A napágyak a parton található vendéglátóhelyekhez tartoznak. Kötelezõ fogyasztás mellett egész nap használhatod az ernyõt, napágyat és egy asztalkát. Tavaly egy frappé például 3 euróba kerül, amihez általában buborékmentes ásványvizet is adnak.
jenike
Hát gyerekek ma mi történt velem!!!!
2 napja kezdtem el dolgozni a Kun-Mediátor utazási irodában, egyenlõre Pesten vagyok betanulós idõszakban! Ugye én és a párom júli 2-án indulunk Paraliára és 11-én jövünk haza!
Mármost...ma benyögte a fõiroda Karcagon, hogy menni kell utaskísárõnek. 2-2 fõ Görögország és Bulgáriába! És engem mit adjon az ég...hova tesznek be?????? Görögországba, Paraliára, mivel a bulgária ütközik a magánutammal. Szóval július 23-án újból indulok Paráliára! A 3 hetet fogok ott tölteni egy hetes megszakítással!!!!!Ezt tudja valaki követni??????
Elég kemény! Egy kicsit megdobott!!!!! Egy kicsit rosszul éreztem magam, hogy elõször a Párommal megyünk utána meg nélküle...most már nem érzem annyira azt a lázt mint amit eddig!!!!!
Segitséget szeretnék kérni,mert most megyünk elõször Go-ba Paraliára busszal.
Milyen tapasztalaikot vannak mit érdemes vinni , kemény hütõtáskát lehet-e ?
Tényleg 18-20kg -os lehet csak a börönd?Bármilyen észrevételt szivesen fogadok .
Köszi!
Ezt sztem inkább kérdezd meg az utazási irodától ,mert buszfüggõ! Hûtõtáskát asszem lehet vinni, de csak a csomagtérbe tudod betenni! A buszba ezt a szatyor jellegû hûtõtásakot lehet felvinni.
Azt mondanak amit akarnak az irodák és a buszosok. Ezért mi sem vittünk hûtõtáskát. Ennek ellenére tele volt vele a busz (mi nem vagyunk nagy utazók).
Az a 20 kg-os bõrönd ám nagyon nehéz Na meg mérleg sincs a közelben.
Nekem a 6ü bubis ásványvízzel (9kg) együtt is még elment.