetjük, biztos, ami biztos alapon.
Remélem sok hellaszossal találkozhatunk majd ezen az úton!? Még mindig nem merem elhinni, hogy megyek és Görögországban köszönthetem az Új Évet! Hogy láthatom a tengert, és mindazt, ami hiányzik nagyon itthon! Majd csak akkor hiszem el igazán, ha már úton leszünk.
Köszönöm minden érdeklődő nevében az információkat
Én csak azon szurkolok nagyon, de nagyon, hogy még picit tartson ki az üres hely dolog, mondjuk úgy jövő7 végéig, vagy egy ici-picivel tovább
Mert mi akkor megyünk befizetni, és nagyon nagyon szomorú lennék, ha lecsúsznánk róla
De bízom benne, hogy lesz még azért szabad hely
Mégegyszer köszönjük az infókat
Sziasztok a Közös Programokon belül van szilveszteri topic is. Ott leírtam az árakat és van egy kis beszámoló is a tavalyi szilveszterről. Joszától és tőlem is tudtok kérdezni bármit, amire kiváncsiak vagytok.
Lemaradni tuti nem maradt még le senki. Az infom szerint még 17 fő jelentkezett és nagyon sok az érdeklődés. Az utóbbi két évben egyre nagyobb az érdeklődés, így két busz indult Stavrosba. Remélem ez most is így lesz:)
Sziasztok!Hát nagyon jo volt a tegnap este igaz nem táncoltam szégyelhetem magam de Aninak köszönöm a szervezést,s mert nagyon jo embereket sikerült megismernem,Jox s felesége is annyira aranyosak voltak!
Bofefe. szerintem nem vagy egyedül ezzel az érzéssel! Nagyon jó érzés tudni, hogy belátható időn belül ott leszel, ahol szeretnél.
Tavaly én is voltam Stavroson. Festőien szép hely. Na és a tenger, amiért oda utazunk! Biztosan nem fogsz csalódni benne! Szép estét!