Köszönöm szépen! De pont ma gondolkodtam lehet nem kellene elutaznunk,mi csak 1 hétre megyünk,és ha az idõjárás ennyire lutri.... nem is tudom Mit csináljunk? Totál kétségbe vagyok esve!
Szia Nixi! Ma is azt írta egy Sartin nyaraló, hogy 28 fok volt. Azért annyival jobb a helyzetetek, hogy kocsival utaztok. Bármerre el tudtok menni. Tudom, ez nem vigasztal, mert azért megyünk, hogy napozzunk és fürödjünk. Mi biztos elmegyünk Sartira, ha jó idõ lesz, ha nem. Mégsem itthon töltjük a szabadságot. Remélem, hogy nem adtátok fel, és elindultok.
Szia! frézia!Ma még alszunk rá 1-et,ha birunk aztán holnap átgondoljuk,és mérlegeljük a dolgot.Mi au idén augusztusba már nyaraltunk 2 hetet Sartin, ez az 1 hét "csemege" lenne.De ha 20 fok körüli meleg lesz akkor meggondolandó az utazásunk.A relax-ból beszéltünk ma a Krisztával és õ azt mondta ha megyünk akkor vigyünk neki Neocitrátot,meglepõen hûvös van,ez mondta a hét végére is.A jövõ hét 50-50%.
Valahol megértelek, hogyha kocsival mennénk, lehet, hogy mi nem indulnánk el. De nem akarlak befolyásolni, inkább mondom, hogy menjetek és legyen jó idõ.
Nem jó hír, hogy rossz idõt mondanak. Képzeld velünk mi lesz, ha 16-17 fok lesz?! Mivel minden ki van fizetve, ezért mi megyünk. Egész évben erre vártam. Még nem voltunk szabin az idén, sõt én tavaly sem. Szióka
frézia!
Hát igen! Nektek még választási lehetõségetek sincs.Nekünk is 34.000ft bánja /apartman,biztosítás/ fizetve,de ha egyénileg elutazunk,és hozzáadjuk az üzemanyagot+pályadíj+költõpénz,és erre még rájön mondjuk a 7 napból 3-4 rosszabb idõ ,hát igencsak meggondolandó az elutazás.
De kívánom hogy érezzétek magatokat nagyon jól,fõleg ha még nem voltatok szabin.Járjátok be a környéket,és pihenjetek,és pancsizzatok a tengerbe ha az idõ engedi! Én lassan már beletörõdök,hogy becsomagoltam és maradok,de annak azért örülök hogy van mire visszaemlékezni,és kibírom várni valahogy a köv. nyarat.
Jó utat! Majd ha itthon lesztek mesélj milyen volt!
Szia Niki!
Szia Nixi! Köszi a jó kívánságokat. Nézem az idõjárást és 29-tõl melegedést mutat, 21-23 fok, azért az még sem 16-18.Én még hozzáadok egy pár fokot és az már talán jó lesz. Nem gondoltad meg magad?
Én elutaznék a helyedben. Ezek az idõjárásjelentések azért nem olyan pontosak. Egyébként is árnyékban értendõk a hõmérsékletek, a napon sokkal melegebb van (persze, ha süt). A tenger a nagy tömege miatt elég lassan hül le, így valószínû, hogy lehet még fürdeni benne. Amennyiben hidegebb az idõ, akkor legalább kirándulni kellemes.
Valóban borús az idõ, szemerkél az esõ, és a freemeteo.com általi 7 napos elõrejelzést böngészve semmi jót nem tudok írni. Az azonban tény, hogy már korábbanra is ezt ígérték, azonban a hegy "elvitte" a rossz idõt, és még sikerült leégnie a turistáknak. A tenger nekem már hideg, mások azt mondják, kellemes.
Tegnap nem utaztunk el,nagyon sajnáljuk hogy az idõ meghiúsította a tervezett "nyaralásunk",de mi tényleg strandolni,és a parton süttetni szerettük volna magunkat,nem kirándulgatni,sétálgatni.Még az a szerencse,hogy ettõl függetlenül ezekrõl sem maradtunk le, mert augusztusba mindent meg tudtunk valósítani.
Ez van! Szerintem biztos lesz még jó idõ,de ezt most mi nagyon kifogtuk.
Nixi! Sajnálom, hogy nem utaztatok el, én biztos nem bírtam volna ki. Persze megértem, hisz ha csak strandolni szerettetek volna, az rizikós már ebben az idõben!
Azért jövõre gondolj rám, az üres hellyel kapcsolatban, hátha másképp nem tudok kijutni!!!
Én azért félnék a helyetekben, hogy mi van, ha mégis jó idõ lesz jövõ héten, akkor bánni fogjátok, hogy itthon maradtatok! Dehát ti tudjátok!!
Folyamatosan kapjuk az infót kintrõl,javulás a jövõ héten csütörtöktõl várható,mi pedig péntek este vacsi után indultunk volna haza.Igaz az idõjárás kiszámíthatatlan,de ezen már változtatni nem tudunk.Lesz még igazi jó idõ és mi akkor ott leszünk,mert már ilyenkor a köv. nyaralást tervezzük.
Szia!
Nixi! Sajnos az idõjárás tényleg kiszámíthatatlan, sajnálom, akik most vannak kint, hogy nincs jó idõ rájuk.
Bár, amennyit mi kirándultunk, néha jó lett volna egy kicsit hûvösebb. Most persze elcserélném szivesen az akkori idõt, a mostanival!
Már mi is beszélgettünk a párommal a jövõ évi útról. Remélem sikerül, és összejön, mert nem bírnám ki, ha nem mehetnék jövõre is.
A hosszú téli estéken ez tart életben, hogy tervezgetem a következõ nyaralást.