Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 181
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17079 Üzenet linkje2006-11-15 08:01:05 

Köszi Valcsi, megnéztem a menetrendet.
# 182
Kéty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17080 Üzenet linkje2006-11-15 08:11:43 

Szia Juhi!
Igen a Dias Zeussal. Tulajdonképpen tényleg attól függ mennyi pénze van az embernek.Az elõzõ évben társasággal voltunk szilveszteri bulin Domonyvölgyben akkor 12000 be került a mûsor, vacsora, némi ital.Pestiek lévén oda-vissza taxi + ha még inni akartál valamit. szóval 20000 alatt nem úsztuk meg.Ezért tavaly már ugy döntöttunk ikább 5 nap 40000 ért.
Én is utaztam már menetrendszerüvel tényleg csak jókat lehet róluk mondani. A sofõrök görögök és nagyon jó fejek.
Kéty

# 183
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17083 Üzenet linkje2006-11-15 09:19:30 

Szia Juhi!

Nagyon szívesen. Szerintem jobban jársz, ha a Diasszal utazol Stavrosba, már amennyiben a pénztárcád engedi. Biztosan jó buli, mert amennyire a Nanakost (az iroda tulaja) ismerem, nagyon jó hangulatot tud csinálni.

# 184
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17095 Üzenet linkje2006-11-15 12:24:34 

Szia Valcsi!
Én is ismerem Nanakost, még 1993-ból akkor voltam elöször e csodálatos helyen. Nagyon jó hangulat volt a vacsora esten. Azóta is találkoztam már vele, de sajnos a fia már nem örökölte töle ezt a temperamentumot. 2002-ben a fia volt a vacsorán, és nagyon rossz volt.

# 185
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17101 Üzenet linkje2006-11-15 14:39:11 

Szia Juhi!

Én is Stavrosban voltam elõször Görögországban, és szerintem nagyban hozzájárult Nanakos is ahhoz, hogy a következõ évben (és azóta is) visszamentem egy Görög körútra. Fergeteges hangulatot tudott csinálni a görög esten a táncával, és látszott rajta, hogy szívbõl jön és nem "mûsor".
2002-ben szintén voltam Stavrosban, de nem Velük, mert az Apollón Travel Voula apartmanja jobb helyen volt, mint az általuk kínáltak. A Voula közvetlenül a Rendína Beach szálloda elõtt, a tengerpartnál volt abban az utcában, ahol a Fedra Tours és Nanakos étterme van.

# 186
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17104 Üzenet linkje2006-11-15 18:31:27 

Sziasztok! mi már hétfön befizettük a szilvesztert,Stavrosba!Három fönek kedvezménnyel mivel törzsutusok vagyunk,96000 ft-ba került az egy hét.Ebben benne van az utazásiköltség,4 nap reggeli,a szilveszteri vacsora,az ujévi ebéd Thessaloniki város nézés és Kavalai kirándulás.A szállás a Rendina Beachban lesz és a buli is!Ha valaki már volt itt az tudja,hogy az nagyon jo szállás!A Nanakos fiurol meg annyit,hogy mi nagyon jo kapcsolatban vagyunk vele,most is mikor a szállásrol érdeklödtünk nagyon készséges volt velünk!ha kint vagyunk mindig segitökész,belevalo srác!Mi csak jot tudunk elmondani rola.Reméljük az idö is velünk lesz,és a hangulat is jo lesz!Mi még rá beszéltük a hugomékat is ,hogy jöjjenek velünk ugy hogy mi hatan indulunk utnak Hellaszba!Andi
# 187
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17109 Üzenet linkje2006-11-16 07:22:59 

Szia Dani0315!
Remélem majd írsz élménybeszámolót a szilveszteri útról, mert nagyon kiváncsi vagyok.
A Nanakos fiuval én 2002-ben találkoztam (elõtte 1993-94-ben de, de akkor õ még kis srác volt). Nem tudom lehet, hogy akkor kezdte az apjától átvenni a vacsora esteket, vagy talán mi az apjához vagyunk szokva. bocsi én nem akartam megbántani.

# 188
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17112 Üzenet linkje2006-11-16 09:20:59 

KALIMERA HELLASZOSOK icon_lol.gif

Örömmel látom ,hogy újra pezseg a Stavrosi fórum icon_biggrin.gif
Ez a kis gyöngyszem megérdemli hogy írjanak róla.
Nagyon régi álmunk teljesül ,hogy sikerül kimenni szilveszterezni,
a "kis Nanakos" régóta csalogat minket . Róla csak annyit, nehéz
dolga van ,hogy ilyen egyéniségû ember után mint az "öreg" megfeleljen, de szerintem jó úton halad icon_wink.gif .
Aki közelebbrõl megismeri látja benne a "öreget".Õ is ilyen lehetett fiatalon icon_question.gif icon_exclaim.gif Nagyon segítõ kész és ha látja Benned a görögimádatot megnyílik Neked... icon_wink.gif
A DIAS ZEUS szilveszteri programmja szinte baráti áron van, utiköltség, szállás,vacsora, újévi ebéd, két kirándulás... icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
A Diasosokról tényleg csak jókat tudok mondani......Nem véletlen ,hogy mindig velük megyünk nyaralni icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif
Mindenki szép napot, és aki jön Stavrosba jó készülõdést.. icon_wink.gif

Kalimera icon_lol.gif "Dani"

# 189
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17119 Üzenet linkje2006-11-16 11:26:13 

Szia Dani!
Mi is mindig Diassal megyünk! (elõtte Jorgosz Travel) A pesti irodában is ismernek már minket. Volt nyár mikor a melegben üditõvel és ouzóval kináltak.
Annak meg nagyon örülõk, hogy a "kis Nanakos" kezd olyan lenni mint az apja. Nagyon jó példa van elõtte.

# 190
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17121 Üzenet linkje2006-11-16 12:29:27 

Kalimera JUHI icon_lol.gif

Örömmel hallom , hogy mások is meg vannak elégedve,
a Diasos lányokkal, srácokkal szerintem nagyon jó kis csapatuk van.. icon_wink.gif
Pontosan ezért megyünk velük mi is ,mert úgy érezzük mintha rokon látogatással egybe kötött nyaraláson lennénk.. icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif
Ezért mondhatjuk azt hogy egy kicsit "haza" megyünk Görögországba icon_wink.gif icon_exclaim.gif

Kalimera icon_lol.gif "Dani"

# 191
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20013 Üzenet linkje2007-02-05 18:00:15 

megint nem ir ide senki!?erre a kis gyöngyszemre senki sem kiváncsi?pedig imádni valo kis hely,béke,nyugalom,pihenés ......
# 192
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20071 Üzenet linkje2007-02-07 07:38:02 

Szia Dani0315!
Én mindig benézek ide, de sajnos senki nem ír, pedig szerintem is megérdemelné. Én elõször Görögországon belül, Stavrosban voltam, talán ezért is, de nekem a szívem csücske marad. Azóta már 2x visszatértem nyaralni, de átutazóban már 5-6 is voltam.

# 193
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20105 Üzenet linkje2007-02-07 19:52:31 

szia juhi!szerintem is ez a kis nyaralóhely egy gyöngyszem mi is itt jártunk elöször Görögországban és nem tudjuk nem szeretni.most télen is láttuk Stavrost ilyenkor is szép meg volt a varázsa most is,akárcsak nyáron,beleláttunk a decemberi életükbe is.hangulatos volt ahogy a karácsonyra és a szilveszterre készülödtek és most tényleg a görög emberek voltak csak ,turisták nélkül.nagyon tetszet.köszi,hogy irtál erre a lapra.
# 194
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20120 Üzenet linkje2007-02-08 06:49:48 

Szia Dani!
Mivel az idei nyaralás valószínûleg elmarad (sajnos), még reménykedek benne, hogy talán a Stavrosi szilveszter összejön, már több éve készülõk rá.

# 195
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20160 Üzenet linkje2007-02-08 14:53:02 

Szia Juhi!Ha teheted ne maradj itthon az idén szilveszterkor.Mi is tervezzük az idén is ,íhogy kint szilveszterezünk.Nagyon jó volt a hangulat a szervezés minden oké volt.A Dias kitett magáért.Nem bántuk meg,hogy kimentünk!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 12 13 14 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu