Én is pont így jártam, csak még adtam neki egy tarkóst is és bezavartam a kocsiba...utána visszajött hajlongva elnézést kért és le is pacsiztunk, megölelgettük egymást, majd felvezetett a határig szirénázva...
Baromira nem érdekel hogy elhiszed-e vagy sem, én tudom hogy szóról szóra igaz, más meg nem érdekel...
Szeretném megkérdezni, hogy gyerekülés vonatkozásban van-e infótok arról, hogy mi az előírás a szerbeknél, macedónoknál, illetve hogy kötelező-e a tompítottat nappal használni?
A tompított lámpát és a gyerek ülést nem azért kell használni mert előírták. A saját biztonságunkért kell. Ez olyan mint ha azt kérdeznék kell-e illetve kötelező-e az utas biztosítás, a vontató kötél, a tűzoltó készülék. Lehet nélkülük menni de nem érdemes!
A tűzoltókészülékről jut eszembe, h a múltkor a Lidl-ben lehetett venni 1 kg-os palackot 3 ezerért. Igaz, mától új akciós hét van, de aki szeretne venni, sztem érdemes megnézni az üzletekben. Én pl. tegnap vettem és még elég sok volt készleten. Valószínűleg más Lidl-nél is hasonló a helyzet és még lehet kapni. Az más kérdés, hogy mire elég az 1 kg-os palack, de több, mint a semmi.
Tegnap,nem sikerült. A görögökkel együtt visszaállítottak az egyébként nem hosszú sorba. Ennek ellenére valami miatt, nagyon lassan lehetett, átjutni. Itt vártunk a legtöbbet, kb. 30. Percet. A többi határ viszont rendben volt.
Ha valakit érdekel. Szerbia, betartva minden szabályt 6 óra alatt megvolt, hajnali 3-tól. Makedonia 2 óra. M5 volt a legmagasabb a szakadó eső miatt, és ott mérték a legtöbb helyen.
Macedónia... Makedónia egy görög tartomány. A görögök nagyon allergiásak erre, ha a kettőt keverik. Meg ugye Nagy Sándor nem macedón volt, hanem makedón, azaz görög, hiába Nagy Sándor a macedón reptér neve.