Szia Juhi!
Igen a Dias Zeussal. Tulajdonképpen tényleg attól függ mennyi pénze van az embernek.Az elõzõ évben társasággal voltunk szilveszteri bulin Domonyvölgyben akkor 12000 be került a mûsor, vacsora, némi ital.Pestiek lévén oda-vissza taxi + ha még inni akartál valamit. szóval 20000 alatt nem úsztuk meg.Ezért tavaly már ugy döntöttunk ikább 5 nap 40000 ért.
Én is utaztam már menetrendszerüvel tényleg csak jókat lehet róluk mondani. A sofõrök görögök és nagyon jó fejek.
Kéty
Nagyon szívesen. Szerintem jobban jársz, ha a Diasszal utazol Stavrosba, már amennyiben a pénztárcád engedi. Biztosan jó buli, mert amennyire a Nanakost (az iroda tulaja) ismerem, nagyon jó hangulatot tud csinálni.
Szia Valcsi!
Én is ismerem Nanakost, még 1993-ból akkor voltam elöször e csodálatos helyen. Nagyon jó hangulat volt a vacsora esten. Azóta is találkoztam már vele, de sajnos a fia már nem örökölte töle ezt a temperamentumot. 2002-ben a fia volt a vacsorán, és nagyon rossz volt.
Én is Stavrosban voltam elõször Görögországban, és szerintem nagyban hozzájárult Nanakos is ahhoz, hogy a következõ évben (és azóta is) visszamentem egy Görög körútra. Fergeteges hangulatot tudott csinálni a görög esten a táncával, és látszott rajta, hogy szívbõl jön és nem "mûsor".
2002-ben szintén voltam Stavrosban, de nem Velük, mert az Apollón Travel Voula apartmanja jobb helyen volt, mint az általuk kínáltak. A Voula közvetlenül a Rendína Beach szálloda elõtt, a tengerpartnál volt abban az utcában, ahol a Fedra Tours és Nanakos étterme van.
Sziasztok! mi már hétfön befizettük a szilvesztert,Stavrosba!Három fönek kedvezménnyel mivel törzsutusok vagyunk,96000 ft-ba került az egy hét.Ebben benne van az utazásiköltség,4 nap reggeli,a szilveszteri vacsora,az ujévi ebéd Thessaloniki város nézés és Kavalai kirándulás.A szállás a Rendina Beachban lesz és a buli is!Ha valaki már volt itt az tudja,hogy az nagyon jo szállás!A Nanakos fiurol meg annyit,hogy mi nagyon jo kapcsolatban vagyunk vele,most is mikor a szállásrol érdeklödtünk nagyon készséges volt velünk!ha kint vagyunk mindig segitökész,belevalo srác!Mi csak jot tudunk elmondani rola.Reméljük az idö is velünk lesz,és a hangulat is jo lesz!Mi még rá beszéltük a hugomékat is ,hogy jöjjenek velünk ugy hogy mi hatan indulunk utnak Hellaszba!Andi
Szia Dani0315!
Remélem majd írsz élménybeszámolót a szilveszteri útról, mert nagyon kiváncsi vagyok.
A Nanakos fiuval én 2002-ben találkoztam (elõtte 1993-94-ben de, de akkor õ még kis srác volt). Nem tudom lehet, hogy akkor kezdte az apjától átvenni a vacsora esteket, vagy talán mi az apjához vagyunk szokva. bocsi én nem akartam megbántani.
Örömmel látom ,hogy újra pezseg a Stavrosi fórum
Ez a kis gyöngyszem megérdemli hogy írjanak róla.
Nagyon régi álmunk teljesül ,hogy sikerül kimenni szilveszterezni,
a "kis Nanakos" régóta csalogat minket . Róla csak annyit, nehéz
dolga van ,hogy ilyen egyéniségû ember után mint az "öreg" megfeleljen, de szerintem jó úton halad .
Aki közelebbrõl megismeri látja benne a "öreget".Õ is ilyen lehetett fiatalon Nagyon segítõ kész és ha látja Benned a görögimádatot megnyílik Neked...
A DIAS ZEUS szilveszteri programmja szinte baráti áron van, utiköltség, szállás,vacsora, újévi ebéd, két kirándulás...
A Diasosokról tényleg csak jókat tudok mondani......Nem véletlen ,hogy mindig velük megyünk nyaralni
Mindenki szép napot, és aki jön Stavrosba jó készülõdést..
Szia Dani!
Mi is mindig Diassal megyünk! (elõtte Jorgosz Travel) A pesti irodában is ismernek már minket. Volt nyár mikor a melegben üditõvel és ouzóval kináltak.
Annak meg nagyon örülõk, hogy a "kis Nanakos" kezd olyan lenni mint az apja. Nagyon jó példa van elõtte.
Örömmel hallom , hogy mások is meg vannak elégedve,
a Diasos lányokkal, srácokkal szerintem nagyon jó kis csapatuk van..
Pontosan ezért megyünk velük mi is ,mert úgy érezzük mintha rokon látogatással egybe kötött nyaraláson lennénk..
Ezért mondhatjuk azt hogy egy kicsit "haza" megyünk Görögországba
Szia Dani0315!
Én mindig benézek ide, de sajnos senki nem ír, pedig szerintem is megérdemelné. Én elõször Görögországon belül, Stavrosban voltam, talán ezért is, de nekem a szívem csücske marad. Azóta már 2x visszatértem nyaralni, de átutazóban már 5-6 is voltam.
szia juhi!szerintem is ez a kis nyaralóhely egy gyöngyszem mi is itt jártunk elöször Görögországban és nem tudjuk nem szeretni.most télen is láttuk Stavrost ilyenkor is szép meg volt a varázsa most is,akárcsak nyáron,beleláttunk a decemberi életükbe is.hangulatos volt ahogy a karácsonyra és a szilveszterre készülödtek és most tényleg a görög emberek voltak csak ,turisták nélkül.nagyon tetszet.köszi,hogy irtál erre a lapra.
Szia Dani!
Mivel az idei nyaralás valószínûleg elmarad (sajnos), még reménykedek benne, hogy talán a Stavrosi szilveszter összejön, már több éve készülõk rá.
Szia Juhi!Ha teheted ne maradj itthon az idén szilveszterkor.Mi is tervezzük az idén is ,íhogy kint szilveszterezünk.Nagyon jó volt a hangulat a szervezés minden oké volt.A Dias kitett magáért.Nem bántuk meg,hogy kimentünk!