Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1846
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30652 Üzenet linkje2007-06-08 11:04:47 

Erici a Kyriaki-ban lesz, visszaolvastam a fórumon s megkerestem icon_biggrin.gif
# 1847
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30656 Üzenet linkje2007-06-08 11:07:25 

Kriszta 10 nap és indulsz??? ÓÓÓ!! El ne felejts bulizni a tudod hol icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 1848
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30729 Üzenet linkje2007-06-08 16:48:02 

Sziasztok! Az egyik rokonom most jött haza. Igaz, nem Paralián volt, hanem Nei Poriban. Szerinte nagyon klassz a tenger. (Igaz, évekig Svédországban élt)
# 1849
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30731 Üzenet linkje2007-06-08 16:49:23 

Jaj, most nézem, hogy 17 nap van hátra! Nagyon lassan megy az idõ...
# 1850
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30895 Üzenet linkje2007-06-10 19:01:53 

Sziasztok!

Most foglalkozott a média az üdülésekkel kapcsolatosan az utasbiztosítással... Magyarországon az utazók 30%-a köti meg.

Amit én kérdeznék Tõletek: létezik az Európai Egészségbiztosítási Kártya, amit a helyi Egészségbiztosítási Pénztárakban lehet igényelni, ingyenesen. Üdülés alatt EU országokban ezzel a kártyával probléma esetén ingyenes a sürgõsségi orvosi ellátás. Az az egy hátránya van, hogy az állami orvosi ellátás ingyenes, a magánpraxisokban nem.
A kérdésem az, hogy Paralián milyen orvos van? Magán vagy állami? Voltam már Paralián, de nem volt szükség orvosra, így nincs infom errõl icon_sad.gif
Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert 2 hét múlva indulunk s most nem tudom, igényeljek-e 2 fõre kártyát ingyen vagy befizessem a 8.400 Ft-os biztosítást az utazási irodánál?

Köszönöm véleményeteket.

# 1851
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30896 Üzenet linkje2007-06-10 19:11:39 

Myra!
Véleményem szerint tedd meg mindkettõt! A kártyával még ha állami orvos is van ki kell fizetned az önrészt, merthogy Görögországban ez a szokás, biztosítással pedig ingyenes lesz minden. Másrészt a biztosítás az orvosi ellátás mellett sok másra is ad fedezetet, ezt a tájékoztatójukban elolvashatod.
Igen, soknak tûnik a biztosítás....mindaddig amíg nincs rá szükség. Csak egyszer üssön be a ménykû, máris megérte a befektetés.

# 1852
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30912 Üzenet linkje2007-06-10 21:16:42  Válasz a #30895. hsz-ra Előzmény #30895

Szerintem kössed meg a biztosítást. icon_wink.gif
Saját tapasztalatból mondom. Az idei lesz a 10. Görög útunk, mindíg kötöttünk. Négy éve, beleszaladtam egy már itthon is lappangó, igen súlyos kis betegségbe. icon_redface.gif Mondjuk, szépen hazavezettem, és csak itthon kerültem kórházba, de a kinti szurik, és orvoslátogatások, lényegesen többe kerültek volna, mint a 10 év biztosítási díja. icon_confused.gif
EU kártyás kórház, szerintem, csak Kateriniben van. icon_wink.gif

# 1853
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30936 Üzenet linkje2007-06-11 05:46:39 

Sziasztok, köszönöm szépen a segítségeteket, véleményeteket. Tényleg jobb lesz, ha megkötöm a biztosítást. Igazatok van icon_wink.gif Jobb felkészülni egy váratlan helyzetre.

Legyen szép napotok, mi mához két hétre már indulunk icon_smile.gif

Idõjárás és víz hõmérséklet elõrejelzés: www.meteo.gr
Görögország térképén katt a városra s kiadja az adatokat.

# 1854
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30945 Üzenet linkje2007-06-11 09:41:17 

Tényleg jól döntesz, ha kötsz biztosítást. Én soha, de soha nem voltam beteg nyaralás alatt, kivéve azt, amikor Görögországba mentem elõször.

A szokásomon nem változtatva, kötöttem akkor is biztosítást, amit használnom is kellett. icon_confused.gif
Bár szerencsém volt, mert az orvos az apartmanhoz jött, és még pénzt sem kért, csak a biztosítás adatait írta fel.
Tetszett neki nagyon, hogy 4 magyar csajszi hallgatja lenyûgözve a történeteit.

A körülbelül 10 perces vizsgálat tartott 1 óráig nála, mivel kifagatott a magyar történelemrõl, a honfoglalástól, meg ugye a görög mentalitást is ismerjük icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1855
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30980 Üzenet linkje2007-06-11 16:54:40 

Halihó Kriszta és Myra!
Paralián majd nagyon figyeljetek! (fotóalbum Leptokária...különbség a frizurám- a fejem teteje szõkére van festve, tudjátok...õszülök.) Kriszta néztem a fotóidat, ha téged nem is, de a gyerekeket valószínû meg fogom ismerni. A másik ismertetõjelem: a férjem két méter, én meg mellette a Törpilla icon_lol.gif

# 1856
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30992 Üzenet linkje2007-06-11 19:32:37 

erici írta:
Halihó Kriszta és Myra!
Paralián majd nagyon figyeljetek! (fotóalbum Leptokária...különbség a frizurám- a fejem teteje szõkére van festve, tudjátok...õszülök.) Kriszta néztem a fotóidat, ha téged nem is, de a gyerekeket valószínû meg fogom ismerni. A másik ismertetõjelem: a férjem két méter, én meg mellette a Törpilla icon_lol.gif

Szia Erici!
Akkor megnézem ismét a fotóidat, mert azt gondoltam ez a mostani képed. Persze, hogy figyellek majd, meg Myrát, és a mi kis "nyugatunkat" azaz diszit. Biztos lehetsz benne erici, hogy Rád fogok köszönni, bár tavaly se taliztam egy hellaszossal sem itt icon_cry.gif .

Az én hajszínem bordós vörös, és nem változtam a tavalyi képeim óta icon_lol.gif icon_lol.gif

Szóval Ti is köszönjetek ránk, ha esetleg a nagy forgatagba nem látnálak meg benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár mi akkor már a 2 hetünket fogjuk tölteni, amikor ti érkeztek icon_wink.gif

1 hét múlva ilyenkor mi már útra kelünk, nagyon várom mááááááááár!!!

# 1857
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30994 Üzenet linkje2007-06-11 19:54:25 

Sziasztok, próbáltam képeket keresni a fotóalbumba, de nem enged még belépni sem. Oda külön kell regisztrálni? Mert a mostanival nem enged be icon_sad.gif

Természetesen majd én is figyellek Benneteket, Erici és Kriszta icon_smile.gif

Ti beterveztétek Skiathost? Thesszalonikiben voltam, Olimposzon is. Meteorak és Skiathos esélyes idén icon_smile.gif Esetleg Nektek is?

# 1858
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30996 Üzenet linkje2007-06-11 20:07:04 

Szia Myra!
Valószínûleg te csak a fórumba regisztráltad magad és nem pedig a hellasz.hu fõoldalán a regisztrációnál. Ezeért nem férsz hozzá a fórumon kívül máshoz. Regisztráld magad a fõoldalon és utána szabad az út icon_smile.gif

# 1859
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31075 Üzenet linkje2007-06-12 19:10:46  Válasz a #30994. hsz-ra Előzmény #30994

Szia Myra!

Még nem tudom, hogy miket nézünk meg, mert a barátainkkal együtt megyünk, és õk 1 hetet lesznek, és azt nézünk meg addig amit õk szeretnének. Utána meg még ami belefér a másik hétbe. Én nagyon szeretnék Skiatosra elmenni, remeélem sikerül icon_lol.gif
Rendben akkor figyeljük egymást jún 26-tõl icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1860
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31099 Üzenet linkje2007-06-12 21:29:49  Válasz a #30996. hsz-ra Előzmény #30996

Szia, köszönöm a segítséget, máris megyek s regisztrálok oda is. Most, hogy így átgondoltam, biztosan igazad lesz s ez a hiba oka... icon_wink.gif
Milyen jó, hogy ilyen segítõkész emberek vannak itt icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 123 124 125 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu