Sajnos a jó hírnév és a csőd nem egy lapon értendő.
Szerintem az emberek jó részének nincsenek is tartalékai.
De az irodák,ha most nem emeltek volna a tavalyi évhez képest árakat,akkor talán valamivel jobb lenne a helyzet,ugyanis a Görögök nem emeltek,így náluk érdemesebb foglalni.
Katus
Hát emeltek rendesen. Igaz, hogy az euro az eurohoz képest nem romlott, de a forint az eurohoz képest nagyon sokat romlott. Mi pedig forintban kell, hogy fizessünk.
Azért, ha az irodák betartják, amit vállaltak még érdemes szerintem velük utazni. Mi , ha sikerül pld. 17 napra busszal fogunk menni Zakintosra studióba fejenként 37800 Ft-ért. Ezt az árat magánszervezésben nem könnyű überelni.
cilla
Csatlakozom az előttem gratulálókhoz.Boldog szülinapot.
Nagyon jó árban utaztok. Esetleg velünk is megoszthatnád melyik ez az iroda ami ennyire jó árban visz Zakintosra,Vagy előszezonban mentek?
Igen előszezonban megyünk a Grand Tourssal május 15-től 31 ig. Mi nem csak az ár miatt járunk elő és utószezonban, hanem a munkám miatt ilyenkor tudunk szabira menni, de jobban is szeretjük ilyenkor Görögországot. Nincs nagy tumultus és nagyon kellemes az idő. Szeretünk utazgatni és kellemesebb ezidőtájt az időjárás is erre. A tenger kb 22-23 fok, ami amolyan uszoda hőmérséklet. Príma úszkálásra. Viszont kétszer szoktunk járni tavasszal és ősszel. (Tavaly éppen csak egyszer tudtunk menni, de az Santorini volt.)
Sajnos mi nem tudunk ennyire korán menni a gyerekek miatt, mert az egyik most államvizsgázik,a másik meg érettségizik.
Csak Július második felétől lesz aktuális az indulás.
Nektek jó tervezgetést ,készülődést kívánunk
Katus
Neckermann / Kréta / májusi utak :
"Az Ön ügyintézoje: Neckermann Kecskemét. Résztvevok: Neckermann Kecskemét.
-Hova lettek a májusi Kréta ajánlatok ?????
Neckermann Kecskemét:
-pillanat
Neckermann Kecskemét:
-még nem kaptunk róla hivatalos információt, de most beszéltem a repülos osztályunkkal, és májusban nem indítunk még járatot, jún. 14. az elso indulási dátum.
Jujujujjjj! Baljós jelek. Nem szeretem a hirtelen támadt belső információkat. Pont ilyen miatt vesztem össze végletesen az Aeolussal. Annyira, hogy közölték, hogy nem kívánatos személy vagyok köreikben.
Pedig nagy volt közöttünk a szerelem. Csak nagyon inkorrektek voltak. Kizárólag a lustaságom akadályozott meg abban, hogy feljelentsem őket. Útálok bíróságra járni, különben velem nagyon megszívták volna.
Üdv: Josza
Igen voltunk már Görögországban tavaly akkor is a Grand Tourssal csak akkor Paralián.Nagyon jo volt.Nem csalodtunk az irodában.Busszal voltunk és az is rendben volt.Mi azért választottuk idén is öket mert lehet menni egyénileg.Apollon travellel szerettünk volna menni de nekik nincs egyéni utjuk.
Mondjuk tavaly is velük szerettünk volna menni Sartira csak akkor már hely nem volt:(
Igazábol elmondhatom azt,hogy Görögország szerelem lett jövöre is oda szeretnénk menni:)