Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1801
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137904 Üzenet linkje2010-06-07 16:02:46  Válasz a #137617. hsz-ra

Kb. 6 km-re Kos várostól a főúton van egy Liedl, kocsival, vagy motorral közelíthető meg Lambiból.
# 1802
Ferradri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
72 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137922 Üzenet linkje2010-06-07 17:23:30  Válasz a #137810. hsz-ra Előzmény #137810

Szia Ferrari!

Korábbi hozzászólásaidban olvastam, hogy Te már voltál a Hotel Zephyrosban. Nagyon vegyes dolgokat olvastam róla. Bár illúzióim nincsenek, kivételes, hogy egyáltalán szállodába megyünk, mert én az apartmanokat részesítem előnyben Görögországban.
A reggeli valóban csak jam és vaj, semmi mást nem adnak?
Hova jártatok strandolni? A szállodához közel lévő keskeny partszakaszt is kipróbáltátok? Vagy egyből máshová menjünk?

Válaszod előre is köszi.
Üdv
Adri

# 1803
Ferradri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
72 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137927 Üzenet linkje2010-06-07 17:29:11 

2010.06.21- 07.05.ig Lambi-ban / RENA apartman/ fogunk a párommal nyaralni..

Köszönöm!
Ahilles[/quote]

Szia Ahilles!

Jó Nektek, hogy két hétre mentek.
Mi 2010.06.28 - 07.05-ig leszünk Kos városban. Ezek szerint egy gépen fogunk haza utazni.

Adri

# 1804
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137937 Üzenet linkje2010-06-07 18:11:19  Válasz a #137922. hsz-ra Előzmény #137922

Szia Adri!

Igaz nem tőlem kérdezted, de 2007-ben én is a Zephyrosban voltam.
Valóban ne várj tőle túl sokat, de a célnak megfelelő. Jó helyen van, közel mindenhez és mégis viszonylag csendes környéken van.

A reggeli szerény, kenyér vagy zsemle (már nem emlékszem), vmi. mandulás kalács szerűség, ami nekem nagyon bejött icon_smile.gif
Vaj, jam, tea, kávé, talán narancslé is volt.

Szóval, ha azóta nem változtattak rajta, akkor ilyen diétás reggeli lesz nektek is.

Asteri

# 1805
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137964 Üzenet linkje2010-06-07 21:09:40 

Szia Ferradri!

Nekünk nem volt gondunk a szállással és a Tulajokkal sem.
A szállás egyszerű volt, de a kilátás szuper (jobbra a yachtkikötő, szemben a török partok). A szálloda nagyon jó helyen fekszik,elég közel a belvároshoz.
A szobákat minden nap takarították.
Fürödni jártunk a szálloda előtti ( majdnem előtti ) partra is, de béreltünk autót és legtöbbször elmentünk jobb partokra.
A reggeli egyszerű kontinentális reggeli volt. Zsemle, kenyér, kalács, vaj, dzsem, méz, főtt tojás, tea, kávé narancs és talán citromlé, de az étkezőbe vihettél be felvágottat, nem szóltak érte. A kalács nekem is nagyon ízlett, mint Asterinek.
Amennyiben kérdésed van még, szívesen válaszolok.

# 1806
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137987 Üzenet linkje2010-06-08 00:07:26 

Kedves Ferrari-Ircsi!
Köszi a választ! icon_lol.gif

# 1807
Ferradri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
72 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#137991 Üzenet linkje2010-06-08 06:01:35  Válasz a #137964. hsz-ra Előzmény #137964

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a válaszokat! icon_smile.gif
Még lenne néhány kérdésem. A szállodából gyalogosan is el lehet sétálni a város központba? Pl. Főtérre? Kb. mennyi idő?
Asklepionba kisvasúttal szeretnénk kimenni. Ha jól tudom, ez a kikötőből indul. Pontosan honnan? És hol kell rá jegyet venni?
Néztem a helyi buszjáratokat is. Néha azt is kipróbálnám. Van a szállodához közel buszmegálló?
Van esetleg pékség a Hotel Zephyros közelében?
Este Ti hova jártatok vacsizni? Ajánlotok esetleg valami jó kis tavernát, amit érdemes kipróbálni?

Most ennyi jutott eszembe. icon_cool.gif Már nagyon várjuk az utazást, számolom, hogy mennyit kell még aludni, mint egy gyerek. icon_biggrin.gif

Szép napot!
Adri

# 1808
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138026 Üzenet linkje2010-06-08 09:53:09  Válasz a #137991. hsz-ra Előzmény #137991

Szia Ferradri!
Kos város központja a Zephyrostól kb. 15-20 perc kényelmes séta. Ezt végig a tengerparton tudod megtenni, így ez kellemesebb is. A hotelhez annyit tennék még hozzá, hogy a reggeli tényleg spártai: dzsem, vaj, méz, kétféle pékáru, tea és egy rendkívül híg lötty narancslé. Felvágott és tojás az nincs...
A legközelebbi és árban legjobb üzlet a Kanari street-en van, ez jó fél óra gyalog onnan, "B" ez a logoja, ez már messziről látszik.

Más: továbbra is jöhetnek a hotelleírások ide: katt--> Rodosz és Kos sziget szállásértékelés, akár a Zephyros esetében is, mert annál könnyebb helyzetben van a leendő utazó minél több véleményt olvas az adott szállással kapcsolatban. Több szöm többet lát alapon icon_wink.gif . Előre is köszönöm!
Üdv icon_smile.gif

# 1809
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138031 Üzenet linkje2010-06-08 10:01:59 

Sziasztok!

Tudom, hogy hétfői napon egy pár fórumozó indul Kos szigetére.
Remélem, hogy részükre is oly nagyon emlékezetes és csodás lesz az egy ill két hét, mint amilyen családunknak volt.
Aki olvasta élménybeszámolóm első napját, annak azt hiszem eszébe fog jutni írásom, amikor meglátja az Égei - tenger felett repülve a kéklő tengert, az ezernyi apró szigetek gyöngysorával. A látvány lélegzetelállító, csodálatos! icon_lol.gif
Viszont, amikor a nagy gépmadár újból felszáll a hazafelé utazókkal, és a repülő a sziget felett tesz egy búcsú kört, akkor ott fent a magasban a csend az "Úr". Mindenki csendben emlékezik a szigeten eltöltött csodás napokra.
Bennem, ekkor érlelődött e vers, amit szeretnék megosztani a leendő nyaralókkal ill.akik ismét visszavágynak Kos szigetére.
Szívből kívánok egy nagyon szép és feledhetetlen nyaralást.

Kos szigetre vágyom

Vége lett a nyaralásnak,
elhagyjuk e csodás tájat.
Elrepülünk messze innen,
emlékekkel teli szívvel.
Megnéztünk sok műemléket,
elbűvölt a tenger kékje.
Egyszer még majd visszatérek,
hogy megcsodáljam e szépséget.

Zsannazsu

# 1810
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138039 Üzenet linkje2010-06-08 10:31:20  Válasz a #138031. hsz-ra Előzmény #138031

Szia Zsannazsu!

Mivel én is a hétfőn indulók között vagyok, mind magam mind a többiek nevében megköszönöm a jókívánságokat. Bár másodszor megyek Kos szigetére, gondolhatod, be vagyok sózva, mint minden görög utazás előtt. És igen, olvastam az élménybeszámolódat, nagyon tetszett és azt is köszönöm, hogy megosztottad az élményeidet.

Szia
Bottakati

# 1811
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138040 Üzenet linkje2010-06-08 10:49:15 

Szia Kati!

Fájdítod a szívem,de nem baj mert nagyon remélem, jövőre ismét repülővel landolhatok e csodás szigeten.
Mivel, Te már másodszorra mész, tényleg irigyelleg. Azt hiszem, hogy ha ténylegesen elolvastad élménybeszámolómat, akkor tudod, hogy milyen érzésekkel tértem haza. Még mindig a szép és gyönyör hatása alatt vagyok. Képeimet szoktam nézegetni és közben emlékezni.
Melyik részére mentek a szigetnek? Melyik hotelbe, apartmanba?
Zsannazsu

# 1812
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138055 Üzenet linkje2010-06-08 11:49:36  Válasz a #138040. hsz-ra Előzmény #138040

Zsannazsu,

Őszintén kívánom, hogy jövőre ismét eljuss te is Kos-ra.
A fővárosban, az Esperides apartmanban fogunk lakni. A Hellaszos és a külföldi vélemények alapján nem rossz választás, tiszta, viszonylag csendes és elég közel van mind a bevásárló lehetőségekhez mind pedig a strandhoz. Egy hiányossága, hogy nincs hajszárító (beszéltem a tulajjal, innen tudom), de ez legyen a legnagyobb baj! Hiszen annyira, de annyira mehetnékem van „haza”!!!!

Szia
Bottakati

# 1813
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138072 Üzenet linkje2010-06-08 13:07:57 

Szia Kati!

Nos, hajszárító szerintem nem igazán kell, de jó ha van. Tuti, hogy a Meltemi szél hamar szárazra szárítja.
icon_lol.gif
"Otthon" , már most nagyon jó idő van!!!! icon_razz.gif
Üdv Zsannazsu

# 1814
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138103 Üzenet linkje2010-06-08 16:39:44  Válasz a #138072. hsz-ra Előzmény #138072

icon_lol.gif Szia Zsu!
Köszi minden jókivánságot,kicsit most rosszul indul a nyaralás a nagyim miatt,de remélem,hétfőn már Katival együtt ülünk a repcsin.
A másik fórumon riogattak,hogy a június 7-i indulású gép Kosra tényleg el sem indult,vagy megint egy hülyeség?Gondolom,szólnának az irodától,hogyha nem telne meg a gép icon_rolleyes.gif vagy nem?Ráadásul nagyon várom a vouchert,amit még a győri iroda nem kapott meg,remélem,mielőtt elutazunk,megkapjuk icon_wink.gif
Aztán az indulási időpont még az,amit állitólag mindig módositanak,de én erről nem tudok,mert amikor lefoglaltam az utat március elején,akkor is 11.35volt az indulási időpont,pont úgy,mint ahogy az most van...
Na,mindegy,remélem,minden OK lesz,mert ha nem, én csinálok olyan világot,hogy ahhoz képest az izlandi vulkán kismiska!!! icon_lol.gif

# 1815
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138106 Üzenet linkje2010-06-08 17:19:13 

Sziasztok!
Felhivtam az irodát,mondták,hogy a jún.7-i gép elrepült és a 14-i gép megtelt!Remélem,én is az utasok közt vagyok....tiszta paranoia ez a pár nap...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 120 121 122 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu