Sziasztok!
2008-ban Athénból mentek komppal. Athénig busszal utaztak a Lesboszra tartók. Én is csodálkozva néztem , itt biztos valami (el)tévedés van, de nem! Mi Pargára utaztunk, tizenegynéhány magyar vendég Thessaloniki körgyürünél átszálltunk egy másik buszra, a többi 50 utas pedig ezerrel húzott tovább, hogy elérjék a kompot. Ez bizony igen hosszú utazás. Talán az idén már lerövidül az út (északi kikötő!). Javaslom, kérdezzetek rá!
Érdekelne a véleményetek Ibusz utakkal kapcsolatban.
Nemrég jelent meg az új görög katalógusuk. Soha nem utaztunk még velük. De a pld. a TUI áraitól fényévekkel olcsóbbak.
Mi krétán voltunk az IBUSZ-al 2007-ben és meg voltunk velük elégedve. A krétai idegenvezető meg egyenesen fantasztikus.
2005-ben pedig Paralian voltunk velük, nagyon olcsón tudtunk menni, de ők a Németh travellel utaztatnak(buszos utakra értem) és ott a szervezés nem valami jó, de a Neckermann is velük intézi (Németh Travel ) a buszos utaikat.
Akkor meg is oldódott a dolog, bocs, hogy nem jöttem rá, de itt a Hellasz-on más a neved, mint a privát e-mailben. (nekem ugyanaz). De azért jól levezgetünk, igaz?
Még egyszer köszi az infókat!
Köszi a gyors választ!
Zante-s utat találtam jó áron az IBUSZ-nál. De meg akarom várni az Utazás Kiállítást hátha ott mégjobb áron lesznek az útjaik. A díszvendég idén Görögország. Bízom benne, hogy nagyobb kedvezményekkel lehet görög utat foglalni.
Krétára vagy Zante-ra melyik légitársasággal utaztat az IBUSZ?
Akkor lehet, hogy Zantéra is a Malévval utaztatnak.
Mi inkább repülővel mennénk. A csemeténk kb. úgy tűrné a buszos utat mint Szamár a Shrek-ből. Előbb-utóbb az őrületbe kergetne.