Szia! Örömmel olvastam, hogy ti is június 26-án indultok az Aeolussal, Zakynthosra. Megkérdezhetem melyik szálláson lesztek? Mi is június 26-án indulunk, busszal megyünk, és Laganasban a Vasso apartmanban leszünk! hello Ági
Azt gondolom, van rá esélyünk hogy ez alkalommal minden rendben legyen az Aeolus háza táján. Nem hiszem, hogy érdemes egy évre újra beindítani egy utazási helyszínt, majd elbénázni. Tudják jól, hogy most alapozzák meg a következő éveket. Ezen kívül, bár én egy kivétellel Apollonnal utaztam eddig, több barátom utazott az Aeolussal, van aki már ötször is és érdekes mód tőlük nem hallottam panaszt, sőt. Tehát sajnos ki lehet fogni a rosszat, igen, de remélem minket elkerül. Ám általánosítani nem lehet. Hat éve egyszer
a Dias volt az utaztatónk. Penészes pincelakást kaptunk, holott egyáltalán nem erről szólt a megállapodás és tudták, hogy kicsi gyerekkel megyünk. Még a konyhaszekrény is szét volt rohadva abban a stavrosi apartmanban. Akkor váltottunk az Apollonra, mert még azt sem mondták, hogy elnézést...
De nem gondolom, hogy emiatt a Diastól félni kell, csak kifogtuk sajnos, ezért váltottunk. Most az Aeolus a skopelosi terveink miatt jött számításba, egyébként maradtunk volna a megszokott utaztatónál. De mindezt csak azért írtam le neked, hogy ne aggódj. Az nem igaz róluk, hogy mindent rosszul csinálnak, és balszerencse szinte bármelyik utazási irodánál érhet bárkit.
Nagyon szép nyaralást kívánok és bízom benne, hogy jó hosszú beszámolót írsz majd.... :)
Üdv,
Mamin
Szia Mamin
A beszámoló nem az erösségem,még nem probáltam.
De fotó lesz ezer,mert azt imádom csinálni -amatőr szinten
Tavaly Aeolussal voltunk és minden flottul ment.Rulett-szállásunk volt,
de a turnusból,azt hiszem,messze-magasan a legjobb jutott nekünk
Csak egyéni programban gondolkodunk,mert a szervezett nagyon drága.
Még egy ismerősöm sem jött haza csalódottan iroda miatt-legfeljebb az
időjárás nem volt kegyes hozzájuk De ez benne van a kalapban.
Olvastam viszont ilyen sztorikat a neten és láttam a Tv-ben is.Szerintem ezek 90%-a lejáratás-szagú (vagy Görögo.-ban minden fürdőszoba ugyanott és ugyanannyira ázik be,ugyanaz a szekrényajtó szakad le)
Amit most belinkelt vki 2006-ból,szóról-szóra lezajlott tavaly egy másik irodánál-ezt a Tv adta hírűl.
Persze,nem vonom kétségbe,h.előfordulhat ilyesmi,de ezen az alapon nem jutunk Soroksárnál messzebb
Olvastam vhol,h.az Aeolus Szlovákia 3.v.4.legnagyobb irodája.Csak ügyelnek a hírnevükre
Hali!
Mi tavaly az Aeolussal utaztunk Krétára és nálunk sem volt semmi gond. A telepített idegenveztő is nagyon jó volt. A szlovákokkal sem volt semmi gond. Csak az kaja lehett volna egy kicsit jobb.
Szia Szanna
Gondolom,akkor Lillával találkoztatok.
Szerintem rendben volt a csaj-se hideg se meleg
Ugyan apartmanban voltunk saját szervezésű programokkal,
így sok dolgunk nem akadt vele.
Ettünk,ahol voltunk,így a kaja is teljesen rendben volt
Üdv,Macsosz
Én egyszer voltam az aeolussal, hát a kitelepített idegenvezető egy ***** volt, szolgáltatásokkal is át lettünk verve, a szobánkban nem lehetett lehúzni a wc-t, ezeket leszámítva életem legcsodálatosabb nyaralása volt (nem az utazási iroda miatt), egyszer voltam DiasZeussal, akkor buszos út volt, balesetünk volt, eltűnt a busz eleje, de nekünk nem történt bajunk.
Velük ezért nem szívesen mennék, de ki tudja, amelyik olcsóbb last minute-t fog ajánlani, azt választom majd nyár végén.
Szia macsosz!
Örömmel közöljük Önnel,hogy a kvíz játékunkban Ön nyerte meg a fődíjat! Tényleg Lillának hívták a lányt.
Mi hotelben laktunk all inclusive ellátással. Igazából nem is Krétára szerettünk volna menni, de mivel az utolsó pillanatban kerestünk nyaralást, nem maradt más. Szűk 1 héttel az utazás foglalása után már repültünk is.
Üdv:Szanna
Mélyen Tisztelt Macsosz!
A kvíz játékunk fődíját az Apollon Travellnél veheti át. Az átvételnél jelen lesz az iroda egyik munkatársa, ön és becses pénztárcája ill. hitelkártyája.
Kellemes nyaralást kívánunk Önnek Kefalónián!
Üdvözlettel:Szanna
Egyébként nem bántuk meg. Jól éreztük magunkat! Remélem, hogy az idén telejesül az ősrégi álmom és Santorinire megyek nyaralni.
Szanna